• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

fedakar kiz benim de izlemeyi dusundugum filmlerdendi.. ama cok guzel olmasini ummuyorum acikcasi.. konusu carpik en basta zaten :))
karsilasabilecegim goruntulerden cekindigim icin izlemedim hala..
+18lik cok fazla goruntu varmiydi canim?

yok canım aksine hiç +18 yoktu valla şaşırdım
o işi göstermiyorlar olmuş bitmiş yatakta yatarken gösteriyorlar kaydirigubbakcemile3
kızların 1-2 sahnede çıplaklıkları söz konusu ama o da rahatsız edici değildi

bende bi ara baya akmıstım kore sinemasına My Sassy Girl ile basladı benle erkek arkadasım vermişti izle mutlaka diye ve cok begenmiştim...
kim ki duk'un güzel diye bir filmini izledim en son rahatsız oldum izlerken acı cektirdi bana resmen ya heleki enson sahne beni iyce rahatsız etti yani izlemeden önce düsünülmesi gereken bir film bence güzel anlatımı var ama aması var işte :)

Fedakar kız kim ki duk ın mıymış
çok fena hayal kırıklığı yaşadım şu an.
En nefret ettiğim filmlerden biridir. Seneler önce sinemada izlemiştim.
Sumak'a da güney kore sinemasını önerdiğimde bu filmi izlediğini o yüzden kore filmlerini sevmediğini söylemişti, ben de savundum. Valla kim ki duk filmi olcağı hiç aklıma gelmezdi ve hiç yakıştıramadım :umursamaz:

evet mesela bi Time'a bi Dream'e ve Bin Jip'e göre baya vasat geldi bana da
ama en azından izlemiş oldum kaydirigubbakcemile2

ayy fedakar kız benı kore sinemasından uzaklastıran fılmdir..

çok sacmaydı..basitti..:kedi:

saçmalığına kesinlikle katılıyorum canım

afişe bakarsak kız hakkaten de çok fedakar :jeyyar:

aslında fedakar değil salak kaydirigubbakcemile3

bende bi ara baya akmıstım kore sinemasına My Sassy Girl ile basladı benle erkek arkadasım vermişti izle mutlaka diye ve cok begenmiştim...
kim ki duk'un güzel diye bir filmini izledim en son rahatsız oldum izlerken acı cektirdi bana resmen ya heleki enson sahne beni iyce rahatsız etti yani izlemeden önce düsünülmesi gereken bir film bence güzel anlatımı var ama aması var işte :)

hangi filmiydi canım?

afişe bakarsak kız hakkaten de çok fedakar :jeyyar:
hakkaten öyle hihoyyyt

Evet kim ki duk'ın şimdiye kadar izlediğim bütün filmleri ilginçti ama budur dediğim filmi de yok henüz:sinifsinif:
Aynı gün hem fedakar kızın hem de güzel (arumdabda) filminin kim ki duk'a ait olduğunu öğrendim sempatim azaldı kendisine diyebilirim, iki filmi de hiç sevmedim ben :umursamaz:

evet mesela bi Time'a bi Dream'e ve Bin Jip'e göre baya vasat geldi bana da
ama en azından izlemiş oldum kaydirigubbakcemile2

saçmalığına kesinlikle katılıyorum canım

aslında fedakar değil salak kaydirigubbakcemile3

Ben time için de çok beğendim diyemem canım ya, sadece farklı bi konuydu, diğer kore filmlerini tercih ederim yani zemuszemus

hakkaten öyle hihoyyyt

Evet kim ki duk'ın şimdiye kadar izlediğim bütün filmleri ilginçti ama budur dediğim filmi de yok henüz:sinifsinif:
Aynı gün hem fedakar kızın hem de güzel (arumdabda) filminin kim ki duk'a ait olduğunu öğrendim sempatim azaldı kendisine diyebilirim, iki filmi de hiç sevmedim ben :umursamaz:

Ben time için de çok beğendim diyemem canım ya, sadece farklı bi konuydu, diğer kore filmlerini tercih ederim yani zemuszemus

aslına bakarsan ben de öyle canım
bunlar öyle ağlatan aşk filmlerinden değil
daisy,a moment to remember,more than blue yu tercih ederim ben de her halükarda :asigim:

aslına bakarsan ben de öyle canım
bunlar öyle ağlatan aşk filmlerinden değil
daisy,a moment to remember,more than blue yu tercih ederim ben de her halükarda :asigim:

Bunlar güney kore efsaneleri zaten bence :asigim:

Kim ki duk izlemem ben artık, çok fazla övgü var hakkında ama anladım ki benim tarzım değil.
beatiful :mymeka:
fedakar kız :mymeka:
time :sinifsinif:
boş ev :delphin:
ilkbahar, yaz, sonbahar, kış ve ilkbahar :dilcikar:

bu filmde 2. ilkbaharda oynayan da kendisiymiş, film listesini araştırırken gördüm benneyaptımki

Ben bırakıyorum kendinisini. Ver elini buram buram aşk kokan kore filmleri :içelim:

bulursan bana haber ver şöyle salya sümük bi aşk filmi canım
ne zamandır izleyip böğürmedim :sinifsinif:

Diğerleri kadar böğürtmeyebilir ama yine müthiş ve çok değişik bi aşk var oasis (vaha)
Böğürdüm mü hatırlamıyorum ama her kore filminin sonunda hissettiğim duyguları yaşadım senağlama

Güney Kore filmlerini severim
Duyguları çok içten anlatırlar izliyiciye.. Bazen güldür bazen ise ağlatır , yada iki duyguyuda aynı anda yaşatır..
My Sassy Girl , Daisy , İl Mare , A Moment To Remember , Windstruck ise favori filmlerimdir ..
İzlediğim daha çok film var ama aklıma gelenler bunlar..
Oldboy'u ise bu akşam izliyecem ..

