Ve dizi bugün bitti. :))
Lee Seung Gi aşkına gumihoya başlayasım var, doyamıyorum kendilerine ama ara vermek lazım artık. :))
Biraz özleyelim. Çok çok iyi oyuncu gerçekten. Bu genç yaşta bu yetenek takdir edilesi.
Seung Gi 'den bağımsız olarak baktığımda da dizi çok iyiydi tabii ki.
Oyuncular, müzikler, karakterlerin işlenişi vs.
Bir de dizinin yarattığı ortamlar da farklıydı. Karanlık bir yanı vardı bütününde.
Merakla izledim hep.
Bugün de Rooftop Prince'e başlıyorum.
Çok beğenilen ve ses getiren dizilerdenmiş.
Göreceğiz.
The Prime Minister And I ı bitirdim sonunda
çok güzeldi, çok tatlıydı başroller
iyi ki izlemişim, zaman bulamadığımdan uzun sürdü izleyip bitirmem ama olsun
aşağıdakiler izlediğim kore dizileri ve puanlamaları izleyecek dizi arayanlara fikir olsun
nice guy 9/10
you come from stars 9/10
my girlfrind gumiho 8/10
Can You Hear My Heart 6/10
Baby Faced Beauty 6/10
Prosecutor Princess 6/10
Pick The Stars 7/10
The Princess' Man 8/10
Coffee Prince 6/10
Queen Inhyuns Man 9/10
Heartstrings 9/10
Gu Family Book 9/10
Secret Garden 10/10
49 Days 9/10
Playful Kiss 5/10
Faith 10/10
I Hear Your Voice 5/10
BIG 8/10
Aggressive Romance 6/10
Boys Over Flowers 10/10
City Hunter 7/10
Personal Taste 9/10
Princess Hours 10/10 torpil yaptım çünkü ilk dizim
The Master's Sun 8/10
Flower Boy Next Door 4/10
Missing You (I Miss You) 5/10
Secret 8/10
The Greatest Love 10/10
Pasta 9/10
The King 2 Hearts 6/10
That Winter The Wind Blows 8/10
Rooftop Prince 10/10
I'm Sorry, I Love You 8/10
The Heirs 6/10
My Name is Kim Sam Soon 5/10
A Gentleman's Dignity 6/10
Attic Cat 6/10
Nine: Time Travelling Nine Times 9/10
My Princess 7/10
My Girl 6/10
Erkek Dadı 4/10
Delightful Girl 6/10
Arang and the Magistrate 8/10
Who are You? 7/10
You're Beautiful 7/10
Scent Of A Woman 8/10
Marry Him If You Dare 8/10
Fantasy Couple 7/10
Princess Lulu 6/10
Lie To Me 7/10
Haeundae Lovers 6/10
The Snow Queen 9/10
The City Hall 9/10
Protect The Boss 7/10
Sungkyungwan Scandal 9/10
Full House 7/10
Flower Boy Ramyun Shop 7/10
Mary Stayed Out All Night 4/10
Oh! My Lady 6/10
Beautiful Spy 6/10
Color Of Woman 6/10
9 End 2 Outs 6/10
The Horse Healer(Doctor) 7/10
Seo Dong Yo 7/10
öyle oldu canım benim oldum olası kaliteli yabancı filmlere ilgim vardı özellikle altyazılı film izlemeyi çocukluğumdan beri çok severim ama önceleri genelde amerikan sineması izliyordum macera bilim kurgu fantastik polisiye sayısız film izledim ama romantik ve komedi olunca amerikan filmleri benim için sınıfta kalıyordu çünkü onlar için romantizm ve komedi belden aşağı konular oluyordu oyüzdende hiç izlemezdim 3 sene önce kore dizileri ve bir de hint sinemasını keşfettim ve o günden beri amerikan sineması üçüncü sıraya düştü benim için tv izlemeyi sevmediğimden boş kaldığımda akşamları bir bölüm izliyorum yalnız şunu söylemeden geçemiyeceğim bu filmler kesinlikle bağımlılık yapıyor hayattan kendimizi soyutlamadan keyif için izleyelim kendimizi kaybedip keyfimizi kaçırmayalımVerdiğin puanlamalari seve seve onayliyorumsende benim gibi bayagi sarmissin kore dizilerine :)
öyle oldu canım benim oldum olası kaliteli yabancı filmlere ilgim vardı özellikle altyazılı film izlemeyi çocukluğumdan beri çok severim ama önceleri genelde amerikan sineması izliyordum macera bilim kurgu fantastik polisiye sayısız film izledim ama romantik ve komedi olunca amerikan filmleri benim için sınıfta kalıyordu çünkü onlar için romantizm ve komedi belden aşağı konular oluyordu oyüzdende hiç izlemezdim 3 sene önce kore dizileri ve bir de hint sinemasını keşfettim ve o günden beri amerikan sineması üçüncü sıraya düştü benim için tv izlemeyi sevmediğimden boş kaldığımda akşamları bir bölüm izliyorum yalnız şunu söylemeden geçemiyeceğim bu filmler kesinlikle bağımlılık yapıyor hayattan kendimizi soyutlamadan keyif için izleyelim kendimizi kaybedip keyfimizi kaçırmayalım
yazdıklarında aynen beni anlatmışsınnnnbilmez miyim 2 yıldır bağımlılık yaptı bir boşlukta hop kore adamlar işi çözmüş türk amerikan yada başka diziler güzel gelmiyor 2. yada 3. planda kalıyor hep
evet canım birara bende 1 diziyi 3 günde bitiriyodum baktım normal değil az az izlemeye başladım peki hint sinemasını denedinmi ona bi başla bak süper ve çok keyifli tavsiye ederim kota sorunun yoksa ilk hangilerini izlemelisin önerilerim olur
Hint film mi dizi mi filmleri izliyorum aamir khan favorim :)) ama dizi izlemedim
Film canım bende dizi izlemedim dizileri yüzlerce bölüm onları izleyemem bende amir khanla başladım ama sahruk khan hayranı oldum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?