- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Bende bu aralar Emergency man and woman a taktım acayip güzel yeni bölümlerini iple çekiyorum. Kore dizilerini sürekli izliyorum,izlemek istiyorum nolcak sonumuz bilmiyorum
Gu family book'daki yakışıklı ötesi baba var başrolde.
İzlemeliyimmm.
Gu Family Book - Gu Ailesi Kitabı (2013)
Nasıl anlatsam bu diziyi? Yaşattığı hisleri tarif etmenin yolu yok.
Çoooookkkkkkk çooooookkkkkkk çookk fazlaaa güzeldi.
İzledim izledim izledimmm çok büyük bir duygu patlaması yaşadım sonra.
Toparlanmam kolay olmadı. Dağıttı beni. Annemi de aynı şekilde.
Sadece, kore dizilerini izlerken en önemli anahtarın mantığı geri plana almak olduğunu hatırlamak lazım izlerken.
Ona alışık olunca yadırganmıyor hiçbir şey ve zevkle izleniyor.
Kore dizilerinin büyüsü de burada sanırım. Tüm kurallarımı yıkıyorlar.
Başroldeki çocuk için önce "bu ne ya, çirkin bu" gibi yorumlar yaptık; sonra aşık olduk annemle birlikte.
Böyle tatlı bir karakter olamaz.Oyunculuk zaten aşmıştı.
Fantastik unsurlar ve gerçekler iç içe geçmiş. Heyecanı hiç sönmüyor.
Görsellik de harika, müzikler de. Kendimden geçtim.
Ben de dizi bittikten sonra öğrendim gumihoda oynadığını.
Ama kısa saçla beğenmedim. Burada saçı uzun. Çok tatlı oluyor.
Yalnız babası rolünde olan adamı görmen lazım, tam bir afet.
Anime karakteri gibi sanki. O derece güzel bir adam. Bir ara muhakkak dene. :))
Dediğin çok doğru mantık geri plana atılması lazım.Güzel diziydi beğendim bende.Fakat yine final karmaşıktı ama alıştık artık
Dizideki erkekler yakışıklı, kızlarda güzeldi.
Gu Family Book - Gu Ailesi Kitabı (2013)
Nasıl anlatsam bu diziyi? Yaşattığı hisleri tarif etmenin yolu yok.
Çoooookkkkkkk çooooookkkkkkk çookk fazlaaa güzeldi.
İzledim izledim izledimmm çok büyük bir duygu patlaması yaşadım sonra.
Toparlanmam kolay olmadı. Dağıttı beni. Annemi de aynı şekilde.
Sadece, kore dizilerini izlerken en önemli anahtarın mantığı geri plana almak olduğunu hatırlamak lazım izlerken.
Ona alışık olunca yadırganmıyor hiçbir şey ve zevkle izleniyor.
Kore dizilerinin büyüsü de burada sanırım. Tüm kurallarımı yıkıyorlar.
Başroldeki çocuk için önce "bu ne ya, çirkin bu" gibi yorumlar yaptık; sonra aşık olduk annemle birlikte.
Böyle tatlı bir karakter olamaz.Oyunculuk zaten aşmıştı.
Fantastik unsurlar ve gerçekler iç içe geçmiş. Heyecanı hiç sönmüyor.
Görsellik de harika, müzikler de. Kendimden geçtim.
Gece gece açtım bilmem kaçıncı kez i am sorry i love you izledim.
Bu mesajı önce alıntıda gördüm senin yazdığını anlamadım
Arka sayfaya geldiğimde gördüm yorumun sana ait olduğunu
Bu aralar arayış içerisindeydim
İzleyeceğim
İzlerken biraz sabırlı ol. Bırakmadan devam et. :)
Ben bir ara; 10. ya da 11. bölümde miydim yoksa 9. bölüm müydü neydi; eğer bu bölüm beni sarmazsa bırakacağım dedim ve dememle beraber diziye ayrı bir güzellik geldi sanki ve heyecanla, çok etkilenerek izledim sonra.
En başta da etkileyici zaten ama bazen bakışmaları uzattılar, saçma sahneler gözüme çarptı; sonra geçti gitti hepsi.
Hala annemle o ne diziydi bee diyoruz hatırladıkça, hayranlıkla anıyoruz.
Sen de beğenirsin umarım. :)
Bu diziyi 4 bölüm izledim. Sarmıyor artık. Bıraktım.
Ayrıca başroldeki kadıncağız hep aynı karakterde kadınları canlandırıyor.
Bu izlediğim kaçıncı dizisi, yine değişme yok. Hep ezilen ama ezilmesine rağmen hiç kimseye ses çıkarmayan tuhaf kadın rollerinde oluyor. :S Çok severim kendisini o ayrı da yeter artık. :/ the master's sun ve pastada harikaydı hakkını vermek lazım.
The Greatest Love ismi.
Bende bu diziyi yarıda bıraktım iyi gibi başlamıştı ama kadının ezik ezik dolaşmasına dayanamadım daha fazla =) Burdan yola çıkarak belki zevkimiz uyar diye beğendiğin birkaç dizi önerirmisin sinemada olur =))
O kadar çok beğendim dizi ve film var ki. :S
Ne tür seversin bilmiyorum gerçi ama ; im sorry i love you, secret garden, chuno, 49 days, my girl, iris, kim sam soon, the master's sun, lie to me, hong gil dong, when a man loves, dr. jin, reply 1997, gu family book benim için çok özel ve güzel dizilerdi.
Kore filmlerinde oldboy harika. Kim ki duk ve park chan wook filmlerini severim ama sert filmler yaparlar. Senin tarzını bilemediğim için sever misin bilemem. :)
Bilsen bu kadar isabetli olmazdı sanırım =) Şuan lie to me izliyorum. Yazdıkların arasından izlemediğim gu family book, iris ve the master's sun var. En yakın zamanda bunları da izlemeyi düşünüyorum teşekkür ederim =)
Aaa inanamıyorum. :)
O zaman sen de bana tavsiyede bulunabilirsin.
Var mı bu liste dışında çok beğendiğin?
Var tabi olmaz mı hiç =) You are beautiful, rooftop prince, protect the boss, Full house, Personal Taste. Bunların dışında Heart is var köpekleri ve çocukları seviyorsan kesinlikle tavsiye ederim bir yıllık gözyaşımı dökmüşümdür bu filmde =) Birde izlemiş olma ihtimalinin yüksek olduğu filmler var ama olsun yine de yazayım =) More than blue, my sassy girl, daisy , Bir milyonerin ilk aşkı birde hatırlanacak bir anı.. Aralarında çıkar umarım bilmediğin =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?