Günlük 3-4 saatlik sporu gün içine mi yaysam yoksa tek seferde mi yapayım ?

Canım aynı gün tüm vücudu çalıştıracaksın,bölgesel değil. İstersen sana özelden bir kaç video atabilirim.Haftada 1 günü sadece dinlen diğer günler esneme,germe yapabilirsin. Ama 1 gün hiç bişey yapma vücudun dinlensin.

Günlük 100 gramdan fazla protein alman gerek. Bu kadar almazsan hem kaslanamazsın hem de mevcut kaslarından da yakarsın. Sporu bölmekten ziyade uzun süre yapman daha iyi bence çünkü bir süre sonra yağ yakmaya başlıyorsun. Yağ yakmak İçin nabzının belli bir yüksekliğe çıkması ve orada seyretmesi gerek. Tok yaparsan yediklerini yakarsın, aç yapmaya çalış. Bir de bence bir süre sadece kardiyo yap. Daha sonra pilatese geç. Biraz kilo verdikten sonra.

Tamamdır haftada 3 gün tam spor yapacağım diğer 3 günde esneme yapacağım son pazar günüde boş :) Gönderir misin canım çok sevinirim :)

Yürüyüş de bir kardiyo ayrıca yağlar kasa dönüşmez. Eşiniz Nasıl fitness eğitmeni anlamadım.

Evet önce vücut alışsın yağlar gitsin biraz sonra güçlenmeye pilatese geçerim. Öğle veya akşam arada tavuk et falan yiyeceğim onlar karşılar sanırım

Yürüyüş de bir kardiyo ayrıca yağlar kasa dönüşmez. Eşiniz Nasıl fitness eğitmeni anlamadım.
Kistan bol bol beslenip kilo aliyor vucut gelistrip kas yapmak isteyenler yazinda agir spor yapip kas yapiyorlar 10 yildir bu gelisimi gozumle goruyorum. Esimin egittigi yurtdisindaki yarismalarda birincilik alan gencler var. Ayrica esimin gosterdigi sporlarla sarkma olmadan gayet fit bi sekilde zayifladim

Lisedeyken 1 sene atletizm 4 sene voleybol takımındaydım. pazar hariç hergün antrenmanlarımız oluyordu günde 2 saatten fazla sürmezdi. Oyüzden 2 saati aşmayın derim. Sağlıklı beslenip günlük spor yaparsanız istediğiniz kiloya ulaşırsınız.

Evet önce vücut alışsın yağlar gitsin biraz sonra güçlenmeye pilatese geçerim. Öğle veya akşam arada tavuk et falan yiyeceğim onlar karşılar sanırım
100 gram yağsız tavuk ve dana etinde 30/35 gram protein var. Günlük sana 100 dedim çünkü kilon kadar protein ihtiyacın oluyor. Spor yapmayan 50 kilo biri 45-50 gram protein ihtiyacı olur. Sen spor yapacağın için ve kaslanmak için kilondan fazla almalısın.
He gün ihtiyacını karşılayacak kadar proteini etten Alman mümkün değil. Yumurtada 6 gram protein var. Her gün mutlaka 1-2 yumurta yemeni, her gün iki bardak light sek süt içmeni, peynir ve yoğurdunu light alıp bol bol yemeni, ekmeği her öğünde 1 kepekli dilimden fazla yememeni öneririm.

Günlük 3-4 saat spor bence çok fazla.
Haftada 2 gün ara vererek günlük 1.5-2 saat spor yapmak yeterli olacaktır.

3-4 saat fazla ucuk. Ben her iki günde bir 1 saat kardio yaklasik yarim saate vucut gelisimi yapiyorum. Kilom yok ama s1k1lasmak icin gidiyorum. Bacaklarda ve karinda incelmeler var.

Tamamdır haftada 3 gün tam spor yapacağım diğer 3 günde esneme yapacağım son pazar günüde boş :) Gönderir misin canım çok sevinirim :)

Yollarım canım 1 2 gün içinde göndereceğim,işyerindeyim şu an biraz bakınmam lazım videolara.

hocamm bana da bir el at
zayıflamak istemiyorum sadece göbeğim gitsin istiyorum ..simit yok ortada top bir göbek var .. heves edip başladığım sonuç alamadığım için bıraktığım mekik leslie dışarda yürüme gibi girişimlerim oldu ama yok yok

Günde iki kere spor olmaz.Ek olarak zaten sporda terledikçe yoruldukça daha çok yağ yakmaya başlıyosun.O yüzden bölmenin gereksiz yorgunluktan başka karşılığı yok bence.Birkerede yapmanı tavsiye ederim ben.

cok hızlı kılo vermek ıcın fazla saat spor yapıyorsunuz ama..
unutmayın ozellıkle fazla spor yapanlar tartıda agır cıkar :)
kaslarınızı bırden bıre şişirmeyın
guzel bı dıyetın yanında vucudu sıkılastırmak ıcın egzersızle destekleyın en saglıklısı bu
cabuk toparlanmak ıcın gunde 1 saat yuruyus veya yarım saat yuzme yeterlı oluyor 1 ayda farkı gorursun
kılo vermeden dırek agır spor yapınca vucudun sekıllenır ama hıcbızaman ıncecık olamazsın

Kız youtube a

pop pilates extreme abs
Pop pilates corset workout yaz.

Çıkan videoları yap:) Bir süre unlu zımbırtılar yeme. Bence olur:)

o kadar çok saat yapmayı bir dene yapabiliyorsan yap, ben yapamam açıköası, genç değilim o kadar.

evet canım yeterli olur.

Kız youtube a

pop pilates extreme abs
Pop pilates corset workout yaz.

Çıkan videoları yap:) Bir süre unlu zımbırtılar yeme. Bence olur:)

Haha mesajı okudum sonunu görünce hızlıca çıkış yaptım gittim makarnamı yedim baktım videolara gözüm kesti yarın denicem tşk ederim yamulmam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…