• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük 1000 Kalori alımı ile zayıflayalım

sevgicim bilgilerini yazarmısın
boy kilo ne kadar vermek istiyorsun
Merhaba 21 yaşındayım boy 157 kilo 64 ortalama 50 kilo olmam lazım ama bi 50 leri göreyim şimdilik ona da raziyim çocukluğumdan beri kilo derdim var artık bıktım şişman bi insan olmaktan seninle aynı sıkıntıları olan birileri ile konuşmak fikir alışverişinde bulunmak guzel olabilir inşallah ise yarar 😊

günaydınnnnnnnnnnn;

mutluluğumu sizinle paylaşmak isitoyorumm 63 ile başladığım zayıflama yolculuğum hatta 64 dersek bu sabah 61.2 yi gördüm çok mutluyummmmmmmmmmmmmm:)

Merhaba 21 yaşındayım boy 157 kilo 64 ortalama 50 kilo olmam lazım ama bi 50 leri göreyim şimdilik ona da raziyim çocukluğumdan beri kilo derdim var artık bıktım şişman bi insan olmaktan seninle aynı sıkıntıları olan birileri ile konuşmak fikir alışverişinde bulunmak guzel olabilir inşallah ise yarar ��

tabiiki yarar bak biz tubileyle şıkır şıkır veriyoruz inşallah
arada kaçamaklarımızda oluyor yapamadığımız günlerde ama uyunca kilolar gitmeye devam ediyor
sakın bırakma hep beraber gidelim bu yolda inşallah
kilonada sevindim öyle aşırı kilolu değilsin bizler gibisin
hanni 90-100 kilo falan çünkü şişman bir insan olmaktan bıktım falan deyince
bende seni aşırı kilolu sandım çok şükür o zaman çok zor olurdu
canımcım çok öpüyorum

günaydınnnnnnnnnnn;

mutluluğumu sizinle paylaşmak isitoyorumm 63 ile başladığım zayıflama yolculuğum hatta 64 dersek bu sabah 61.2 yi gördüm çok mutluyummmmmmmmmmmmmm:)

çok sevindim canım yaaaaaa
tebrik ederimmmmmmmmmmm
bravo sana hakikaten bravo sakın boşlayıp bırakıp etme canım
başladık artık bu yolda güzel bir sonuç alıncaya kadar devam edelim inşallah canımcım
bende bu sabah 63.900 ü gördüm ona seviniyorum demekki düşmeye devam ediyorum oda çok iyi
mucckkkkkkkkk muccckkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
tabiiki yarar bak biz tubileyle şıkır şıkır veriyoruz inşallah
arada kaçamaklarımızda oluyor yapamadığımız günlerde ama uyunca kilolar gitmeye devam ediyor
sakın bırakma hep beraber gidelim bu yolda inşallah
kilonada sevindim öyle aşırı kilolu değilsin bizler gibisin
hanni 90-100 kilo falan çünkü şişman bir insan olmaktan bıktım falan deyince
bende seni aşırı kilolu sandım çok şükür o zaman çok zor olurdu
canımcım çok öpüyorum

çok sevindim canım yaaaaaa
tebrik ederimmmmmmmmmmm
bravo sana hakikaten bravo sakın boşlayıp bırakıp etme canım
başladık artık bu yolda güzel bir sonuç alıncaya kadar devam edelim inşallah canımcım
bende bu sabah 63.900 ü gördüm ona seviniyorum demekki düşmeye devam ediyorum oda çok iyi
mucckkkkkkkkk muccckkkkkkkkkkkkkk

Eylemcim teşekkür ederim guzel düşüncelerin icin inşallah bende verebilirim sizin gibi hastayım su sıralar bitsin bende düzenli bir sekilde başlayayım inşallah evet bi 57 58 olsam o bile yeter ama ben bir süredir diyet yapıyorum yaklaşık 8 kilo verdim ama durdu artık uzun süredir veremiyorum tabi yapmam gereken sabırlı olmak pes etmemek 😔 hergun bende yazarım artık tavsiyelerinize ihtiyacım olacak canım 😊

