Günlük 1000 Kalori alımı ile zayıflayalım

günaydınnnnnn;

bu hafta gitti benim diyet miyet yediklerimi hiç yazamadım dikkat edemedim

off offf...

bu arada 1000 kalorinin altında kas ve saç kaybına neden oluyormuş kızlar dikkat edelim

günaydınnnnnn;

bu hafta gitti benim diyet miyet yediklerimi hiç yazamadım dikkat edemedim

off offf...

bu arada 1000 kalorinin altında kas ve saç kaybına neden oluyormuş kızlar dikkat edelim

ne yapsamda 1000 kaloriden az hatta 1100 bile alamıyorum illaki
1200-1300 ü buluyor ama çok şükür genede kilo verebiliyorum
o kadar az almak mümkün olmuyor zaten canımcım bu arada
olsun önemli değil tekrar silkin ve kendine gel devam et canımcım vermeye dişini sıkmaya
sakın haa sakın bırakmaaaaaaaaa....

10 günde 2.8 kg vermiş bulunmaktayım

tebrikler canımmmmmmm çok güzell
bravo sana muckkk mucckkkkkkk kokulu öpücüklerrr.......

Ay yok arada yiyorum aksamlari. Demin domates salatalik yedim mesela ama bazende iste gun icersinde fazla yedigimi dusununce ac duruyorum aksam

anladım canım Allah yardımcın olsun
az sık dişini o zaman gündüz çok kalorili şeyler yeme akşama biraz daha güzel ye o zaman çok iyi olur
aç uyumak zorunda kalmazsın inşallah

süper canım tebrik ederimm :)

bende 3 kilo verdim orda sayıyorumm önümüzde ki hafta tekrar sıkacağım biraz

maaşallah kızzz sende güzel vermişsinnn
ben daha ancak 2 kilo verebilmiş olcam pazara inşallah 3 haftada ben iyice yavaş gidiyommm
çünkü çok aşırı kısamıyorum

arkadaşlar beden ölçülerim
göğüs:90
bel:78
Göbek:100
Kalça:101

yukarıdakiler eski ölçülerimdi
yeni ölçülerim:
göğüs:90 göğüsden gitmemiş aşşalardan vermişim
bel:76
Göbek:98
Kalça:99

toplamda 3 haftada 65 kilodan 62.900 e indim Allahıma bin şükürrr

Selam bende zayıflamak ıstıyorum. Kendımı bıldım bılelı cok zayıf degıldım 1 65 boyum ve 70 kıloydum.guzel bı vucudum vardı kılom fazla olsada dengelıydı.sonra bebıslerım oldu sut verırken ıpınden bosanmıs dana gıbı yedım oldum 90 kılo her tarafım sıstı.89 kılo ile ıkı cocuk dogurdum sımdı 92 kıloyum. Bebeklerım bı bucuk yasında.?
Zayıflamak ıstıyorum ımdat..cok mutsuz ve umutsuzum sımdı 70 e dussem bıle eskısı gıbı sıkı ve duzgun bı vucuda sahıp olurmuyum.cocuklarda bı yandan kendımı kadın gıbı hıssedemez oldum.

1000 kloriden hariç yürüyüşte yaptınızmı yada günde 3 litre su ?

Kızlar bir hafta sonunda 1.400 gram vermisim yani nasıl iyi mı degil mı bilmiyorum ama yapamıyorum sanki öğünlere hic dikkat edemiyorum çünkü 6 gun okuldayim genellikle öğle yemegi ve ara öğünler kaciyo acaba düzensiz yemek kilo vermeye engel olur mu ve en buyuk sorunum aksam yemeğini cok kaçırmak gun icinde cok az yediğim icin aksam kaçırıyorum ve gun içindeki kalorim bir anda ucuyo offffff ya ne zor is allahım 😢😢😢

canım akşam yemeğini kaçırsanda çok güzel vermişsin 1400gram hiçte az bir rakam değil
hatta daha fazlası zarar daha fazla vermeye kalkarsan verdiğin kiloları fazlasıyla geri alırsın sakın haa yeter çok güzel gitmişsin maşallah
tebrik ederimmmmmmm

