• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günlük 1000 Kalori alımı ile zayıflayalım

toplam ne kadar sürede 4 kg vermiş oldunuz? mutlu oluyorum motive oluyorum bende bugün başlıyorum:)

6 ocak -6 şubat arası3.100
06ocak-15 şubat 4 .. herşey zaten başlamak sonrası geliyor verince arada kaçırınca pişmanlık çöküyor dikkat edeyim zorla veriyorum filan diyorsunuz size bol sanş yardımcı olacağımız bir durum olursa seve seve

6 ocak -6 şubat arası3.100
06ocak-15 şubat 4 .. herşey zaten başlamak sonrası geliyor verince arada kaçırınca pişmanlık çöküyor dikkat edeyim zorla veriyorum filan diyorsunuz size bol sanş yardımcı olacağımız bir durum olursa seve seve

merak ettimde cevaplandırabilirmisiniz?

sporda neler yapıyorsunuz ve ne kadar süre yapıyorsunuz?

ben canım işyerinde yapıyorum o yüzden yerde yatmalı falan yapamıyorum
leslie sensone ile 3 mil yapıyorum haftada 3 gün o yetiyor aşırı aktif spor yapmaya vaktim yok

http://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g

birde evde vakit bulabilirsem
mekik çekmeye çalışıyorum 20-30 kadar oda haftada 1-2 ancak

birde olduğum yerde ip atlıyormuş gibi yapıyorum 50 kadar yapıp ara verip
başka spora geçip sonra tekrar bir 50 daha toplamda 100 kere atlıyorum yani

Son düzenleme:
sporda neler yapıyorsunuz ve ne kadar süre yapıyorsunuz?

ilk başlarda azdı fakat şimdi hiç durmadan 40 dakikaya kadar yürüyorum koşu bandında iyice ter atıyorum bisiklet sürüyorum 20 dakika filan bazen ufak ağırlık çalışıyorum. çok böyle extre bir durum yok yani. pilates fitness filan yapıyorlar ama ben pek katılmıyorum

ilk başlarda azdı fakat şimdi hiç durmadan 40 dakikaya kadar yürüyorum koşu bandında iyice ter atıyorum bisiklet sürüyorum 20 dakika filan bazen ufak ağırlık çalışıyorum. çok böyle extre bir durum yok yani. pilates fitness filan yapıyorlar ama ben pek katılmıyorum

çok iyi sporu benden aktif yapıyorsun canım
o zaman az daha gayret et yemeni kes yoksa hiç verilmiyor
ben yemeyi kesmedim sadece spora gittim
o zaman vücudum toparlandı eteklerim bollaştı
ama bir gram veremedim 1 ayda 1 gram erimedim
o yüzden yemene dikkat edersen hemen verirsin

buda süper benim gittiğim spor salonu da çok ahım şahım değil bende sadece koşu bandı ve bisiklet kullanıyorum bide karın hareketleri yapıyorum ekstra bir şey var mı diye yüzden sordum teşekkür ederimm fena gaza geldim :)

çok iyi sporu benden aktif yapıyorsun canım
o zaman az daha gayret et yemeni kes yoksa hiç verilmiyor
ben yemeyi kesmedim sadece spora gittim
o zaman vücudum toparlandı eteklerim bollaştı
ama bir gram veremedim 1 ayda 1 gram erimedim
o yüzden yemene dikkat edersen hemen verirsin

aynen öyle az yemek gerek dikkat etmeye çalışıyorum artık bakalım.

buda süper benim gittiğim spor salonu da çok ahım şahım değil bende sadece koşu bandı ve bisiklet kullanıyorum bide karın hareketleri yapıyorum ekstra bir şey var mı diye yüzden sordum teşekkür ederimm fena gaza geldim :)

rica ederim ne demek ya benimki belediyenin çok kalabalık ama yapıyoruz işte bir şeyler

o zaman haydi kızlar hepimize allah sabır versin bol bol :) ama yazalım buraya sonuçlarımızı birbirimizi takipte olalım derim

gelişmeleri sürekli bilrdircez ben her pazartesi bildircem
pazar günleri tartılcam pazartesi sabah işe gelir gelmez yazacam ordan takip edersiniz
hayırlısı bakalım

süperr yaaa yakşalık 1 aydır diyet yapmaya çalışıyorum olmuyor olmuyor olmuyor :( 63 kilodan 55 kiloya düşmek istiyorum nolur bana da yardım edin :S nasıl zayıflarım kalorileri nasıl hesaplarım cetveli var mı nerden bulabilirim :S

