• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

tamam canım anladım hem severim ben zaten öyle filmleri de
yormasın beni rahat rahat eğlenerek izleyeyim ne güzel :)

200 pounds beauty'yi izledim geldim
çok güzeldi yaa
ayrıca şu koreli erkekleri ciddi ciddi beğenmeye başladım sevgilim kusura bakmasın artık :kedi:

200 pounds beauty i izlemedim ben daha ya cok da merak ediyorum acikcasi ama firsat olmadi :))
cidden guzel mi canim romantik komedi demi turu?

güney kore filmleri izlememi hızlandırdım resmen bugünlerde
bu akşam da windstruck ı izledim o da hem komik hem duygusaldı beğendim
bizim my sassy girldeki hatun oynuyodu

200 pounds beauty'yi izledim geldim
çok güzeldi yaa
ayrıca şu koreli erkekleri ciddi ciddi beğenmeye başladım sevgilim kusura bakmasın artık :kedi:

Maria şarkısı çok güzel birde
Yahuu ben bugüne kadar bir çok kore filmi izledim bir tek daisy deki kiralık katil olanı beğendim..

Ve dün 100 days with mr arrogant izledim
Filmi izlerken çok eğlendim , kıza çok eziyet çektirdi esas oğlan
ve filmin sonunda duygulandım...
Tavsiye ederim muhakkak izleyin..

Maria şarkısı çok güzel birde
Yahuu ben bugüne kadar bir çok kore filmi izledim bir tek daisy deki kiralık katil olanı beğendim..

Ve dün 100 days with mr arrogant izledim
Filmi izlerken çok eğlendim , kıza çok eziyet çektirdi esas oğlan
ve filmin sonunda duygulandım...
Tavsiye ederim muhakkak izleyin..

daisydeki Jung Woo Sung efsane zaten :asigim:
a moment to rememberda da oynuyodu aynı zamanda
cidden çok karizma adam benim de bir numaralı favorim zaten kendileri

Mr arrogantı indirmiştim ben de bu gece de onu izliyim en iyisi

izledim geldim cidden çok güzeldi ya :asigim: tavsiye ediyorum ben de
ayrıca başı cidden çok iğrençti ya delikafadulden
ama sonu harikaydı

kizlar izlediigniz filmleri afisleri ile tanitirsaniz akilda daha kalici oluyor hem de konusu ile afisi ile tanitilmis oluyor :))
kisa bi not geciyim istedim :))

ben ekliyim hemen o zaman

100 Days With Mr. Arrogant

100%20days%20with%20mr%20arrogant.jpg

Yılı: 2004
Toplam: 95 dakika

Oyuncular:

Jae-Won Kim-Lee Hyeong-jun
Ji-won Ha-Kang Ha-yeong

Ha-yeong sıradan çatlak bir lise kızıdır. Sevgilisiyle 100 günü doldurduğu gün onunla ayrılır ve sinirli bir şekilde yolda yürürken, yerde gördüğü içecek kutusuna tekme atar ve kutu yoldan lüks arabasıyla geçen genç bir delikanlının kafasına çarpar ve çocuk direksiyona sahip çıkamayarak duvara toslar. Buna çok sinirlenen çocuk kutuyu görür ve kimin attığına bakar. Ha-yeong'u görünce ona kızar. Ha-yeong ise sevgilisinden ayrılmanın kızgınlığıyla ona çıkışır. Bunun üzerine delikanlı ona arabasının tamirinin pahalı olduğunu ve bunu ödemesini söyler. Ha-yeong fazla para olduğunu duyunca oradan hızlı bir şekilde kaçar ama arkasında bir şey unutmuştur. Cüzdanı yere düşmüştür ve delikanlı ertesi gün onu okul çıkışında yakalar ve onunla bir sözleşme yapar. 100 gün boyunca onun istediği her şeyi yapacaktır. Çocuğun adı Hyeong-jun'dur ve Ha-yeong'un evinin tam karşısında oturuyordur. Oldukça zengindir.

Ha-yeong, Hyeong-jun'un yalan söylediğini öğrendiği zaman ondan intikam alır ama planı suya düşer. Çünkü Hyeong-jun ondan daha güçlüdür. Bu yüz gün boyunca ikili arasında gelişen komik anlar ve duygusal yakınlaşmalar olur.

I'm a cyborg but thats ok'i izledim az önce
ay ne güzeldi ya bayıldım ben :asigim:
filmin başından sonuna kadar sırıta sırıta izledim ama duygulandığım yerler de oldu
o çocuk ne tatlı bişey öyle ya :asigim:
kahve makinesinin selamı var kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaa cok mutlu oldum onu izlemene..
benim en sevdigim kismi su oldu:
-bazi seyleri caliyorum mesela persembeyi caldim..
bayildim bu repplige ya.. kiz da gidip bakiyor persembe gununun camasiri yok gercekten calmis diyo..
harika otesi yaaa :))

Old Boy'u izledim sonunda bugün, ama tahmin ettim sonunu :( gene de çok çok ilginç bir filmdi.Riskli konulara el atmış hatta yer yer takip edilmesi bile zorlaşıyordu ama gene de izleyecinin aklında kalacak filmlerden biriydi.:lepi:

Dün akşam bin-jip i izledim
Tamamını izlemedim
Çok sessiz bir filmdi
Uykumda vardı , sıkıldım
Belki konuşsaydılar arada bir güzel olabilir...

kızlar yaaa hangi sitede buluyorsunuz bu filmleri... benim üye olduğum sitede yok yaaa... bana özelden yazarmısınız...

bir de herkese mutlu yıllaaaar :)

Back