Günlügümde ki son sayfa

Sanma senle varoldum ben, seni sensiz yaşamak başarım, Hiç yokmuşsun gibi yaşamak en büyük farkındalığımdır...

Sessiz bir fısıltı var yüreğimde, Namahremsin sevemiyorum, Sevemedikçe yar ben her gece ölüyorum...

''Unuttuğunuz şey sadece anlaşabilen insanlar arasında sevgi vardır, anlaşmak ve sevmek birbirinden ayrı şeyler olamaz..''

''Haramlarla sevdiğiniz insanın helaliniz olmasını bekliyorsunuz ya, Size sadece "Daha çok beklersiniz..." demekle yetiniyorum...''

''Söylesene kaç ölüm öte gittin benden, Korkma söyle bir defa ölen, bin kez daha ölse de birşey olmaz...''

''Sığdıramıyorum şimdi kelimeleri kalıplara, Çünkü sen varsan ben varım, Yoksan zaten ben hiç olmadım...''

Uzanabileceği her şeyi tutmak isteyen insanın bir süre sonra farkına varacağı tek şey ne yazıkki ellerinin boş kalmasıdır.

Egemen Kurbetli

İnsanlar çoğu zaman işlerine geleni severler.Kişiye bir yığın şey söylesen o bir yığın içinde sürekli haksız olduğunu anlatsan ancak sadece tek bir sözcükte işine gelen veyahutta kendince haklı olduğu bir sözcük söylesen sen susunca o yine sana o sözcüğü söyler.

Egemen Kurbetli

"Birlikte gülüyorsanız mutluluktur, birlikte ağlıyorsanız dostluktur; ama birlikte susuyorsanız bu aşktır..." (Marquez)

Duygularım anestezi altında. Her şeyi görüyorum, her şeyi işitiyorum, ama artık hiçbir şey hissetmiyorum.

Amin Maalouf

Gitseler hiç özlemeyeceğimiz insanlar var, bir de gelmeseler bile beklemekten vazgeçmediklerimiz. (Elveda İlk Aşk)

Zaten herkes edebiyat aşığı, derin felsefe uzmanı, yaşam gurusu
Filozof, şair bırakın bu mükemmellik ayaklarını
Hepimiz aciziz, muhtacız!. Ah Muhsin Ünlü

"Bir şarkı keşfeder, saatlerce onu dinlersin ama şarkı ünlü olunca dinlemeyi bırakırsın; Ya da hissettirdiklerini unutunca." (One Tree Hill)

Back