Eylemcim teşekkür ederim guzel düşüncelerin icin inşallah bende verebilirim sizin gibi hastayım su sıralar bitsin bende düzenli bir sekilde başlayayım inşallah evet bi 57 58 olsam o bile yeter ama ben bir süredir diyet yapıyorum yaklaşık 8 kilo verdim ama durdu artık uzun süredir veremiyorum tabi yapmam gereken sabırlı olmak pes etmemek 😔 hergun bende yazarım artık tavsiyelerinize ihtiyacım olacak canım 😊

inşallah canım sen başla bizde destekleeriz
bizden tam destekkkkkkkkkkk
hastalığın biter bitmez haber verrrrrrrrrrrrr

yaş kilo boy bilgilerini yazarsan yardımcı oluruz gülüm
bu arada düğünün olacak heralde
Allah tamamına erdirsin inşallahhh
incecik bir gelinmi olacan yanii hııı???

yaş 21
boy 177
kilo 82 :14::14::14:

allahtan boyum uzunda kilomu göstermiyorum :26: sağol tatlım evet düğünüm var eylülde ve benim incecik olmam lazım yoksa gelinlik yakışmayacak :50: pazartesi günü spor salonunada başladım haftanın 4 günü 2şer saat spor yapacam hadi bakalım hayırlısı

yaş 21
boy 177
kilo 82 :14::14::14:

allahtan boyum uzunda kilomu göstermiyorum :26: sağol tatlım evet düğünüm var eylülde ve benim incecik olmam lazım yoksa gelinlik yakışmayacak :50: pazartesi günü spor salonunada başladım haftanın 4 günü 2şer saat spor yapacam hadi bakalım hayırlısı

ne güzel boyun varmışşşşşşşşşş
70 e bile düşsen incecik gözükürsün işin kolay yani canım Allah yardımcın olsun
baştaki diyete dikkat etmeye çalış ama harfiyen uyacam diyede uğraşma
sadece az ye ona özen göster aktif sporda yapıyorsun gerisi gelir canım

ne güzel boyun varmışşşşşşşşşş
70 e bile düşsen incecik gözükürsün işin kolay yani canım Allah yardımcın olsun
baştaki diyete dikkat etmeye çalış ama harfiyen uyacam diyede uğraşma
sadece az ye ona özen göster aktif sporda yapıyorsun gerisi gelir canım

ara öğün şart mı :26:

ara öğün şart mı :26:

ara öğünler şart değil imkanın yoksa yapmayabilirsin
bir sitede okumuştum ara öğün yapmanın yanlış olduğundan bile bahsediyordu
imkanın yoksa boşla önemli değil
ara öğünleri ne için yaptırıyorlar
normal öğünlerde çok yemeyelim diye
veya uzun süre yemeyincce vücut kıtlık senromuna girip yağ yakını durdurmasın diye
ama bizler o kkadar aşırı derecede uzun mesafelerle yemiyoruz ki zaten öğünlerimiz birbirine yakın
çok önemli değil yani canımcım

ara öğünler şart değil imkanın yoksa yapmayabilirsin
bir sitede okumuştum ara öğün yapmanın yanlış olduğundan bile bahsediyordu
imkanın yoksa boşla önemli değil
ara öğünleri ne için yaptırıyorlar
normal öğünlerde çok yemeyelim diye
veya uzun süre yemeyincce vücut kıtlık senromuna girip yağ yakını durdurmasın diye
ama bizler o kkadar aşırı derecede uzun mesafelerle yemiyoruz ki zaten öğünlerimiz birbirine yakın
çok önemli değil yani canımcım

yapmıyım o zaman canım çünkü çok sık yemek istemiyorum.tşk ederim ilgin için :34: her cuma tartılıp kilomu yazacam haftaya cumadan başlayacam ama :34:

herkesler nerede be ya????
kimseden ses seda yok
yoksa bıraktınızmı diyetleriniziiiiiiiii?????????????
bende pazara tartılacam pazartesiye sizlere yazacam
bakalım 1 kilo daha verebilmişmiyim bende çok merak ediyorummmmmmm

herkesler nerede be ya????
kimseden ses seda yok
yoksa bıraktınızmı diyetleriniziiiiiiiii?????????????
bende pazara tartılacam pazartesiye sizlere yazacam
bakalım 1 kilo daha verebilmişmiyim bende çok merak ediyorummmmmmm

Buradayız canım ben daha başlamadım yarın başlıyorum inşallah umarım ise yarar ya benim okulum var cok düzenli takip edemicm öğünlerimi ama önemli olan az kalori ile gunu bitirmek dimi

Back