Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
*Guney Kore Sinemasi Sevenler*
- Konu Sahibi Asmin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
:)) Ben de Nice Guy'a başladım ama izlemeye pek vaktim olmadığı için ilerleyemiyorum.
Bu da sinir krizi geçirten bir dizi.
Çok tuhaf ama izletiyor kendini. :))
Çok klasik bir hikayesi olsada benim çok sevdiğim dizilerin arasında.
Birde senaristin küçükken aşırı derecede pembe diziye maruz kaldığını düşünüyorum
- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Çok klasik bir hikayesi olsada benim çok sevdiğim dizilerin arasında.
Birde senaristin küçükken aşırı derecede pembe diziye maruz kaldığını düşünüyorum
17. bölümdeyim. Sık sık izleyemiyorum.
Sadece sonunu getireyim diye devam ediyorum.
Sıradan bir seyri yok aslında, o yüzden sonunda ne olacağını merak ediyorum.
- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
17. bölümdeyim. Sık sık izleyemiyorum.
Sadece sonunu getireyim diye devam ediyorum.
Sıradan bir seyri yok aslında, o yüzden sonunda ne olacağını merak ediyorum.
İyi seyirler.
Avare gibi dolanıyorum bir dizi bulamadm kaç gündür. Dexter'ı da bitirdim
- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Nice Guy o kadar saçma sapan, o kadar sıkıcı ki artık daha fazla vakit harcamayıp ileri sararak sonuna baktım.
Sonunu merak etme duygum da tükendi yavaşlığı ve aptal senaryosu yüzünden.
B*k gibi dizi.
Daha kötüsü var mıdır bilemiyorum.
Baş roldeki çocukcağız neredeyse hiç konuşmuyor mesela.
Mal mal bakıyor.
Kötü karakterdeki kızcağız iyi oynamış.
Mal mal bakan çocuğun en yakın arkadaşı ve kardeşi rolündeki insanlar harcanmış bu dizide resmen.
İyi kalpli + saftirik kız rolündeki kişinin oyunculuğuna gelirsek, çok vasat, çok donuk.
Kemanlı süper bir müzik var ama içinde yaa... Bayıldım o müziğe lakin hiçbir yerde yok, dinleyemedim dizi dışında. (
İzlememeniz ve izlettirmemeniz tavsiye olunur.
- 4 Ekim 2013
- 419
- 473
- 303
Reply 1997 (Answer to 1997)
16 bölümlük muhteşem bir dizi.
İzlediğim en güzel dizilerden.
Çok farklı alıştıklarımızdan.
Kurguda stabil bir zaman akışı yok.
Hikayesi zaten çok sıcak ve tanıdık.
Özellikle de şu kıza bittimmm. Böyle bir sevimlilik yok! :))
Cidden çok hoş bir dizi şu an 8. bölümündeyim. Dediklerine harfiyen katılıyorum. Fazla kore dizisi izleyen biri değilim genelde kore filmlerini severek izlerim. Asya dizilerinden sadece hana kimiyi ve you're beautiful'u severek izledim. Secret garden'i izlerken fenalıklar geldi 5. bölümde bıraktım. Ama kuzenim bayılarak izledi ve bitirdi bu diziyi. Şaştım kaldım. Sonra da I'm sorry I love you yu izledi ve çok beğendi.
Bu arada yeni mydramalist açtım, sizin de varsa ekleşebilir, birbirimizin izlediklerini inceleyebiliriz.
İşte benim kısacık listem: http://mydramalist.com/dramalist/Marvelgirl
Filmlerdense en son Miracle in Cell No:7 yi izledim, ağlamaktan gözlerim şişti, burnum tıkandı. Çok iç parçalayıcı :2: Bir de Castaway on the Moon'u izledim, tavsiye ederim. Değişik ve çok hoş bir film.
- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
So Ji Sub hayranı olarak, Habil ile Kabil'e başladım, soluksuz 3 bölüm izledim bu gün
Ben de çok beğeniyorum oyunculuğunu Han ji min de varmış nasıl bir dizi acaba şuan izlemek için dizi arıyorum da
Ben de çok beğeniyorum oyunculuğunu Han ji min de varmış nasıl bir dizi acaba şuan izlemek için dizi arıyorum da
Entrika dolu çok sürükleyici şuan 17. bölüme geçtim bırakamıyorum
- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Entrika dolu çok sürükleyici şuan 17. bölüme geçtim bırakamıyorum
O kadar yani Bende şimdi bakayım dedim de sıkıldım biraz aşk falan varmı bari komedi yada çok entrikayı bünyem kaldırmıyor
O kadar yani Bende şimdi bakayım dedim de sıkıldım biraz aşk falan varmı bari komedi yada çok entrikayı bünyem kaldırmıyor
Ben de aşklı komedileri sevmiyorum. Damardan dram olacak acıyı hissetmem lazım Entrikayı da severim Bu dizi öyle komedili aşklı değil, aşk var elbet ama dram ağırlıklı İlk bölümden sıkılman olası sonradan gelişiyor zaten olaylar ama dediğine göre senin tarzın değil pek :)
Son düzenleme:
- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Ben de aşklı komedileri sevmiyorum. Damardan dram olacak acıyı hissetmem lazım Entrikayı da severim Bu dizi öyle komedili aşklı değil, aşk var elbet ama dram ağırlıklı İlk bölümden sıkılman olası sonradan gelişiyor zaten olaylar ama dediğine göre senin tarzın değil pek :)
Ben dram da severim ama içim dışıma çıkıyor ağlarken en son Heart is filmini izledim köpekle çocuğun dostluğu kore filmi hayatımda o kadar ağlamamışımdır sanırım o günden sonra cesaret edemiyorum ama mesela rooftop prince dizisinde de entrika çok vardı ama o diziye bayılmıştım aşk komedi hepsini barındırıyordu çünkü:26:
Ben dram da severim ama içim dışıma çıkıyor ağlarken en son Heart is filmini izledim köpekle çocuğun dostluğu kore filmi hayatımda o kadar ağlamamışımdır sanırım o günden sonra cesaret edemiyorum ama mesela rooftop prince dizisinde de entrika çok vardı ama o diziye bayılmıştım aşk komedi hepsini barındırıyordu çünkü:26:
Evet anladım demek istediğini, bu benim ikinci kore dizim İlk i am sorry i love you onu izlemiştim ağlamaktan helak olmuştum Sonra playfull kiss i tavsiye ettiler 1 bölüm bile izleyemedim pek tarzım değil. Şimdi de su ji sub hayranlığımdan araştırırken yine onun oynadığı bir şey olsun dedim Habil ile Kabil'i açtım. Öyle işte
- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Evet anladım demek istediğini, bu benim ikinci kore dizim İlk i am sorry i love you onu izlemiştim ağlamaktan helak olmuştum Sonra playfull kiss i tavsiye ettiler 1 bölüm bile izleyemedim pek tarzım değil. Şimdi de su ji sub hayranlığımdan araştırırken yine onun oynadığı bir şey olsun dedim Habil ile Kabil'i açtım. Öyle işte
Playfull kiss i izledim ben de pek beğenmedim kız sinirimi bozdu i am sorry i love you zaten efsane bir dizidir Sen entrika aksiyon dram seviyorsun sanırım.. Film olarak izledin mi bilmiyorum ama hüzünden öte hatırlanacak bir an bunları da tavsiye ederim beni ağlatmışlardı
Playfull kiss i izledim ben de pek beğenmedim kız sinirimi bozdu i am sorry i love you zaten efsane bir dizidir Sen entrika aksiyon dram seviyorsun sanırım.. Film olarak izledin mi bilmiyorum ama hüzünden öte hatırlanacak bir an bunları da tavsiye ederim beni ağlatmışlardı
Evet o filmi de izledim ve çok ağlamıştım onda da. Koreliler komedi tarzını nasıl yapıyorlar izlemedim bilemem ama dramda benim için bir numaralar
- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Evet o filmi de izledim ve çok ağlamıştım onda da. Koreliler komedi tarzını nasıl yapıyorlar izlemedim bilemem ama dramda benim için bir numaralar
Kesinlikle katılıyorum duyguyu çok güzel yansıtıyorlar Tabi konuşmaları da benim için bir etken
Kesinlikle katılıyorum duyguyu çok güzel yansıtıyorlar Tabi konuşmaları da benim için bir etken
Aynen öyle, izledikten sonra ağzımda korece bir şeyler gevelerken buluyorum kendimi
Son düzenleme:
- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Aynen öyle, izledikten sonra ağzımda korece bir şeyler gevelerken buluyorum kendimi
Bende öyle belki de çözebiliriz koreceyi böyle Çok belirgin kelimeleri var sürekli kullanılan onları öğrendim artık zaten ama yazılışları falan mümkün değil öğrenemem
Bende öyle belki de çözebiliriz koreceyi böyle Çok belirgin kelimeleri var sürekli kullanılan onları öğrendim artık zaten ama yazılışları falan mümkün değil öğrenemem
Evet alfabe beni de aşar Bir de konuşurlarken bazı yerleri manasız uzatıyorlar ya çok şirin oluyorlar Ha gayret konuşma dilini öğreniriz