Siz benim ne kadar sevdiğimi sevildiğimi ne mücadele verdiğimi nerden bilebilirsiniz ki?Asksiz evlikler.... evlilik olsun da olsun iste yapilan evlilikler... daha cok konu okuyacagiz...
Anladım canım hayırlısı olsun ama trabzon hasırı setler cok guzel hem gelecege yatırımda olurBilmiyorum onu canım ama biz istemedik bir şey. Ben içinizden geldiği kadar yaparsınız dedim. Birgün kuyumcuda erkek arkadaşımda varken set baktık beraber. Ve zaten set almak istediklerini kendileri belirttiler. Ama bildiğim kadarıyla en az 5 bilezik takılması lazım. Bizim yörelerimizde böyle. Nişanda da küçük bir nişan seti alınıyor. Benim oda yok olmadığı için bu defa gönlüme göre olsun istiyorum.
Konuyu tam olarak okudunuz mu? AY YETER VALLA ICIM DARALDIÖncelikle erkek tarafı ne yaparsa o kabul edilir bizde kesinlikle biz şunu isteriz biz bunu isteriz gibi konuşma iki aile arasında geçmez net.
Bana sana bunu bunu alıcaz dediklerinde benim tek dediğim şey “ben takı seti sevmiyorum değer kaybetmeyecek birşey alın yatırımlık” demek olmuştu.
Ki asla ben trabzon set isterim ben pırlanta yüzük isterim mevzularına girilmez, girilmemeli bence bu biraz görgüsüzlük gibi yinede bilemedim.
Konuyu tam olarak okudunuz mu? AY YETER VALLA ICIM DARALDI
Teşekkür ederim kaç tane bilezik yapayım da fazla olsun yada hangisi daha pahalı olur görgüsüzlük yapayım herkese hava atayım diye sormadım hangisi güzel olur kullanışlı diye sordum altın üzerine kafa yorsaydım kayınvalidemin eski bileziği ile nişan yapmazdım.İki konu açmışsınız. İkisi de takı konusunda. Altın, takı vb. şeyler üzerinde bu kadar kafa yorulacak metalar değildir. Önceki konunuzda sevgilinizin arkadaşlarının bu anlamda görgüsüz olduğundan yakınmışsınız. Aynı duruma düşmeyin bence. Üstelik böyle değerli eşyalar uluorta gösterilmez. Kötü niyetli insanların hedefi hâline gelmeyiniz.
Trabzon hasırının sadece trabzonda satıldığını vs kullanıldığını mı düşünüyorsunuz?ben okudum ve bir trb lu olarak yöresel kıyafet giyilip üstüne trb hasırı takılan yöreyi çok merak ettim.
Kısa ve özdü. Harika bi fikir keşke herkes böyle yazsa..Pırlanta set der susarım tartışmasız açık ara önde gider
Trabzon hasırının sadece trabzonda satıldığını vs kullanıldığını mı düşünüyorsunuz?
Olabilir lütfen yanlış anladıysam kusura bakmayın. Az önce bir görgüsüz damgası yedim biraz gerilmiş olabilirim :) Ege bölgesinde.. Normalde takılmıyor ama köy kısımlarında insanlar maddi durumlarını belli etmek için her şeyin en ağırını yapmaya çalışıyorlar. Böyle böyle gelinlerin çoğunda hasır set olmuş. Bende acaba kullanır mıyım diye düşündüm.yoo işte trb da bile takılmıyorken nerede takılıyor diye soruyorum.
öyle düşünseydim direk öyle yazardım.
fazla mı gerginsiniz?
Canım bütçe ne kadar olucak bilmiyorum ama ben bundan aldırdım bana verdikleri bütçeye göreKısa ve özdü. Harika bi fikir keşke herkes böyle yazsa..
Çok şık harika duruyor. Güle güle kullanın :) Bende böyle bir şey düşünebilirim..Canım bütçe ne kadar olucak bilmiyorum ama ben bundan aldırdım bana verdikleri bütçeye göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?