Teşekkür ederim :)
aslında özel olarak yaptığım pek bişey yok. Malum çocuk, iş , ev hepsi bir arada olunca vakit kalmıyor.
Cilt beyazlatma sabununu ve kremini 1 aydır filan kullanıyorum. Leke giderici olarak memnunum. Onun dışında özel olarak yaptığım pek bişey yok zaten. 2 güne bir sabahları kaş ve bıyık kontrol ederim. Çıkmışsa onları temizlerim.
Makyaj olarak sadece rimel ve dudak balmı kullanıyorum. Sadece özel günlerde kullanırsam bb krem kullanıyorum. Oda farmasinin çay ağacı bb kremi . Çok güzel tavsiye ederim
Yanlış anlamazsan yazdıkların içinde bişey dikkatimi çekti. Manikür tamam eyvallah. Temizlik cidden. ama oje olayını ben kapalı tesettürlü kadınlara yakıştıramıyorum. Çünkü gün içinde abdest alınacak filan oje malum su geçirmiyor. Bildiğin sıkıntıTabi bu benim görüşüm
Bu arada deodorant kesinlikle tavsiye etmiyorum. Malum alüminyum var içinde ve çok zararlı. Özellik meme kanseri riski için. Alüminyumsuzlarda teri önlemiyor ve dolayısıyla kullanmanın anlamı kalmıyor. O yüzden en güzeli hergün duş almak
Günaydın ve hayırlı cumalar canım :) Akşam feci migrenim tuttu ve işten eve döner dönmez ilaç alıp yattım. Sabah gözümü zor açtım. dolayısıyla akşamdan yapılmış bir bakım yok :)ojelerimi her zaman kullanmam zaten şeffaf kullanıyorum renkli kullanmıyorum abdest olayına gelince ojelerinin olmaması sadece gusulde geçerli normal abdesti engellemiyo
ben de maybelline bb krem kullanıyorum farmasinin bb kremini de incelicem bitkiselmiş demek ki
Günaydın ve hayırlı cumalar canım :) Akşam feci migrenim tuttu ve işten eve döner dönmez ilaç alıp yattım. Sabah gözümü zor açtım. dolayısıyla akşamdan yapılmış bir bakım yok :)
"abdest olayına gelince ojelerinin olmaması sadece gusulde geçerli normal abdesti engellemiyo" bu cümleyi hangi kaynaktan öğrendiğini yazabilir misin? Kesinlikle bir yargı olarak düşünme sadece savunduğumuz şeylerin kaynaklarını merak ederim ben :)
Ben uzun süredir dikkat etmeye çalışıyorum bitkisel olmasına ve hayvanlar üzerinde test edilmemesine. Araştırıyorum özellikle. Bu yüzden farmasinin ürünlerini tercih ediyorum bir süredir. Memnun kaldığımda var kalmadığımda. Ama çay ağacı serisinden çok memnun kaldım. Hatta komşumada tavsiye etmiştim. O da memnun kaldı.
Deotak ın içeriğini bilmiyorum. Alüminyum var mı bir bakar mısın içindekilere benim için :)
Doktorun güzel söylemiş. Nerde etkileyici bir koku var ordan uzak durmak lazım :)
Güzel bir gün olsun İnşallah hepimiz için :)
Bende ametist kullanıyorum. Devamlı üstümde taşıdığım bir kolyem ve bilekliğim var. Burcumun taşı başka bişeymiş ama ametist i cidden çok seviyorum.
Geçenlerde Su Kanunu diye bir kitap okudum. Orda suyunuzdan maximum miktarda yarar sağlamak istiyorsanız , mutlaka kapağıda cam olan bir şişede bekletin ve için diyordu. İçerkende yudum yudum ağır ağır için ki hücrelerinize iyice işlesin yazmıştı. Birde kesinlikle soğuk olmayacak, içilebilir sıcaklıkta olmalı diyordu
Ya kızlar bana 30 yaş için cilt bakım önerilerinde bulunur musunuz? Cildim kırışıyor gözeneklerim büyüyor ve cildimin tonu değişiyor ne yapmam lazım