- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
Evet alfabe beni de aşarBir de konuşurlarken bazı yerleri manasız uzatıyorlar ya çok şirin oluyorlar Ha gayret konuşma dilini öğreniriz
İşte en sevdiğim kısmıÇok şekerler ben çok beğeniyorum konuşmalarını birde çoğu insanın aksine iştahla yemek yemeleri de çok hoşuma gidiyor ben de acıkıyorum Bir dönem az ramen yemedim
Ay o yemek yemeleri dimi yaaŞapur şupur girişiyolar ben de acıkıyorum sen gibi. Ama misa'da su ji sub pirinç lapasını kaşıkladıkça kusacak gibi olurdum Ramen şu erişte gibi olan di mi hiç yemedim denemek istiyorum en kısa zamanda
Evet o ben uzun bir süre aramıştım büyük marketlerde var denemelisin hepsi değil ama aralarında güzel olanları varBol baharatlı olduğu için benim hoşuma gitmişti
arkadaşlar ben filmlerini izledim hep ama bir kore dizisi izlemedim sizin tavsiyeniz olan çok güzel bir dizi şunu izle diyebileceğiniz kore dizisi var mı ?
So Ji Sub hayranı olarak, Habil ile Kabil'e başladım, soluksuz 3 bölüm izledim bu gün
o diziyi üç güne bitirdim misa kadar olmasa da çok güzeldiPişman olmayacaksın... : ) So ji sub'u cok severim ben de...Bir ara sitesine üye olmaya kalkmıştım, kore vatandaslık numarası mı ne istediydi, öyle manyagıydım misa'dan sonra.
o diziyi üç güne bitirdim misa kadar olmasa da çok güzeldi
misa ve habil ile kabil dışında hiç kore dizisi izlemedim film izledim ama . tekrar tekrar bu ikisini izliyorum hasta gibiNe yaptın sen hacı simdi? : )
misa ve habil ile kabil dışında hiç kore dizisi izlemedim film izledim ama . tekrar tekrar bu ikisini izliyorum hasta gibi
al bakalımmm
iyi geceler, şarkı güzelmiş, böyle bi rol değil de aynı misa habil tarzı bir rolü olan dizisini biliyorsan izlemek isterim. artık yarın görürsün umuyorum. çok memnun oldum ben de :)Tesekkür ederim annem : ) The master's sun'da so ji sub dizisi. Benim hosuma gitmisti, ama böyle acıklı bir rolde degil orada, o yüzden annesi olasın gelmiyor so ji sub'un. : ) Fantastik, komedi, romantik.
Bu da en sevdigim müzigi;
Uyuyayım artık ben, cok memnun oldum. : )
iyi geceler, şarkı güzelmiş, böyle bi rol değil de aynı misa habil tarzı bir rolü olan dizisini biliyorsan izlemek isterim. artık yarın görürsün umuyorum. çok memnun oldum ben de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?