kızlar yaaa hangi sitede buluyorsunuz bu filmleri... benim üye olduğum sitede yok yaaa... bana özelden yazarmısınız...
bir de herkese mutlu yıllaaaar :)
aaaaaaaa cok mutlu oldum onu izlemene..
benim en sevdigim kismi su oldu:
-bazi seyleri caliyorum mesela persembeyi caldim..
bayildim bu repplige ya.. kiz da gidip bakiyor persembe gununun camasiri yok gercekten calmis diyo..
harika otesi yaaa :))
Old Boy'u izledim sonunda bugün, ama tahmin ettim sonunugene de çok çok ilginç bir filmdi.Riskli konulara el atmış hatta yer yer takip edilmesi bile zorlaşıyordu ama gene de izleyecinin aklında kalacak filmlerden biriydi.:lepi:
Dün akşam bin-jip i izledim
Tamamını izlemedim
Çok sessiz bir filmdi
Uykumda vardı , sıkıldım
Belki konuşsaydılar arada bir güzel olabilir...
kızlar yaaa hangi sitede buluyorsunuz bu filmleri... benim üye olduğum sitede yok yaaa... bana özelden yazarmısınız...
bir de herkese mutlu yıllaaaar :)
tevecceugunuuuuzbuyrunnnnnnnnndediğin gibi çok çok farklı ama çok hoş bi filmdi..mantık aramadan eğlenmek için izleyeceksin
yetenekleri transfer etme sahnesi de çok hoştu
ama ben en çok kızın sırtına cihaz yerleştiriyormuş gibi yaptığı sahneye bayıldım çok duygusaldı..bi de kıza yemek yedirmeye çalıştığı sahne çok hoştu
iyi ki izlemişim teşekkürler asmincim..senle tarzlarımız çok uyuyo senin tavsiye ettiğin her filmi gözüm kapalı izlerim artıkın opuyorumnanaktan
binjip sessiz bir film.. hatta sessiz sinema oynuyor gibiler o derece. ama orda ozellikle adamin girdigi her eve ordaki aile yasantisina dikkat edebilirsen filmde cok fazla sey anlatildigini farkedersin sanirim. uykun oldugu icin belki sklmis olabilirsin.. ama ben bir sans daha vermeni bitirdikten sonra da eksisozlukteki yorumlari bir okumani dilerim.. umarim begenirsin..
bi mong yonetmen kimki duktan bir film..
konusu: in bir kabus görmüştür; rüyasında onun yüzünden bir trafik kazası oluyordur. Uyanıp, rüyasında gördüğü kaza yerine gittiğinde, kabusundaki gibi bir kazayla karşılaşır. Fakat kazaya Ran adında bir kadın sebep olmuştur.
Jin kaza mahallinde Ran'la tanıştığında aralarında bir bağ olduğunu anlar. Ran Jin'in rüya gördüğünde yaptıklarını, gerçek hayatta yapıyordur.
Aşk, hafıza, hayal öğelerini insanların doğru kuramadıkları iletişim üzerinden anlatan yönetmen Kim Ki-duk 'un on beşinci uzun metrajlı filmi Rüya'da da usta, insan ilişkilerinin yarattığı dramı beyazperdeye taşıyor.
!!!!Filmle ilgili bilgi icerebilir filmi izleyecek olanlar bu kismi okumasin!!!!
yorumum:................
benim ilk izlediğim Kore filmi bu işte... yorumunu okudum da ben hiç o kadar derin düşünmemiştim... sanırım ilk olduğundan -tatlicadiarzu- sen çok dikkatli izlemişsin...
ama güzel bir filmdi gerçekten... özellikle benim beklediğimden çok farklı bitişi hoşuma gitmişti...
evet ben de sevdim bu filmi.. filmde beni rahatsiz eden sey iki tane.. birincisi birbirlerinin farkina bu kadar cabuk varmis olmalari.. ikincsi de adamin uyumamak icin kendine yaptigi iskence.. ordaki oyunculuklari begenmedim. olmamis yani..
ama adam ilhan mansiza benziyordu o ayri :1closedeyes:
ayyy evet uyumamak için yaptığı şeyler beni de rahatsız etmişti... yaptığı şeyler bayılmasına neden olacak temelli uyuyacaktı... sinir olmuştum... ayy kahve içsin; dışarda dolansın diyip duruyordum yanımdaki arkadaşıma kaydirigubbakcemile3
bir de birbirlerinin evlerine ne kolay giriyorlardı :sinifsinif:
adamı ben de ılhan Mansıza acayip benzetmiştim Asmin hoş adam valla ne diyim
işte benim gerildiğim sahneler de o kendine yaptığı işkence sahneleriydi amma kasmıştım kendimi ya kızı iyice bağla yatağa kelepçeyle melepçeyle hiç kıpırdayamayacak şekilde olsun
sonra git kestir bi iki saat hiç akıl yok bunlarda kaydirigubbakcemile3
ama iyi filmdi ben baya beğenmiştim
iste o sacmaliklar zaten enterasandi. bagla gitsin kardesim yaaa diye isyan ettim ben baya :))
ama konusu cok guzeldi bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?