*Guney Kore Sinemasi Sevenler*

Bu diziyi 4 bölüm izledim. Sarmıyor artık. Bıraktım.
Ayrıca başroldeki kadıncağız hep aynı karakterde kadınları canlandırıyor.
Bu izlediğim kaçıncı dizisi, yine değişme yok. Hep ezilen ama ezilmesine rağmen hiç kimseye ses çıkarmayan tuhaf kadın rollerinde oluyor. :S Çok severim kendisini o ayrı da yeter artık. :/ the master's sun ve pastada harikaydı hakkını vermek lazım.

The Greatest Love ismi.

Gece gece açtım bilmem kaçıncı kez i am sorry i love you izledim.

Moo-Hyuk:

''Tanrım... gerçekten varsan, sana bu sözü veriyorum.

Eun-Chae'nin kalan günlerimde yanımda olmasına izin verirsen,

Kalan günlerimi bu kadınla geçirmeme fırsat verirsen bana...

Herşeye bir son vereceğim..

Kinimi ,öfkemi bir kenara atacağım ve huzur içinde öleceğim.

Tanrım sana söz veriyorum... ''

Moo-Hyuk:''İstediğin şey bu muydu?

İstediğin şey kalbim miydi?

Bende, bende...
Senin evladınım.

Aynı Yune gibi...

Beni sen doğurdun. Beni bu dünyaya sen getirdin.

Bende senin kanındanım.. Bende senin oğlunum. Bende senin oğlunum..
Bende, bende...''

Moo-Hyuk:'' Terk edilmenin nasıl bir şey olduğunu biliyor musun?

Terk edilmiş olmak hikayenin sonu demektir.

Geri gelmiş olsan bile kimse hasretle kollarını açmaz.

Evlatlık görevin yüzünü asla göstermeyip,burnunu işlere sokmamaktır.

Senin gibi hayırlı bir evlat değiliz biz.Birimiz her an ölebilecek bir sokak serserisi,diğeri de hiç bir şey bilmeyen aptalın teki.

Aşağılanmayı biliyoruz ama bizimde gururumuz var...

Eun-Chae:''Yarın yine geleceğim. Ertesi günde geleceğim.
Ondan sonraki günde...

Sana bakmaktan usanıncaya kadar geri geleceğim. Onun için benden gitmemi isteme bayım.
Asıl bunu yapamam işte...

Yune'nin emriyle gelmek, senin emrinle gitmek...

Dilediğiniz gibi itip kakacağınız biri değilim ben...

Benim de istediğim şeyler var. Sahip olmak istediğim şeyler var. Yapmak istediğim şeyler....

Ne kadar da çok denesem de inkar edemeyeceğim şeyler var. Bende sizin gibi duyguları olan bir insanım. Bunu bilmiyordunuz değil mi? Benim de sizler gibi bir insan olabileceğimi.....

Seni seviyorum! Seni Seviyorum!
Seviyorum!
Seni Seviyorum bayım!''

Dediğin çok doğru mantık geri plana atılması lazım.Güzel diziydi beğendim bende.Fakat yine final karmaşıktı ama alıştık artık
Dizideki erkekler yakışıklı, kızlarda güzeldi.

Off cidden ne babaydı o ne babaydı.O baba için yine bile izlenir

Son düzenleme:

Dediğin çok doğru mantık geri plana atılması lazım.Güzel diziydi beğendim bende.Fakat yine final karmaşıktı ama alıştık artık
Dizideki erkekler yakışıklı, kızlarda güzeldi.

Final gayet net ve güzeldi bence. Karmaşık bir durum yoktu bana göre. Çok güzel bağlamışlardı. Fantastikti.

