Günler sonra yaşanacak tartışmamız düğün seti..

E şimdiden niye tartışma gardı alıyorsunuz?
Bir de bu alınacak takı hediye olarak alınacak sonuçta bana bunu hediye edin demek biraz tuhaf geldi.

Anladım canım hayırlısı olsun ama trabzon hasırı setler cok guzel hem gelecege yatırımda olur

Sabanciyami gelin gidiyorsunuz altin fiyatlari bu kadar ucukken birde baskasinin alacagi seylerde subu bunu istiyorum demek nedir ya valla enteresan

Öncelikle erkek tarafı ne yaparsa o kabul edilir bizde kesinlikle biz şunu isteriz biz bunu isteriz gibi konuşma iki aile arasında geçmez net.

Bana sana bunu bunu alıcaz dediklerinde benim tek dediğim şey “ben takı seti sevmiyorum değer kaybetmeyecek birşey alın yatırımlık” demek olmuştu.

Ki asla ben trabzon set isterim ben pırlanta yüzük isterim mevzularına girilmez, girilmemeli bence bu biraz görgüsüzlük gibi yinede bilemedim.

Neden sürekli eleştiriyosunuz yerli yersiz konu sahibi illa onu alıcam bunu alıcam dememiş herkesin belli bir adeti usulü var sormuş fikir almak istemiş ne var bunda görgüsüz bilmem ne demeye gerek yok yorum yapıp eleştirmek için sırf yazıyosnuz bana biraz acımasızca geldi..

İki konu açmışsınız. İkisi de takı konusunda. Altın, takı vb. şeyler üzerinde bu kadar kafa yorulacak metalar değildir. Önceki konunuzda sevgilinizin arkadaşlarının bu anlamda görgüsüz olduğundan yakınmışsınız. Aynı duruma düşmeyin bence. Üstelik böyle değerli eşyalar uluorta gösterilmez. Kötü niyetli insanların hedefi hâline gelmeyiniz.

Konuyu tam olarak okudunuz mu? AY YETER VALLA ICIM DARALDI

Teşekkür ederim kaç tane bilezik yapayım da fazla olsun yada hangisi daha pahalı olur görgüsüzlük yapayım herkese hava atayım diye sormadım hangisi güzel olur kullanışlı diye sordum altın üzerine kafa yorsaydım kayınvalidemin eski bileziği ile nişan yapmazdım.

ben okudum ve bir trb lu olarak yöresel kıyafet giyilip üstüne trb hasırı takılan yöreyi çok merak ettim.
Trabzon hasırının sadece trabzonda satıldığını vs kullanıldığını mı düşünüyorsunuz?

EDIT: Anlamakta zorluk çeken arkadaşlar için çocuğa anlatır gibi anlatayım. Maddi açıdan seçim yapmıyorum. Pahalı olan seti beğenirsem bilezik almayacağımı söyledim. Alırlarsa da fazla almam. Bu bir. Ikıncı olarak ben hiçbir zaman takı isteme mevzusuna girmedim. Bütçenize ve gönlünüze göre yaparsınız dedim. Almaya gidelim sen beğen öyle alalım dediler. Bende tabiki beğenerek alacağım. Onlar benim tarzıma hiç uymayan bir şey beğenecekler belki.. Belki fazla yaşlı işi yada çok abartı bir şey almak isteyecekler. Bende uzun dönem kullanacağım şeyi kendim seçmek istedim. Onlarda zaten en küçük şeyleri bile benim beğenime göre almak istiyorlar Allah razı olsun. Evet kendi param değil. Ama gönülden yapılan bir şey gönülden kullanmak isterim. Kayınvalidem her zaman söyler şurada bunu gördüm yarın gidelim bakalım, şunu almak istiyorum senin sevdiğini alalım.. Görgüsüz değilim. Hiçte sevmem. Erkek arkadaşım ve ben dediğim gibi pırlanta bir set beğenmiştik. Ama yöresel özel günler vs kıyafetlerimiz olduğu için hasır mı alsam diye sordum. Yapılan yorumlar gayet kırıcıydı. Salonu da onlar alıyorlar. O zaman sizin beğendiğiniz koltukları mı alalım diyeyim? Her insanın zevki farklı. Anneme sende istediğin yatak odasını seç sen mi ödüyorsun diyeyim? Okumadan yorum yapan arkadaşlar konularımdan uzak dursun. Fikir almak amacım. Hakaret yemek ve görgüsüz sıfatı yakıştırılması değil..

yoo işte trb da bile takılmıyorken nerede takılıyor diye soruyorum.
öyle düşünseydim direk öyle yazardım.
fazla mı gerginsiniz?
Olabilir lütfen yanlış anladıysam kusura bakmayın. Az önce bir görgüsüz damgası yedim biraz gerilmiş olabilirim :) Ege bölgesinde.. Normalde takılmıyor ama köy kısımlarında insanlar maddi durumlarını belli etmek için her şeyin en ağırını yapmaya çalışıyorlar. Böyle böyle gelinlerin çoğunda hasır set olmuş. Bende acaba kullanır mıyım diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…