hadi yaa oo iyiymiş tesettürlü dha zor oluyor bakımlı gözükmek sanki dmiharikasın ben de tesettürlüyüm hadi bakıma devaaammm :))
yaaa bende peeling arıyorum iyimi temizlenmiş hissi verıyormu
evet bende üşüyorum sana dediğime bakma bende yapmıyorum bazen .=)))) bide bebeğim var sütten yeni kesildi sarktı gbi oldu toparlamam lazım onlarıda =))
hadi yaa oo iyiymiş tesettürlü dha zor oluyor bakımlı gözükmek sanki dmi
dudak pelıng neyle uyguluyosun
cnm ama işe gelip giderken her gün makyaj yapıyorum mecbur yıkıyorum biodermanın yuz yıkama jeli var onunla yıkayıp nutrıcıa su bazlı nemlendırıcımı suruyorum dişerimi fırçalıyorum hooop yatıyorumbenim kullandığım bu dalin le dönüşümlü kullanıyorum kolay kolay böyle ürünleri beğenmem ama buna bayılıyorum bittikçe de alırım bu markanın başka bi ürününü kullandım ama hiç beğenmedim mesela sivilcelenme yaptı bi de bi tavsiyem daha hergün yıkama yüzünü
evet cnm bir ruj sürmeye çekinir oldum vallahibence de çünkü senelerdir öyle bi algı oluşturdular ama artık yıkılmak üzere
hımmm mantıklı zeytinyağıylada nemlendirsem olurmukıdudaklarımı beyaz vazelinle veya hindistan cevizi yağıyla iyice nemlendirip toz şekerle ovuyorum
yada diş fırçasıyla yavaş yavaş fırçalıyorum
cnm ama işe gelip giderken her gün makyaj yapıyorum mecbur yıkıyorum biodermanın yuz yıkama jeli var onunla yıkayıp nutrıcıa su bazlı nemlendırıcımı suruyorum dişerimi fırçalıyorum hooop yatıyorum
hımmm mantıklı zeytinyağıylada nemlendirsem olurmukı
günaydın canm dun herzmankı rutinim dışında yüzüme limon sürdüm 2 adet sivilcem varbıyıklarımı aldım kaşlarımı biraz bozdu kuaför bu ay aldırmıcaz biraz gürleşşin sarımsak sürücem sık sık dolu dolu olsun diye :)) öyle işte akşamları yazamıyorum telefonum kadınlar klubune girmiyor anlamadım nden girmiyor güvenli bağlantı deil diyor.
Merhaba;
Ben aranizda yeniyim simdi kayit oldum duzeninizi bozmuyorum umarim. Madem konu gunluk bakim bende yazayim.
Bunlar disinda ozel bir bakim yapmiyorum. Eskiden ayda bir hamama giderdim uzun zamandir gidemiyorum. Fakat herkese duzenli hamama gitmesini tavsiye ediyorum.
- Hergun mutlaka duş alırım. Hep heves ediyorum dus oncesi at kiliyla vucudumu ovacagim diye fakat islandiktan sonra aklima geliyor
- Dus sonrasi bacaklarima ve kollarima nemlendirici surerim. Bodyshop un adini tam hatirlamiyorum kukai mi oyle bir kokulu kahverengi kavanozda (klasik body butterlarindan degil fakat butter) olan kremini ya da acelem varsa ciraceptine krem surerim.
- Tabiki makyajim :)
- Gece makyajimi iyice silmeden asla uyumam. Eger maskara surduysem hindistan cevizi yagiyla gozlerimi ovalar iyice akittiktan sonra disk pamukla silerim. Sonra garnier misel suyla makyajin kabasini alir, neutrogena deep clean temizleyici ile yuzumu yikarim. Bence yikanmadan asla temizlik olmaz. Sonrasinda goz kremi ve nemlendiricimi surerim.
- Haftada bir kil maskesi yapmaya calisiyorum.
- Saclarima da haftada bir hindistan cevizi yagi surup bekletirim. Diger gunlerde saclarimi yikadiktan sonra nashinin argan yagini suruyorum sadece uclarina ve hafif boylarina.