Duyguları çok içten anlatırlar izliyiciye.. Bazen güldür bazen ise ağlatır , yada iki duyguyuda aynı anda yaşatır..
My Sassy Girl , Daisy , İl Mare , A Moment To Remember , Windstruck ise favori filmlerimdir ..

Sen de bizdensin vereliniortak
Windstruck izlemedim sadece, my sassy girlden sonra adı geçmişti, onun devamı niteliğinde diye, onun da komedi romantik tadında olduğunu düşündüğüm için hiç yanaşmadım :kedi:
Oldboy çok çok değişik bi film ama benim içim onu da kaldırmamıştı :gitme:

ya kızlar bu filmleri indirebilcegim bi adres biliyomusunuz bikac kere kiralayım dedim güney kore filmlerini bulmak imkansız gibi bişey buralarda:((

Sen de bizdensin vereliniortak
Windstruck izlemedim sadece, my sassy girlden sonra adı geçmişti, onun devamı niteliğinde diye, onun da komedi romantik tadında olduğunu düşündüğüm için hiç yanaşmadım :kedi:
Oldboy çok çok değişik bi film ama benim içim onu da kaldırmamıştı :gitme:

Windstruck da güzel filmdir
Tavsiye ederim , ben beğendim , Çokta güldüm ve bi kadar hüzünlendim , Hoş Ji-hyun Jun olupta filmde beğenmemek olmaz zaten :ecrin_bebek:
Birde More Than Blue var , ne sıkılmıştım başlarda izlerken filmin sonlarına doğru ise hüngür hüngür ağlarken buldum kendimi :çok üzgünüm:

ya kızlar bu filmleri indirebilcegim bi adres biliyomusunuz bikac kere kiralayım dedim güney kore filmlerini bulmak imkansız gibi bişey buralarda:((

Ben torrent programı kullanıyorum canım.
Ama şimdi direk sık kullanılanlarımda daisynin linkini buldum. Prensesin.uykusuyum saolsun biz sıkışınca o upload ediyor. Kurcaladım da kore filmlerinden "ilkbahar, yaz, sonbahar, kış ve ilkbahar"ı da upload etmiş Daisy | Papatya [ Dvdrip - 2006 ] indir, rapidshare, download

Diğerleri kadar böğürtmeyebilir ama yine müthiş ve çok değişik bi aşk var oasis (vaha)
Böğürdüm mü hatırlamıyorum ama her kore filminin sonunda hissettiğim duyguları yaşadım senağlama

kaç gündür torrentte ekli inemedi bi türlü insin ben de çok merak ediyorum canım onu

İl Mare ile Windstruck ı izlemedim onları da hemen ekliyorum listeme
oldboyu kesinlikle izle çok farklı bi film bitince aynen böyle kaldım bi süre :1shok:

İl Mare ile Windstruck ı izlemedim onları da hemen ekliyorum listeme
oldboyu kesinlikle izle çok farklı bi film bitince aynen böyle kaldım bi süre :1shok:

Ekle bencede listene , güzel filmler
Oldboy izleyecem bugün muhakkak
Birde şimdi maria şarkısını dinlerken aklıma geldi 200 pounds beauty(Şişman Sevgilim)
filmide güzeldir..
İzlemiyenler , izleyin derim..

old boy u izleyin izletin kizlar.. harika bir film..

ben de winter sonata denilen diziyi bitirdim.. iyi miydi kotu muydu? iyidi de kotuydu de.. yer yer skldim kimi zaman hungur fosurt agladim.. manzaralar karsisinda buyulendim olaylar karsisinda guldum bi sure sonra,, :)
izleyin der miyim? guney kore asigi degilseniz cekilemeyebilir.. bi yerden sonra ciddi anlamda kendini tekrar ediyo cunku olaylar.. ama bir kac bolum deneyebilirsiniz..
toplamda 20 bolum zaten her bolum 1 saat 5 dakika felan..
ask uzerine cok cok guzel aciklamalari var.. sanki yeniden asik oldum bu filimle desem yeridir :)

Bende Üzgünüm ama seni seviyorum dizisine başlamıştım ama
5 bölümden sonrasını izliyemedim
ızliyen varmı ?
Güzel bir güney kore dizisiydi , drama..

ben onu izlemeyi dusunmustum ama sonra vazgectim sinavlarim azalsin ona baslarim sanirim ben de.

Back