- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
Kolay gelsin. Zor bir sürecVe bugun avukatimla gorustum kizlar
Bosanma sureci basliyoooooo
Kolay gelsin. Zor bir sürec
Hayırlısı olsunbilen bilir uzun zamandır boşanma aşamasındaydım ve çarşamba günü herşeyi sonlandırdım ve boşandım
yeni hayatıma sil baştan
Hayırlısı olsun
Güzel seçim yapmışsınyeni duştan çıktım duştayken kullandığım ve sevdiğim ürünleri sizinle paylaşmak geldi aklıma
şampuanım loreal elseve ve bu aralar favorim
durulanan saç kremim yine loreal elseve ve yine favorim bu kreme kesinlikle bayılıyorum kokusu saçımda bıraktığı o yumuşacık his harika
yüzümü dalin ile yıkadım
duştan çıkmadan önce arko nem in duşta vücut kremini uyguluyorum bu kremi bana kk göndermişti severek kullanıyorum bittikçe de almayı düşünüyorum özellikle böğürtlenli olanını ama bugün sütlüsünü kullandım
şimdi saçlarımı tahta fırçayla taradım ben saçlarımı taramaya dipten başlıyorum zorlamadan inen yere kadar tarıyorum dolaşık kısımlar sıklaştığında uçtan başlayıp yukarı doğru çıkıyorum
sonra da elidor un bakım spreyini saç uçlarıma uyguluyorum
normalde duşa girmeden çeşitli bitkisel yağlardan oluşan maskemi uygulardım ama bu akşam vaktim olmadı
Hayırlı olsun canım. Umarım çok mutlu olursun
cnm yeni hayatında umarım daha dahaa mutlu olursun bu kararı verdiğine göre bu şekilde dha iyisin yeni bir sen yarat süper gidiyosun tam gaz devam :))) bende senden gaza geldim saçlarımı boyadımmmAmin canim cok tesekkur ederim
sna tavsiyeler vereyimmi öncelikle garnierin 3 ü bir arada yüzü hassaslaştırıyor bende sivilceye sebep oldu karma cildim var bu arada..Bakimima gelince
Geçen haftalarda maybelline nin bb kremini almıştım yanında garnier in ucu bir aradasinin testeri geldi deneme amaçlı yüzüme maske olarak onu uyguladim ablam kullanmış memnun kalmamış ama deneyelim bakalım
Sonraaaaa kendim hazırladığım sarkması için yagi goguslerime uyguladim
Göğüslerini yağlarken elimde kalan yagi ellerime iyice yedirdim
Dudaklarima geçici olarak nivea nin nemlendiricisini sürdüm
Yüzümü yikadiktan sonra dişlerini fircalayip beyaz vazelini surucem dudaklarima
cnm yeni hayatında umarım daha dahaa mutlu olursun bu kararı verdiğine göre bu şekilde dha iyisin yeni bir sen yarat süper gidiyosun tam gaz devam :))) bende senden gaza geldim saçlarımı boyadımmm
sna tavsiyeler vereyimmi öncelikle garnierin 3 ü bir arada yüzü hassaslaştırıyor bende sivilceye sebep oldu karma cildim var bu arada..
göğüslerin sarkmaması için banyodan sonra soğuk su ile yıkan göğüslerini özellikle :)ü
dişlerinide colgatenin anında beyaz dişler macunu ve listerıng advance white ağız çalkalama suyu ile gargara yap süper oluyor :)
tesettürlüyüm ama saçlarıma bakmıyodum saç kremi dışında hiç bsey yapmıdyodum ama karar verdiim saçlarımada bakıcam ilk olarak renginden başladım =)böyle güzel destek mesajları beni de gaza getiriyo çok teşekkür ederim tatlımm
yaaa bende peeling arıyorum iyimi temizlenmiş hissi verıyormugarnieri ben de sevmedim pek clean&clear kullanıyorum favorim var bi tane içinde mavi tanecikler var siyah noktaları anında postalıyo
bide bi spor aleti var yine sayfamda paylaştım onunla göğüs çalışıyorum duşta soğuk su uyguluyordum ama kış gelince çok üşüyorum yaw
evet bende üşüyorum sana dediğime bakma bende yapmıyorum bazen .=)))) bide bebeğim var sütten yeni kesildi sarktı gbi oldu toparlamam lazım onlarıda =))yaaa bende peeling arıyorum iyimi temizlenmiş hissi verıyormu
tesettürlüyüm ama saçlarıma bakmıyodum saç kremi dışında hiç bsey yapmıdyodum ama karar verdiim saçlarımada bakıcam ilk olarak renginden başladım =)
dudak pelıng neyle uyguluyosunselam kızlar
dün kaşlarımın rengini açtım koleston oksidasyon kremi ile
dudaklarıma peeling uyguladım
çeşitli makyaj fikirleri denedim ve gerçekten sevdiklerim var
bu aralar günlük makyaj favorim concelar ı göz kapağıma baz olarak uygulayıp katlanma bölgesine tatlı pembe far uyguluyorum simli nude rujla harika duruyo