*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

burada görüp mü ekledim listeme hatırlamıyorum ama bungee jumping of their own filmini indirmiştim bi ara
az önce izleyeyim dedim izledim
beğendim ben değişik bi konusu vardı güzeldi

burada görüp mü ekledim listeme hatırlamıyorum ama bungee jumping of their own filmini indirmiştim bi ara
az önce izleyeyim dedim izledim
beğendim ben değişik bi konusu vardı güzeldi

evet ben yazmistim canim...
ben begendim ya enteresan bir konusu var.. ozellikle adamin sana buyu yaptim bundan sonra bisey yaparken serce parmagini kaldiracaksin demesine cok gulmustum :))
oteldeki haline de cok gulmustum adamin :)))
enteresan bir filmdi.. ben sevmistim :)

Samaria filmini izledim dün gece bugüne kadar izlediğim Kim Ki-Duk filmlerinden çok farklıydı. Güzel ,ilgi çekici başlıyor iyi devam ediyor ama sonu tatmin etmiyor bana kalırsa.

My Girl and I / Parang-Juuibo / 2005

ben de bunu indirmeye çalışıyorum 2 gündür yaaa... izleyeniniz var mı kızlar?

izlemedm kucukbocegim ama konusuna baktim da cok klasik.. imdb notu da cok yuksek degil..

Az önce izledim yine yürekleri ısıtacak ve bol bol ağlatacak bir film

A Millionaire's First Love

18 yaşına basan Kang Jae-kyung, büyükbabasının mirasının tek varisidir.Nefes aldığı her saniye daha da zenginleşen Kang Jae-kyung şımarık ve sorumsuzdur.Dostluklara, aşka, eğitime ve adalete duygusuna ihtiyaç duymaz.İhtiyaç duyduğu duyguların kapısını ona, sahip olacağı mirasın kolayca sağlayacağını düşünür.
18 yaşına bastığının ertesi günü büyükbabasının vasiyeti kendisine okunan Kang Jae-kyung büyük şaşkınlık yaşar.Mirasın hepsinin koşulsuz olarak tek varis olan kendisine verileceğini düşünen Kang Jae-kyung vasiyetname içerisindeki şartları sağladığı taktirde mirasın sahibi olabilecektir.Aksi taktirde mirasın hepsi hayır kurumlarına bırakılacaktır.

Vasiyetnameye göre; varis GangWondo’daki Boram Lisesi’ne nakledilecek ve bir yıl sonra mezun olacaktır.Bu süre zarfında altındaki spor arabasını, kral dairesini, yazlık evini, kredi kartlarını ve miras kapsamındaki diğer tüm varlıklardan mahrum olacaktır.
Kang Jae-kyung mirasa sahip olmak için vasiyetnamede yazan Kore’nin uzak taşralarından Boram’a otobüsle uzun bir yolculuk yapar.İlk başlarda eski alışkanlıklarını devam ettirmek istesede Boram kasabasında geçireceği bir yıl, Kang Jae-kyung’un mirasa uzandığı değil geçmişine, hatıralarına, aşkına ve çocukluğuna uzandığı bir yıl olacaktır.

Bu filmi çok aradım taradım , hatta arkadaşlarımıda seferber ettim
Ama yok bulamadı(k)m:çok üzgünüm:

ben size diyim guney korelilerin kis filmleri coook romantik oluyooo
a millioners first love in de en romantik sahnesi en acikli sahnesi kar yagarkendi..
:asigim:

canim sharebus isimli sitede ben buldum burdan link paylasimi yasak olabilir ama siteye gir aramalardan arat bulacaksin. :)
tabi uye olman gerekiyor oraya

Siteye erişim mahkeme kararıyla engelenmiş asmin ya (((((
Bendeki şansa bakın ((((((((

Neyse...

Shutter filmi de önerebileceğim filmler arasında , konusunda korku , gerilim..

ben torrentten buldum baya da kaynak vardı çabuk indi

ben size diyim guney korelilerin kis filmleri coook romantik oluyooo
a millioners first love in de en romantik sahnesi en acikli sahnesi kar yagarkendi..
:asigim:

evet ya mafoldumben sadece 3 dakikacık uyuyayım dedi kız sonra da ilk kar yağdı ve beklenen son mafoldumben
ilk başlarda pek anlayamadım filmi ama sonra tüm taşlar yerine oturdu ve daha da keyif aldım küçük ayrıntılar falan çok hoştu

ilk kisimlari cok skci ben nerdeyse kapatiyordumm tam kapatayim artik dedigim yerde biseyler gelismeye basladi sonra tadina doyamadim :)

Siteye erişim mahkeme kararıyla engelenmiş asmin ya (((((
Bendeki şansa bakın ((((((((

Neyse...

Shutter filmi de önerebileceğim filmler arasında , konusunda korku , gerilim..

şu shutterın amerikan uyarlaması The Uninvited di dimi yanılmıyosam
eğer oysa ben The Uninvitedi çok beğenmiştim orjinalini de indirip izliyeyim o zaman

ay yok tamamen karıştırmışım
shutter şu fotoğraflarla ilgili olandı
acayip güzel bi filmdi yaa
etkisinden uzun süre kurtulamamıştık

shutter in amerikan yapimini mi yoksa tayland yapimini mi oneriyorsun kurabiyecik?
ilgilenen birisi de uzakdogu filmleri basligi acsa aslinda iyi olurmus :))

edit: simdi gordum cevabini korku filmiymis aslinda cok korkarim ama deneyebilirm
cok guzel mi hakkaten?

Saibogujiman kwenchana
a.k.a. I'm a Cyborg, But That's OK
(2006)
Ben Bir Robotum Ama Sorun Değil

konusu: Bir akıl hastanesinin her biri kendine has özellikteki onlarca hastası arasında, kendisini cyborg zanneden genç bir kızla insanların ruhunu çalabildiğini iddia eden bir erkek hasta bulunmaktadır. Hayatın bildik gerçekliğinden kopmuş bu iki insanın sıradışı yakınlaşmaları, tamamen başka bir gerçeklik üzerine kurulmuş hastane ortamı tarafından da desteklenir.

yorumum: oldboyun yonetmeninden cikmis bir film.. Chan-wook Park a bir kere daha hayran kalmama neden olmus bir filmdir.. bu film gercek disi.. gercek akil dunyasi ile anlasilabilecek hicbisey yok.. seker gibi bir film.. tamamen hastanede gecen bir film.. dram komedi romantik demisler turune ama bana kalirsa hic de degil.. yani coook farkli bi film.. izlenmesi gerekir saniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…