merhaba
gerçekten h.cevizi yağ cilt beyazlatıyormu
birde hangi marka alıncakkkk
kesinlikle beyazlatıyo ben de bi beyaz cilt hayranıyım kullanıyorum da
marka öneremem ama şöyle ip ucu vereyim katı beyaz renkte elini değdirir değdirmez eriyen kıvamda olacak gerçi şimdi hava sıcak benimki bile şeffaflaşıp erimeye yüz tutmuş güvendiğin bi aktardan alabilirsin
ruhsal gelişime gelirsek de
bilen biliyo yenilerde boşanmış biriyim evlilik sürecinde özgüvenim karşı taraf tarafından çok ezilmeye çalışıldı bunu yeni yeni atmaya başladım tabi bazen dibe de vuruyorum
kendimi hep iyi görmeye ve bazı şeylere sevk etmeye çalışıyorum böylelikle başarı elde ediyor ve güvenimi tatmin ediyorum
şunu çok iyi biliyorum ki ben istedikten sonra şu dünyada yapamıcam şey yok tabi içimde bi korku heyecan oluyo :))
dibe vurduğum zamanlarda ise dünyadaki en beceriksiz insan gibi hissediyorum kendimi...
cnm bence kendini fazla dinlenme anın tadına var
bende sendenimmmmmm
hayat o kadar güzel ki
evet insan çıkmaza giriyorr
dün burda (işte) yaşadğım bir olaydan sonra
iş arkadaşımın eşi hiç bir şeyi yokken ani fenalaşma sonucu vefat etti
hergününe şükür eder uyan
elinde olanlara şükür etki
olmayanlarıda vardır bir hayır de geççç
bende sendenim derken tatlım??
boşanmışsın ya
Senin ne kadar oldu boşanalı şimdi nasılsın
bizim zaten elle tutulur bir evlilik değildi klışe olacak çocuk için sabır ediyordummmm
sonra kendi çekti gitti
resmi olarak 2 yıla yaklaşıyorrr boşanmak istemedi tehditler savurdu çocukla tehdit etti beni
bende al çocuğunu da dedim sendne hayır görmedim çocuğundan mı görcem dedim (onda o g..yoktu çocuğa bakacak)
baktı ben ciddiyim en son aradı kendi anlaşmalı boşanalım diye boşandık
hayatımda verdiğim en doğru karar
evet çocuk olunca zorluk oluyorr ama hepsini hakkından geliyorum
rabbim yardım ediyor tabi ailem herzaman arkamdaaa
sen neden boşandınnnnn çocuk varmı
Bu eylülde ayrıldım şubatta herşey bitti boşanma gerçekleşti ailesi aramıza girdi o gerizekalı da pısırık çıktı çocuk yok çok şükür
Liste güzelbildiklerimi ve uygulamayı düşündüğüm şeylerini paylaşmak istiyorum
önce menümü paylaşayım
yoğurt yağ yaktığı için yoğurt menüsü bana uygun geldi araştırmalarım sonucu da bu menüyü buldum
Kahvaltı: bi kase yağsız yoğurt veya ev yoğurdu şekersiz çay
Ara öğün: bi meyve
Öğlen yemeği :bi kase sebze çorbası bi kase yoğurt
Ara öğün : bi bardak çay meyveli yoğurt veya içine meyve doğranmış yoğurt
Akşam yemeği: sebze çorbası 3-4 kaşık yağsız sebze yemeği bi kase yoğurt
Ara öğün 3 tane kuru erik (ben bunu elimdeki ürünlerle değiştirebilirim) bi bardak şekersiz çay
kahvaltıdan önce bi çay bardağı suya 1 çay kaşığı tarçın koyup içicem her gün sporumu yapıcam en az 1.5 2 litre su içicem suyumun içine de sirke koyucam
benim bel kemiğimin arkasında o kadar zayıflamama rağmen gitmeyen bi yağmıdır nedir bişi var onu da sardım daha çok terlesin de erisin dye bu bölgeye de her gün vicks merhemi sürücem
eveeett şimdilik listem bu :))