Günlük bakım

bilen bilir uzun zamandır boşanma aşamasındaydım ve çarşamba günü herşeyi sonlandırdım ve boşandım

yeni hayatıma sil baştan

yeni duştan çıktım duştayken kullandığım ve sevdiğim ürünleri sizinle paylaşmak geldi aklıma

şampuanım loreal elseve ve bu aralar favorim

durulanan saç kremim yine loreal elseve ve yine favorim bu kreme kesinlikle bayılıyorum kokusu saçımda bıraktığı o yumuşacık his harika

yüzümü dalin ile yıkadım

duştan çıkmadan önce arko nem in duşta vücut kremini uyguluyorum bu kremi bana kk göndermişti severek kullanıyorum bittikçe de almayı düşünüyorum özellikle böğürtlenli olanını ama bugün sütlüsünü kullandım

şimdi saçlarımı tahta fırçayla taradım ben saçlarımı taramaya dipten başlıyorum zorlamadan inen yere kadar tarıyorum dolaşık kısımlar sıklaştığında uçtan başlayıp yukarı doğru çıkıyorum

sonra da elidor un bakım spreyini saç uçlarıma uyguluyorum

normalde duşa girmeden çeşitli bitkisel yağlardan oluşan maskemi uygulardım ama bu akşam vaktim olmadı

Eklentiler

• loreal-paris-elseve-komple-onarici-5-yapilandirici-sampuan-650-ml.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 6_mucizevi_yag_2.png
    123,2 KB · Görüntüleme: 41
  • ELIDOR BAKIM SPREYI.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 41
  • 2.png
    26,1 KB · Görüntüleme: 43
bu aralar göğüs sıkılaştırmaya çalışıyorum ve şu aleti kullanıyorum

Eklentiler

• Spor_897478.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 43
  • evde-kol-kasi-gelistirme.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 35
Güzel seçim yapmışsın

sna tavsiyeler vereyimmi öncelikle garnierin 3 ü bir arada yüzü hassaslaştırıyor bende sivilceye sebep oldu karma cildim var bu arada..
göğüslerin sarkmaması için banyodan sonra soğuk su ile yıkan göğüslerini özellikle :)ü
dişlerinide colgatenin anında beyaz dişler macunu ve listerıng advance white ağız çalkalama suyu ile gargara yap süper oluyor :)

cnm yeni hayatında umarım daha dahaa mutlu olursun bu kararı verdiğine göre bu şekilde dha iyisin yeni bir sen yarat süper gidiyosun tam gaz devam :))) bende senden gaza geldim saçlarımı boyadımmm

böyle güzel destek mesajları beni de gaza getiriyo çok teşekkür ederim tatlımm

garnieri ben de sevmedim pek clean&clear kullanıyorum favorim var bi tane içinde mavi tanecikler var siyah noktaları anında postalıyo

bide bi spor aleti var yine sayfamda paylaştım onunla göğüs çalışıyorum duşta soğuk su uyguluyordum ama kış gelince çok üşüyorum yaw

yaaa bende peeling arıyorum iyimi temizlenmiş hissi verıyormu

selam kızlar
dün kaşlarımın rengini açtım koleston oksidasyon kremi ile
dudaklarıma peeling uyguladım
çeşitli makyaj fikirleri denedim ve gerçekten sevdiklerim var

bu aralar günlük makyaj favorim concelar ı göz kapağıma baz olarak uygulayıp katlanma bölgesine tatlı pembe far uyguluyorum simli nude rujla harika duruyo

dudak pelıng neyle uyguluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…