*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Saibogujiman kwenchana izledim dün gece ,çok eğlenceli bir filmdi .Senaryosu farklı, üstün hayal gücü diyorum ben böyle filmlere :) mutlaka izleyin derim. Saolasın asminim olumunekankayizsmile

Shi Gan

Filmin konusu hakikaten çok güzel ama beklentilerimin bu sebepten yüksek oluşundan mı bilmem hayalkırıklığına uğradım.
Oyunculuk yönünden çok kötüydü . Esas oğlanın tepkileri ,mimikleri gülünçtü buda filmin kalitesini düşürdü .

Son düzenleme:
prensesim bu filim hakkinda soylenen en onemli seylerden biri bu zaten.
ama o parktaki heykeller nasildi?
ben cok begendim ya gorsellik yine cok guzeldi yine cok guzeldi shigan da.

bu filmi çok merak ettim, hemen izlemeye çalışacağım bilmiyorumkismile

prensesim bu filim hakkinda soylenen en onemli seylerden biri bu zaten.
ama o parktaki heykeller nasildi?
ben cok begendim ya gorsellik yine cok guzeldi yine cok guzeldi shigan da.

heykeller mükemmeldi asminim hayran kaldım diyebilirm özelliklede şu

filmde kızın esas oğlanı araması bu kadar uzun ve yılan hikayesine çevrilmeseymiş keşke ,sen ne düşünüyosun :) bumu bumu diye meraktan öldüm :1ninca:

zaten canim filmin en onemli mesaji da orda veriliyor bana kalirsa.
kiz gibi biz de gercekliik duygusunu kaybettik. bu mu bu mu acaba hangisi adama benziyor deidk? yok bu hayir hayir bu seklinde. nasil caresiz kaldi nasil uzuldu. bizimse icimize hafakanlar basti.
sence de bu yonetmenin vermek istedigi sey degilmidir? o kadar cok karistirdilar ki birbirlerini kim olduklarini unuttular her yuzde herkeste adami aradi kadin.
sancili bir askin son hali.. yazik ettiler birbirlerine.

kesinlikle öyle ama o duyguyu vererek anlatamamış gülünç olmuş.
,Son sahne hakkında ne düşünüyorsun ? asıl orda yapmış Kim Ki - Duk yapacağını :)

son sahne beni dagitti zaten prensesim ya.. oha dedim kalakaldim..
demistim daha evvel de ben bu filmi cok begendim. yillar evvel izlemistim belki de izlediigm ilk filmlerden biridir.
bi kere konusu cok aykiri.. bu konuda bi filim izlememistim.
kavgalari da asklari da herseyleri de cok ucari.
hele se sevisirken adamin tatmin olmasi icin baska kizi dusunmesine izin verdigi yerde icim acidi benim cok net.
gunumuzde yok mu boyle insanlar? erkeginin mutlu olmasi icin bir cok eyi feda edenler.
kiz gercekten sevilip sevilmedigini anlamak istiyor. derdi bu aslinda. ama ne yazik ki bi yerden sonra isler cok sarpa sariyor.
en yakisikli oyuncu kimdi filmde?? doktooooor :)))
oyuncular daha kaliteli olsaymis surekli ayni kafeye oturmasalarmis ayni parka gitmeselermis daha farkli mi olurmus acaba dedim.
ama o park ve ordaki gel git beni cok etkiledi.
ne dersem diyiyim sevicm bu filmi sanirim :)

bunu izleyebilirsin prenses. uzun ve bi o kadar da yavas bi filim.. ama gorsellik cok guzel.. cok yaratici detaylar da mevcut.. cok etkilendigim filmlerden biridir benim icin,

Konusu ilk okuduğum anda beni çok etkiledi , mekanlar konusunda sana katılıyorum park mükemmeldi, oradaki sahnelerde filmin havası değişiyordu resmen .
Böyle insanlar o kadar çok ki ,özellikle dış görünüşünden sevgilisinin sıkıldığını düşünen ve bu yüzden güzelliğe paranoyak derecede takıntılı olan kadınlar ... halbuki ne kadarda yanlış . filmi bende sevdim ama işte o berbat oyunculuk ,anlatımdaki bi kaç hata sanki sonu olmasa hiç mutlu bitirmeyecektim filmi, söz konusu Kim Ki Duk olunca beklentide yüksek oluyor haliyle.
kızım filmdeki en yakışıklı olan ,kızın esas oğlan sanıp evine gittiği çocuk bana göre :1ninca:

babam beni guneykoreye gondericek zaten prenses o parka gidicem eger hakkaten varsa oyle bi yer :))

asminim güney koreyi görmek en çok sana yakışır ztn , şaka maka bende çekik gözlülere taktım bu aralar ,benide götür giderken :1ninca:

Hwal | Yay

Müthiş bir anlatım ... Yalın, izleyiciyi yormayan, vermek istenileni veren ,beklentilerimi tam anlamıyla karşılayan film. Sonu tartışmaya ve üstünde konuşmaya açık . Diyalogların azlığı filmin asıl can alıcı noktası , başroldeki kızın mimikleri , yaşlı adamın yüzündeki endişe . konuşsalardı bu kadar etkileyici olurmuydu bilmiyorum. Mutlaka izlenmeli :)

Bu arada ilk defa bir Koreli kızı daha önce oynadığı filmden tanıdım , gerçi tam olarak emin olamasamda tahmin ettim diyebilirm :))) çok güzel hatun ama :1ninca:

geç farkettim burayı..ben de güney kore filmlerini çok severim..yorumların hepsini okuyamadım ..önerilen filmleri pek bilmiyorum ama bu filmden başlıyım izlemeye zemuszemus

geç farkettim burayı..ben de güney kore filmlerini çok severim..yorumların hepsini okuyamadım ..önerilen filmleri pek bilmiyorum ama bu filmden başlıyım izlemeye zemuszemus

hosgeldin aramiza.. begendigin izledigin guney kore filmlerinin yorumlarsan zevkle keyifle okuruz..burda onerilen bir cok filim zaten guzel.. bi kac kisi var surekli izleyip takip eden.. o yuzden burda onerilenleri rahatlikla izleyebilirsin derim.. :)

nasil filmdi ama aklinialirimsmile
sonu mukemmeldi. ben de begenmistim bu filmi. her ne kadar keyifli oldugum bi gun izlememis olsam da yasli adamla genc kiz arasindaki iletisim beni cok etkilemisti.
ozellikle yasli adamin takvim gunlerini hizla yirtip atmasi cok manidardi bence.
salincakla denizin uzerinde sallanmasi nasildi? nasil canim cekti ya benim de.. harika biseydi.
filmin genelinde bi huzur var ama sanirim denizde olmasindan kaynakli bu.. :))

hosgeldin aramiza.. begendigin izledigin guney kore filmlerinin yorumlarsan zevkle keyifle okuruz..burda onerilen bir cok filim zaten guzel.. bi kac kisi var surekli izleyip takip eden.. o yuzden burda onerilenleri rahatlikla izleyebilirsin derim..

hoşbuldum teşekkürler..my sassy girl 'ü izledim ama sonuna kadar izlemedim..pek beğenmedim açıkçası ..a moment to remember i da baska bir konuda da yazmıştım çok severek izledim bilmiyorum burda konusu geçti mi..şimdilik bukadarına yorum yapabilcem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…