1000 kloriden hariç yürüyüşte yaptınızmı yada günde 3 litre su ?

canım duru aynı zamanda aktif spor yaıyor spor salonunda diye biliyorum kendide cevaplarda görünce ama o aktif sporda yapıyor

ah cnaım benimm maaşallah ikizlerin var Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah gülüm
kilolarr kilolarr ah bu kilolarr insanı canından bezdiriyor
sakın ümitsizliğe kapılma canım yediklerini az az azalt inan bana zamanla alışıyor insan
sadece yediklerini azalt aşırı doymadan sofradan kalk bak zamanla nasıl vereceksin
ha birde çikolatalar tatlılar tulumbalar bitecek haftada belki bir kere
onun haricinde o tür gıdalarda çok dikkatli olacaksın
ama yemeklerini ne yersen ye ama az ye beynine sinyal yolla tamam doydum diye
işte o zamanda yeterli oluyor zaten iki çocuk sürekli koşturma halindesin sporada gerek yok
yediklerine dikkat ettinmi tamamdır
bizlere buradan yaz gelişmeleri olurmu canım sakın ümitsiz olma
sormak istediğin sorular varsa sor hepsini bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım canımcım

süper canım tebrik ederimm :)

bende 3 kilo verdim orda sayıyorumm önümüzde ki hafta tekrar sıkacağım biraz
ya günde 500 600 gram veriyorum sende çok güzel vermişsin canım
ay çok tşk ederim

hafta sonu hiç dikkat edemiyorum bu yüzden ilerleyemiyorum

misafir gelen giden derken kaçırıyorum yediklerimi saymıyorum sonra vicdan yapamıyorum artık 60 'ın altına düşmek istiyorummmm :S

[QUOTE=eylemsevcan

Evet canım ıkızlerım var cok tesekur ederım guzel dıleklerın ıcın.
Cok sukur cocuklarımla esımle mutluyum aslında bıde su kılolar gıtse.
Benım sorunum su cocuklardan hıc bıseye fırsat bulamıyorum su ıcemıyorum su ıcsem wc ye gıdecek zaman bulamıyorum.bazen hıc bısey yemeden aksamı edıp aksam cocuklar uyuyunca ne varsa yıyorum.
Duzenlı yıyeyım dıyorum onu bıle unutuyorum. Lıtrelık su dolduruyorum masaya koyuyorum aksam bakıyorum hıc ıcmemısım..dıyetısyene gıttım verdıgı lısteye uyamadım.bu sefer dahada saldım.
Ama bı haftadır baya bu konunun ustune egılıyorum.sunu yapabılecegımı fatkettım,ne yedıysem yazıyorum.burda sızınlede paylasacagım kı bana yardımcı olun motıve olayım

Mesela bugun sabah 2 cevız
1 kk peynır bı dılım ekmek 4 zeytın yedım.
Az once cocuklardan artan yarım muz yarım portakal ve yarım cay bardagı sut
Toplamda yarım lıtre su ıcmısım
Bakalım gunu nasıl tamamlayacagım sımdı.cocuklara yarma bugday et haslıyacam ondan da yerım saat ıkı gıbı

misafir gelen giden derken kaçırıyorum yediklerimi saymıyorum sonra vicdan yapamıyorum artık 60 'ın altına düşmek istiyorummmm :S

Banada bu hazır gıdalardan ve dısardan soylenen kebaplardan gına geldı esım hemen kandırıverıyor benı bende kanmak ıstıyorum gercı.hemen bı pızza kepap.??

olsun olsun hiç önemli değil hafta sonuda bir mola vermiş oluyoruz çok hızlı gitmenin bir faydası yok zaten
bende hafta sonları kısamıyorum ama genede kilo vermeye devam ediyorum yeterki boşlamayalım
hafta içi tam gaz gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…