• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük 1000 Kalori alımı ile zayıflayalım

dün akşam eve gidemedim bir kafede hamburger menü yedim
diyet tam anlamıyla bozuldu ama devam edecem bakalım
gerçi sonra hiç bişey yemeden aç aç uyudum çünkü yetmedi
az geldi normalde o kafenin 2 menüsüyle ancak doyardım
inşallah oda dengelemiştir de kilo vermem durmaz

peki ya ben ? bende eve gidemedim ve ben ne yedim İskender :( vicdan azabı çekiyorummmmm :(

ama toplamda 1500 kaloriyi geçmedim almam gereken 1900 diye kendi kendimi avutuyorummmmmmmm :(

bugün sabahta şirkette kahvaltı vardı simit yedim peynir salatalık domates öğle ve akşam sıkı bir uygulama yapmam lazım

umarım kilo vermemiz durmaz :S

peki ya ben ? bende eve gidemedim ve ben ne yedim İskender :( vicdan azabı çekiyorummmmm :(

ama toplamda 1500 kaloriyi geçmedim almam gereken 1900 diye kendi kendimi avutuyorummmmmmmm :(

bugün sabahta şirkette kahvaltı vardı simit yedim peynir salatalık domates öğle ve akşam sıkı bir uygulama yapmam lazım

umarım kilo vermemiz durmaz :S

yok yok canım inşallah durmaz
akşama dikkat edersin insan bazen kaçırınca
sonrasında eğer dikkat ederse kilo vermesi durmuyor
tecrübeyle sabitttiirrrrrrrrr için rahat olsun
sadece yediklerine dikkati bırakma yeterrrrrrrrrr

istediğim gibi oldu tam cumartesi pazarda kestim diyeti
yapamadım tamam çok aşırı değil ama biraz aşırıya kaçtım
mesela tam doydum üstüne tatlımıda yedimmm
öyle olmasına rağmen 1 kilo gitmiş yarın tekrar başlıyorum
haftada 1 kilo versem yeterli martın sonuna kadar 5 kilo vermiş olacamm
ilk hedefimi yakalıcam inşallahhhhhh
hafta sonlarıda yapılsa kesin 1.5 -2 kilo gider
ben cuma akşamı başladım yemeye
cumartesi de bir güzel yedim ama yinede 1 kilo gitmiş bu çok güzel bişey
çok sevinçliyimm yarından itibaren aynen devammmmm
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

günaydınnnnnn :)

cumadan itibaren çok kötü gittim çok morellerim bozuldu :S yedim ama genelde dikkat etmeye çalışarak kalori saymadım. Vicdan azabı çekiyorum 1kilo gitmişti geride almadım ama 1 kilo daha verebilirdim .

neyse yeni hafta yeni umutlar çok yoğun çalışacağım bir hafta enerjiye ihtiyacım var ama kalori saymaya devammmmm :)

herkese mutlu haftalar....

Veeeee 23 günde 7 kilo verdim kalori sayarak. Cok mutluyum herkeze devam etmelerini tavsiye ederim :-)

Merhaba;

sen nerden bakıyorsun kalori cetveline ?

kızlar bu arada bir kaç yerde farklı kalori değerleri hangisine bakacağımı şaşırıyorum ben

bu arada tebrik ederim gerçekten çok iyi vermişsin :)

günaydınnnnnn :)

cumadan itibaren çok kötü gittim çok morellerim bozuldu :S yedim ama genelde dikkat etmeye çalışarak kalori saymadım. Vicdan azabı çekiyorum 1kilo gitmişti geride almadım ama 1 kilo daha verebilirdim .

neyse yeni hafta yeni umutlar çok yoğun çalışacağım bir hafta enerjiye ihtiyacım var ama kalori saymaya devammmmm :)

herkese mutlu haftalar....

http://kackalori.org/kalori_arama_motoru.php?s=karper

ben tüm kalori hesaplarıma burdan bakıyorum çünkü çok detaylı veriyor ama tabii doğrumudur bilemem
duru cevaplandırır belki birazdan
bakalım o nerden bakıyormuş

Son düzenleme:
Merhaba;

sen nerden bakıyorsun kalori cetveline ?

kızlar bu arada bir kaç yerde farklı kalori değerleri hangisine bakacağımı şaşırıyorum ben

bu arada tebrik ederim gerçekten çok iyi vermişsin :)

Merhaba tsk. Valla telefonuma bir app yükledim ordan. Orda yazmiyanlarida google den buluyorum. Bazen farkli kaloriler yaziyo haklisin ben ozmn yüksek olani seciyorum.

Merhaba kızlar yeni geldim bu foruma ya bu kilolarla basım belada ne yapacağımı bilmiyorum birçok sey denedim sok diyetler spor zayiflama urunleri ama olmuyo surekli kilo alıp vermekten cok bıktım en buyuk sıkıntım da sabırlı olmamak bir an once verip kurtulmak istiyorum ama olmuyo iste denemedigim yol kalmadı hadi birde su kalori hesaplama işini bi deniyeyim belki bi ise yarar 😔

Merhaba kızlar yeni geldim bu foruma ya bu kilolarla basım belada ne yapacağımı bilmiyorum birçok sey denedim sok diyetler spor zayiflama urunleri ama olmuyo surekli kilo alıp vermekten cok bıktım en buyuk sıkıntım da sabırlı olmamak bir an once verip kurtulmak istiyorum ama olmuyo iste denemedigim yol kalmadı hadi birde su kalori hesaplama işini bi deniyeyim belki bi ise yarar 😔

canım sakın ama sakın hızlı vermeye kalkma sabırlı ol bak
5-6 ayda 10 kilo verdim zamanında bir daha geri almadım
taaaki çocuk doğurana kadar o yüzden sabırlı olmayı
öğren bişey kaybetmezsin hızlı verirsen aynen yakın zamanda
geri alacaksın bu kesin ama yavaşş verirsen bir daha
asla almıyorsun çünkü yavaş verdiğin için vücudun o yeme şekline
alışıyor artık onu huy haline getiriyor istesende
çok yiyemiyorsun bu seferde kalıcı oluyor
o yüzden kalori hesabıyla devam et sporda yap
spor derken imkanın yoksa çalışıyorsan
işyerinde kalk olduğun yerde tempolu yürü
o bile yeter vermek istiyoryan yaz bize yardımcı olalım bak bir site var oraya üye ol
çok güzel yediklerini kontrol altına aldırıyor
tubiley isimli arkadaş paylaşmış az üstte oraya tıkla üye ol bilgilerini gir çok harika
burdanda gelişmeleri bize yaz

Back