hoşbuldum teşekkürler..my sassy girl 'ü izledim ama sonuna kadar izlemedim..pek beğenmedim açıkçası ..a moment to remember i da baska bir konuda da yazmıştım çok severek izledim bilmiyorum burda konusu geçti mi..şimdilik bukadarına yorum yapabilcem..
nasil filmdi ama aklinialirimsmile
sonu mukemmeldi. ben de begenmistim bu filmi. her ne kadar keyifli oldugum bi gun izlememis olsam da yasli adamla genc kiz arasindaki iletisim beni cok etkilemisti.
ozellikle yasli adamin takvim gunlerini hizla yirtip atmasi cok manidardi bence.
salincakla denizin uzerinde sallanmasi nasildi? nasil canim cekti ya benim de.. harika biseydi.
filmin genelinde bi huzur var ama sanirim denizde olmasindan kaynakli bu.. :))
Asmin burasi cok guzel burani bana soylediyin icin tesekkurlerŞeniz Ben Guney Kore filmlerini cok severim :lepi:
paylasimlarini bekleriz o zaman gulshencim.. bizim bilmdigimiz ama kesfedilmeyi bekleyen daha cok film var aydinlat bizi opuyorumnanaktan
sonunda windstruck'ı da izlemeyi başardım... nasıl olduysa gece 12gibi tam yatacakken izlemek istedim birden... -tatlicadiarzu-
güzeldi... ama ben başrol kızımızı başka tarzda bir rolde de izlemek isterim... bazı duyguları yansıtışını başka bir karakterde de izlemek isterim yani... mesela ağlarken isyan eder hali var genellikle...
bazı yerlerde film bitti gibi geldi bana... ama bakıyorum daha zamanı var... nasıl devam edecek bilemedim yani...
ama sonunda çok şaşırdım... önce My Sassy Girl mü yoksa Windstruck mı izlenmeli diye düşündüm... ikisi arasında bağlantı kurmaya çalıştım olmadı ; tamamen bağımsız da değil sanki...windstruck için devam filmi denmiş ama bilemedim hangisi önce hangisi sonra :sm_confused:
Aslinda bir birinden bagimsiz amma gondermeler yapiliyo My Sassy Girl-e bana kalirsa My Sassy Girl Windstruck-in devami gibi sonunda,parkda,gondermeler var amma yene de tam olarak devam filmi degil.Filmin huzunlu yerinde bi de bakiyosun komik bisey oluyo.CADIARZU(intihar ederken)
evet ama o son sahne ben de şok etkisi yarattı... yüzümde şaşkınlık ve gülümseme kaldı... genelde lostta ağzım açık kalıyor son sahnede ama... bunda bir de gülümseme eklendi... kaydirigubbakcemile3
spoi:
my sassy girlün başlangıç sahnesi ile aynı ; tipler aynı... sadece kıyafetler farklıydı... bir de kız körkütük değildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?