- Konu Sahibi eylemsevcan
-
Önemli değil canım bende çok zaman düzenli takip edemiyorum ama çoğunlukla takip ettiğim için kilo vermeye devam edebiliyorum sakın onu takma kafaya hiç bir ayrıntıya takılma canımcım işin özü az yemekte ona dikkat et yeter tek. Tek sayım yapmana gerek yok gülümBuradayız canım ben daha başlamadım yarın başlıyorum inşallah umarım ise yarar ya benim okulum var cok düzenli takip edemicm öğünlerimi ama önemli olan az kalori ile gunu bitirmek dimi
Ye canımın içi ye afiyet bal şeker olsun hiç önemli değil yeterli sonraki öğünlerde ve günlerde çok dikkat et gerisi gelirrrrrrrOfffff dayanamadim ve bugun cikolata yedim cok pismanim ya:'( ama devammm pes etmek yok olur böyle arada dimi arkadaslar????
Dun ilk gunümdu ve yaklaşık 1100 kalori ile tamamladım ama bu kalori hesabı sormuş ya cok az sey yiyorsun ama bi bakiyosun bin kaloriye yaklaşmissin 😢
günaydınnn :)
kızçeler geçen hafta inanılmaz yoğun çalıştım yazamadım. en son 61 de kalmıştım hafta sonu dikkat edemedim sayamadım dün evlilik yıl dönümümüzde hem kahvaltıya hem akşam yemeğine dışarı çıktık :S sabah tartıldım 62 olmuşum yineee offf offf bu hafta sporla birlikte devammm
ümidimi yitirmek istemiyorummm :S
sakın haaa umut kaybetmek yokkkk
bende öyle bu hafta hiç veremedim gibi bişey ama olsun
yola devam inşallah arada kaçamaklar olsa da zaten ben 3-4 veya 5 aylık bir dönem olarak girdim
o yüzden hiç önemli değil sende öyle aşırı hızlı vermeye kalkma sonra hepsini fazlasıyla alırsın
sen bana uy bak göreceksin kalıcı kilo vereceksin canımcım
ayy umarımm yaaa eşimde akşam kızdı kendime sıkıntı yapıyorum diye sürekli hergün tartılıyorum hergün tartılma diyor kızıyor
neyse bakalım inşallah vericez hep birlikte
ya bende hazirana kadar vermek istiyorum biraz olsun
Olsun canım ya o da birsey bırakmak yok inşallah kurtulacağız bu kilolardan ara ara kacamaklar olur tabi ama önemli olan bırakmamak sabırlı olmak😉Önemli değil canım bende çok zaman düzenli takip edemiyorum ama çoğunlukla takip ettiğim için kilo vermeye devam edebiliyorum sakın onu takma kafaya hiç bir ayrıntıya takılma canımcım işin özü az yemekte ona dikkat et yeter tek. Tek sayım yapmana gerek yok gülüm
Ye canımın içi ye afiyet bal şeker olsun hiç önemli değil yeterli sonraki öğünlerde ve günlerde çok dikkat et gerisi gelirrrrrrr
Evet canım çok zor bir de işte bu yüzden çok kilo alıyoruz sınırsız saymadan yediğimizden sürekli kalori hesabı Yapınca da bir müddet sonra o kaloriler kafana tek tek yazılıyor ve hemen kafandan diyorsun aa şunu yedim bu kadar kalori aman şunu yemeyim o çok kalori zamanla iste istemez beyin kendini frenliyor emin ol canımyeterki dikkati bırakma
Bende bu hafta hiç kısamamdım inanın itiraf ediyorum geçen hafta 1 kilo verebilmeme rağmen
Bu hafta sadece 200gram verebilmişim. Ama bu yüzden şimdi çok sıkı giricem bırakmak yok yola devam
Sizleri seviyorum canlarım mücadeleye devam byyy
:43
Olsun canım ya o da birsey bırakmak yok inşallah kurtulacağız bu kilolardan ara ara kacamaklar olur tabi ama önemli olan bırakmamak sabırlı olmak😉
ve kesinlikle bırakmaya niyetim yok bir kere ilk hedefim 60'ı görmeliyim
sonrada inşallah 57 yi görsem yeter
Eveeet kızlar dört gunün sonunda bir kilo vermiş bulunmaktayım 63.9 çıktım bu sabırla giderse olacak galiba 😊
Eveeet kızlar dört gunün sonunda bir kilo vermiş bulunmaktayım 63.9 çıktım bu sabırla giderse olacak galiba ��
Veee kizlar 33günde 8.7 kilo verdimböyle giderse yaza zayif biri olarak girecem. Sabirla devammmm
maaşşalallahhhhhhh tebrikler be yaaaaaaaa
ne güzel ettin öyle bıravooooo
bizede yöntemlerini ara ara söyle be yaaa
ama biz senin kadar kısamıyoruz heralde ondan yavaş veriyoz
Tsk be ya. Valla tatliyi kestim ( seker dahil) bide gece acliktan uyuyamiyorum :-D aksam yemedigim iicin
ah canım beniiimmmmmmm kız o kadarda aç bırakma kendini yazııkkkkkk
içim acıdı gülüm diyor ya uzmanlar yok slata yok yoğurtla midenizi doldurun tok hissi versin salatayı sınırsız yiyin diyor mesela
yoksa öyle yapmana rağmendemi gece yatarken çok acıkıyorsun yoksa hiçmi bişey yemiyorsun
hiç bişey yemezsen mahvolursun zamanla çökersin canım yapma öyleee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?