Man From The Stars izliyorum kızlar bitmek üzere oda önereceğiniz yeni bir dizi

Bu mesajı önce alıntıda gördüm senin yazdığını anlamadım
Arka sayfaya geldiğimde gördüm yorumun sana ait olduğunu
Bu aralar arayış içerisindeydim
İzleyeceğim

Bu mesajı önce alıntıda gördüm senin yazdığını anlamadım
Arka sayfaya geldiğimde gördüm yorumun sana ait olduğunu
Bu aralar arayış içerisindeydim
İzleyeceğim

İzlerken biraz sabırlı ol. Bırakmadan devam et. :)
Ben bir ara; 10. ya da 11. bölümde miydim yoksa 9. bölüm müydü neydi; eğer bu bölüm beni sarmazsa bırakacağım dedim ve dememle beraber diziye ayrı bir güzellik geldi sanki ve heyecanla, çok etkilenerek izledim sonra.
En başta da etkileyici zaten ama bazen bakışmaları uzattılar, saçma sahneler gözüme çarptı; sonra geçti gitti hepsi.
Hala annemle o ne diziydi bee diyoruz hatırladıkça, hayranlıkla anıyoruz.
Sen de beğenirsin umarım. :)

Teşekkür ederim . :)
Zaten bir dizinin ipini hemen çekmem çok defa şans veririm
Genelde de olumlu olur bakalım bunda neler olacak
İçimden bir ses beğeneceğimi söylüyor .

Bende bu diziyi yarıda bıraktım iyi gibi başlamıştı ama kadının ezik ezik dolaşmasına dayanamadım daha fazla =) Burdan yola çıkarak belki zevkimiz uyar diye beğendiğin birkaç dizi önerirmisin sinemada olur =))

O kadar çok beğendim dizi ve film var ki. :S
Ne tür seversin bilmiyorum gerçi ama ; im sorry i love you, secret garden, chuno, 49 days, my girl, iris, kim sam soon, the master's sun, lie to me, hong gil dong, when a man loves, dr. jin, reply 1997, gu family book benim için çok özel ve güzel dizilerdi.

Kore filmlerinde oldboy harika. Kim ki duk ve park chan wook filmlerini severim ama sert filmler yaparlar. Senin tarzını bilemediğim için sever misin bilemem. :)

Bilsen bu kadar isabetli olmazdı sanırım =) Şuan lie to me izliyorum. Yazdıkların arasından izlemediğim gu family book, iris ve the master's sun var. En yakın zamanda bunları da izlemeyi düşünüyorum teşekkür ederim =)

Aaa inanamıyorum. :)
O zaman sen de bana tavsiyede bulunabilirsin.
Var mı bu liste dışında çok beğendiğin?

Aaa inanamıyorum. :)
O zaman sen de bana tavsiyede bulunabilirsin.
Var mı bu liste dışında çok beğendiğin?

Var tabi olmaz mı hiç =) You are beautiful, rooftop prince, protect the boss, Full house, Personal Taste. Bunların dışında Heart is var köpekleri ve çocukları seviyorsan kesinlikle tavsiye ederim bir yıllık gözyaşımı dökmüşümdür bu filmde =) Birde izlemiş olma ihtimalinin yüksek olduğu filmler var ama olsun yine de yazayım =) More than blue, my sassy girl, daisy , Bir milyonerin ilk aşkı birde hatırlanacak bir anı.. Aralarında çıkar umarım bilmediğin =)

Teşekkürler. :) You are beautiful'u ikinci bölümde bıraktım. Hiç sevmemiştim.
Full house'u da aynı şekilde bıraktım.
Diğerlerini izlemedim ama aşinayım. Zaten çok izlenmiş, popüler olmuş yapımlar. :)
Köpekli çocuklu filmi izlememiştim. Bakarım. :)
Diğer filmleri izledim.

bu ara emergency couple izliyorum
çok da sevdim :)
tek kötü yanı yayının devam ediyor olması, işin yoksa her hafta yeni bölüm bekle

ben bu aralar hiç izleyemiyom prime minister and i ı da bitiremedim yarısında falanım daha
habire kitap okuyorum, ama buna da zaman ayırmak lazım

The King 2 Hearts'ı izliyorum şu ara. Lee Seung Ki'siz kalamadım; yine onun olduğu bir dizi seçtim. <3
Gerçi vaktim yok pek. Sürekli izleyemiyorum ama güzel gidiyor şu an.
Bitirince yazarım daha detaylı yorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…