Diyeti dile getirmedim ama diyetsiz olmayacağını biliyorum. Düşüncelerim değişti sizler sayesinde :) Ağırlık çalışınca hem metabolizma da artıyor iki kat faydası var hem sıkılaştırıyor hem de metabolizma açısından. Ağırlık derken tüm vücudu çalıştıracak hareketler var mı yoksa bölgeselden mi bahsettin ? Bir de 3 gün çalışacağım ya diğer bütün günler yani her gün esneme yapsam olur mu ? O 1 günlük dinlenmeyi etkiler mi ? Yürüyüş etkiler dedi arkadaş ama streching i her gün yapmak da bir sakınca yok diye okumuştum ?
Canım aynı gün tüm vücudu çalıştıracaksın,bölgesel değil. İstersen sana özelden bir kaç video atabilirim.Haftada 1 günü sadece dinlen diğer günler esneme,germe yapabilirsin. Ama 1 gün hiç bişey yapma vücudun dinlensin.
Yürüyüş de bir kardiyo ayrıca yağlar kasa dönüşmez. Eşiniz Nasıl fitness eğitmeni anlamadım.6 ayda 25 kg verdim 6 aydir spor yapiyorum sarkm olmadi.. Ayrica esimde fitnes egitmeni.. O bile gunde 4 saat spor yapmiyor.. Hele kilo verme asamasinda agir spor yapilmamali. Yaglar kas olur kalinlasirsin kilo veremezsin. Kilo vermenin ilk asamasinda sadece yuruyus yapmak laizm. Vermen gereken kilonun 3 te 2 sini veridigindede kardiyo ve sıkılasma hareketleri yapmalisin
Günlük 100 gramdan fazla protein alman gerek. Bu kadar almazsan hem kaslanamazsın hem de mevcut kaslarından da yakarsın. Sporu bölmekten ziyade uzun süre yapman daha iyi bence çünkü bir süre sonra yağ yakmaya başlıyorsun. Yağ yakmak İçin nabzının belli bir yüksekliğe çıkması ve orada seyretmesi gerek. Tok yaparsan yediklerini yakarsın, aç yapmaya çalış. Bir de bence bir süre sadece kardiyo yap. Daha sonra pilatese geç. Biraz kilo verdikten sonra.
Kistan bol bol beslenip kilo aliyor vucut gelistrip kas yapmak isteyenler yazinda agir spor yapip kas yapiyorlar 10 yildir bu gelisimi gozumle goruyorum. Esimin egittigi yurtdisindaki yarismalarda birincilik alan gencler var. Ayrica esimin gosterdigi sporlarla sarkma olmadan gayet fit bi sekilde zayifladimYürüyüş de bir kardiyo ayrıca yağlar kasa dönüşmez. Eşiniz Nasıl fitness eğitmeni anlamadım.
100 gram yağsız tavuk ve dana etinde 30/35 gram protein var. Günlük sana 100 dedim çünkü kilon kadar protein ihtiyacın oluyor. Spor yapmayan 50 kilo biri 45-50 gram protein ihtiyacı olur. Sen spor yapacağın için ve kaslanmak için kilondan fazla almalısın.Evet önce vücut alışsın yağlar gitsin biraz sonra güçlenmeye pilatese geçerim. Öğle veya akşam arada tavuk et falan yiyeceğim onlar karşılar sanırım
Tamamdır haftada 3 gün tam spor yapacağım diğer 3 günde esneme yapacağım son pazar günüde boş :) Gönderir misin canım çok sevinirim :)
Günde 2 kere spor zaten olmaz şekerim. 1. seanstan sonra yorulacaksın, duş yapacaksın , kasların gevşeyecek , orda kalıyorsun:)
3-4 saat çok fazla geldi bana. Yani ben uzun süredir düzenli spor yapıyorum, max 2 saat iyidir, onu da birer gün arayla yapıyorum. Her gün ağır spor yapmak sağlıklı değil, kaslarını 1 gün dinlendirmelisin ki dinlendiği arada kasların yapılansın.
Bana kalırsa 1 saat/45 dk düz koşu yap, sonra 45 dk yoga/pilates tarzı bir şey yap.
hocamm bana da bir el at
zayıflamak istemiyorum sadece göbeğim gitsin istiyorum ..simit yok ortada top bir göbek var .. heves edip başladığım sonuç alamadığım için bıraktığım mekik leslie dışarda yürüme gibi girişimlerim oldu ama yok yok
evet canım yeterli olur.Yaza kadar 8 ayda falan yani her ay 4 kilo versem 32 falan gitse yeterli benim için kaşan 3 5kiloyu da veririm. Zaman kısıtlı diye bu kadar zorlamayı düşündüm ama yanlışsa boş yere yorarım kendimi tabi ki. haftada 3 gün spor bana yeterli olur mu ? Ayda 4 kilo için ?
Kız youtube a
pop pilates extreme abs
Pop pilates corset workout yaz.
Çıkan videoları yap:) Bir süre unlu zımbırtılar yeme. Bence olur:)