- Konu Sahibi eylemsevcan
-
10 günde 2.8 kg vermiş bulunmaktayım
günaydınnnnnn;
bu hafta gitti benim diyet miyet yediklerimi hiç yazamadım dikkat edemedim
off offf...
bu arada 1000 kalorinin altında kas ve saç kaybına neden oluyormuş kızlar dikkat edelim
10 günde 2.8 kg vermiş bulunmaktayım
Ay yok arada yiyorum aksamlari. Demin domates salatalik yedim mesela ama bazende iste gun icersinde fazla yedigimi dusununce ac duruyorum aksam
süper canım tebrik ederimm :)
bende 3 kilo verdim orda sayıyorumm önümüzde ki hafta tekrar sıkacağım biraz
arkadaşlar beden ölçülerim
göğüs:90
bel:78
Göbek:100
Kalça:101
Ben bu tür bir diyeti 2 haftadir yapiyorum. Günluk 1000 kaloriden fazla yemiyorum,hatta bazen daha az yiyorum. Iki haftada 5 kilo verdim mutlaka deneyin. Ben devam ediyorum. Bir gün fazla kacirirsanizda sorun olmaz onfan sonraki gün biraz daha dikkat edin. Cikolata bile yedim...
yukarıdakiler eski ölçülerimdi
yeni ölçülerim:
göğüs:90 göğüsden gitmemiş aşşalardan vermişim
bel:76
Göbek:98
Kalça:99
toplamda 3 haftada 65 kilodan 62.900 e indim Allahıma bin şükürrr
canım akşam yemeğini kaçırsanda çok güzel vermişsin 1400gram hiçte az bir rakam değilKızlar bir hafta sonunda 1.400 gram vermisim yani nasıl iyi mı degil mı bilmiyorum ama yapamıyorum sanki öğünlere hic dikkat edemiyorum çünkü 6 gun okuldayim genellikle öğle yemegi ve ara öğünler kaciyo acaba düzensiz yemek kilo vermeye engel olur mu ve en buyuk sorunum aksam yemeğini cok kaçırmak gun icinde cok az yediğim icin aksam kaçırıyorum ve gun içindeki kalorim bir anda ucuyo offffff ya ne zor is allahım 😢😢😢
1000 kloriden hariç yürüyüşte yaptınızmı yada günde 3 litre su ?
Selam bende zayıflamak ıstıyorum. Kendımı bıldım bılelı cok zayıf degıldım 1 65 boyum ve 70 kıloydum.guzel bı vucudum vardı kılom fazla olsada dengelıydı.sonra bebıslerım oldu sut verırken ıpınden bosanmıs dana gıbı yedım oldum 90 kılo her tarafım sıstı.89 kılo ile ıkı cocuk dogurdum sımdı 92 kıloyum. Bebeklerım bı bucuk yasında.?
Zayıflamak ıstıyorum ımdat..cok mutsuz ve umutsuzum sımdı 70 e dussem bıle eskısı gıbı sıkı ve duzgun bı vucuda sahıp olurmuyum.cocuklarda bı yandan kendımı kadın gıbı hıssedemez oldum.
ya günde 500 600 gram veriyorumsüper canım tebrik ederimm :)
bende 3 kilo verdim orda sayıyorumm önümüzde ki hafta tekrar sıkacağım biraz
ay çok tşk ederimne yapsamda 1000 kaloriden az hatta 1100 bile alamıyorum illaki
1200-1300 ü buluyor ama çok şükür genede kilo verebiliyorum
o kadar az almak mümkün olmuyor zaten canımcım bu arada
olsun önemli değil tekrar silkin ve kendine gel devam et canımcım vermeye dişini sıkmaya
sakın haa sakın bırakmaaaaaaaaa....
tebrikler canımmmmmmm çok güzell
bravo sana muckkk mucckkkkkkk kokulu öpücüklerrr.......
ya günde 500 600 gram veriyorumsende çok güzel vermişsin canım
ay çok tşk ederim
hafta sonu hiç dikkat edemiyorum bu yüzden ilerleyemiyorum
misafir gelen giden derken kaçırıyorum yediklerimi saymıyorum sonra vicdan yapamıyorum artık 60 'ın altına düşmek istiyorummmm :S
hafta sonu hiç dikkat edemiyorum bu yüzden ilerleyemiyorum
misafir gelen giden derken kaçırıyorum yediklerimi saymıyorum sonra vicdan yapamıyorum artık 60 'ın altına düşmek istiyorummmm :S
maaşaalllah ne güzel veriyorsun bu gidişle
gerçekten incecik bir gelin olacaksın inşaaallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?