Merhaba canim. Ben telefonuma bir app yükledim kalori hesabi yazinca cikiyor. Oraya ne yedigimi ve nekadar yedigimi yazinca kalorisi yaziyor. Bütün gun ne yediysem yaziyorum bu sayede nekadar yedigini hesapliyorsun ve otomatikmen az yiyorum. Bide alisverise gidince paketin üzerini okuyorum. Eskiden sunuda yiyim bunuda yiyim nolcak diye düsünurken simdi aslinda onlarda ne cok kalori varmis diyorum. Bana cok yardimci oluyor yani illa herseyi kesmek gerekmiyor az yiyorsun. Bence en mantiklisida bu sonucda diyeti birakincada ayni seyleri yiyorsun ama bilincli yemek önemli. Ve bol spor yapmaya calisiyorum bugun iki saat yüzdüm mesela.

veriyormuyum vermiyormuyum diye bir ilk başlangıç olacak tartıldı:-)m
64.800 gelmiştim başlarken bir gün önce
bugün sabah 64.600 çıktım demekki gidecek bu yöntemle kilolar
ben zaten çok vermek istemiyorum zamanla az az vererek kalıcı olsun istiyorum
tam istediğim gibi gidecek dememkki
çok sevindim devam edecem inşallah diyete de
ama bir itifafta da bulunmak istiyorum harfiyen yapamadım
mesela dün 160 grramlık ton balık vardı yanımda diyet zamanlarımdan önce almıştım
yanına iki dilim ekmekle onu yedim öğlen çünkü o ne olacak çıksın aradan yiyimde dedim
bayada bir doydum akşama kadar açıkmadım ama genede saat 4 gibi
yarım elma yedim akşamda yemek biraz kaçırdım ama ekmeksiz birde gene diğer günlere gözre az olduğu
için heralde kilomda azalma var demekki neymişş aslolan az yemekmiş
ne yersen ye az ye demiş atalarımız zzatii bakacacaz sşzlere günbe gün yazacam inşallah canlarım
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Süper gercekten. Evet demekki gercekten insan herseyden az az yerse oluyormus bende farkettim:-) ton baligida gercektende tok tutuyor kaloriside az.

Ben bu tür bir diyeti 2 haftadir yapiyorum. Günluk 1000 kaloriden fazla yemiyorum,hatta bazen daha az yiyorum. Iki haftada 5 kilo verdim mutlaka deneyin. Ben devam ediyorum. Bir gün fazla kacirirsanizda sorun olmaz onfan sonraki gün biraz daha dikkat edin. Cikolata bile yedim...

Merhaba ben bugün başladım direkt burdaki listeyi uygulamıyorum amaa yediklerimin kalorilerini hesaplıyorum spor yapıyorum mesela bugun sporda yaktığım kalorileri düşünce net 837 kalori kaldı.Siz 1000 kalori ile 2 haftada 5 kilo verdiğinizi söylemişsiniz bende 2 haftada 5 kilo versem havalara uçarım umarım kalıcı olur bu konulara bakınca hevesleniyorum bi yandan inanıyorum bi yandan inanasım gelmiyo sizin mesajınızı okuyunca nasııııııııııı yaaa dedim kendi kendime açıkcası :1:

Merhaba ben bugün başladım direkt burdaki listeyi uygulamıyorum amaa yediklerimin kalorilerini hesaplıyorum spor yapıyorum mesela bugun sporda yaktığım kalorileri düşünce net 837 kalori kaldı.Siz 1000 kalori ile 2 haftada 5 kilo verdiğinizi söylemişsiniz bende 2 haftada 5 kilo versem havalara uçarım umarım kalıcı olur bu konulara bakınca hevesleniyorum bi yandan inanıyorum bi yandan inanasım gelmiyo sizin mesajınızı okuyunca nasııııııııııı yaaa dedim kendi kendime açıkcası :1:

Valla acikcasi bende sasirdim. Ilk haftalar oldugu icin fazla verdigimi düsünuyorum haftada bir kilo versemde bana yeter. Ama sekeri tamamen kestim, deniz tuzu kullaniyorum oda cok az ve zeytinyagi. Aksam yemegide genelde meyve yada domates salatalik. bide spor tabi. Bakalim ins. Daha fazla veririm.
Inanin bence is orda bitiyor zaten. Benim erkek kardesim 6 ayda 40 kilo verdi az yiyerek. Arada bir yüruyordu oda hergun degil. Aksamlari iste salata meyve falan yiyordu ve saat18:00 den sonra agzina su haric hic bitsey vurmadi

Valla acikcasi bende sasirdim. Ilk haftalar oldugu icin fazla verdigimi düsünuyorum haftada bir kilo versemde bana yeter. Ama sekeri tamamen kestim, deniz tuzu kullaniyorum oda cok az ve zeytinyagi. Aksam yemegide genelde meyve yada domates salatalik. bide spor tabi. Bakalim ins. Daha fazla veririm.
Inanin bence is orda bitiyor zaten. Benim erkek kardesim 6 ayda 40 kilo verdi az yiyerek. Arada bir yüruyordu oda hergun degil. Aksamlari iste salata meyve falan yiyordu ve saat18:00 den sonra agzina su haric hic bitsey vurmadi

Umarim istedigimiz gibi olur

Back