- 15 Haziran 2010
- 9.157
- 5.416
- 448
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
peki ya ben ? bende eve gidemedim ve ben ne yedim İskendervicdan azabı çekiyorummmmm
ama toplamda 1500 kaloriyi geçmedim almam gereken 1900 diye kendi kendimi avutuyorummmmmmmm
bugün sabahta şirkette kahvaltı vardı simit yedim peynir salatalık domates öğle ve akşam sıkı bir uygulama yapmam lazım
umarım kilo vermemiz durmaz :S
Veeeee 23 günde 7 kilo verdim kalori sayarak. Cok mutluyum herkeze devam etmelerini tavsiye ederim
Veeeee 23 günde 7 kilo verdim kalori sayarak. Cok mutluyum herkeze devam etmelerini tavsiye ederim
günaydınnnnnn :)
cumadan itibaren çok kötü gittim çok morellerim bozuldu :S yedim ama genelde dikkat etmeye çalışarak kalori saymadım. Vicdan azabı çekiyorum 1kilo gitmişti geride almadım ama 1 kilo daha verebilirdim .
neyse yeni hafta yeni umutlar çok yoğun çalışacağım bir hafta enerjiye ihtiyacım var ama kalori saymaya devammmmm :)
herkese mutlu haftalar....
http://www.kalorisepeti.com
bu siteye beğendim bakın isterseniz sizde üye oluyorsunuz yediklerinizi yazıyorsunuz hesaplıyor ve sizi uyarıyor.
canım sen baya hızlı gitmişsin
sporda varmı sadece kalori sayımı mı?
Merhaba;
sen nerden bakıyorsun kalori cetveline ?
kızlar bu arada bir kaç yerde farklı kalori değerleri hangisine bakacağımı şaşırıyorum ben
bu arada tebrik ederim gerçekten çok iyi vermişsin :)
canım birde günlük aşşa yukarı kaç kalori almayı başarabildinnnnn[/QUOTE
1000 kaloriye kadar yiyorum. Bazen biraz fazla oluyor ( 1100 falan) oda tatli yiyince bazende günlük 800-900 civari oluyor ( fazla sebze yiyince) ama iste 1000 asmamaya özen gösteriyorum bol su ve yesil cay
canım birde günlük aşşa yukarı kaç kalori almayı başarabildinnnnn[/QUOTE
1000 kaloriye kadar yiyorum. Bazen biraz fazla oluyor ( 1100 falan) oda tatli yiyince bazende günlük 800-900 civari oluyor ( fazla sebze yiyince) ama iste 1000 asmamaya özen gösteriyorum bol su ve yesil cay
Merhaba kızlar yeni geldim bu foruma ya bu kilolarla basım belada ne yapacağımı bilmiyorum birçok sey denedim sok diyetler spor zayiflama urunleri ama olmuyo surekli kilo alıp vermekten cok bıktım en buyuk sıkıntım da sabırlı olmamak bir an once verip kurtulmak istiyorum ama olmuyo iste denemedigim yol kalmadı hadi birde su kalori hesaplama işini bi deniyeyim belki bi ise yarar 😔
Teşekürler .............http://www.kalorisepeti.com
bu siteye beğendim bakın isterseniz sizde üye oluyorsunuz yediklerinizi yazıyorsunuz hesaplıyor ve sizi uyarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?