:)) Ben de Nice Guy'a başladım ama izlemeye pek vaktim olmadığı için ilerleyemiyorum.
Bu da sinir krizi geçirten bir dizi.
Çok tuhaf ama izletiyor kendini. :))
Çok klasik bir hikayesi olsada benim çok sevdiğim dizilerin arasında.
Birde senaristin küçükken aşırı derecede pembe diziye maruz kaldığını düşünüyorum
17. bölümdeyim. Sık sık izleyemiyorum.
Sadece sonunu getireyim diye devam ediyorum.
Sıradan bir seyri yok aslında, o yüzden sonunda ne olacağını merak ediyorum.
Reply 1997 (Answer to 1997)
16 bölümlük muhteşem bir dizi.
İzlediğim en güzel dizilerden.
Çok farklı alıştıklarımızdan.
Kurguda stabil bir zaman akışı yok.
Hikayesi zaten çok sıcak ve tanıdık.
Özellikle de şu kıza bittimmm. Böyle bir sevimlilik yok! :))
So Ji Sub hayranı olarak, Habil ile Kabil'e başladım, soluksuz 3 bölüm izledim bu gün
Ben de çok beğeniyorum oyunculuğunu Han ji min de varmış nasıl bir dizi acaba şuan izlemek için dizi arıyorum da
Entrika dolu çok sürükleyici şuan 17. bölüme geçtim bırakamıyorum
O kadar yaniBende şimdi bakayım dedim de sıkıldım biraz aşk falan varmı bari komedi yada çok entrikayı bünyem kaldırmıyor
Ben de aşklı komedileri sevmiyorum. Damardan dram olacak acıyı hissetmem lazımEntrikayı da severim Bu dizi öyle komedili aşklı değil, aşk var elbet ama dram ağırlıklı İlk bölümden sıkılman olası sonradan gelişiyor zaten olaylar ama dediğine göre senin tarzın değil pek :)
Ben dram da severim ama içim dışıma çıkıyor ağlarken en son Heart is filmini izledim köpekle çocuğun dostluğu kore filmi hayatımda o kadar ağlamamışımdır sanırım o günden sonra cesaret edemiyorumama mesela rooftop prince dizisinde de entrika çok vardı ama o diziye bayılmıştım aşk komedi hepsini barındırıyordu çünkü:26:
Evet anladım demek istediğini, bu benim ikinci kore dizimİlk i am sorry i love you onu izlemiştim ağlamaktan helak olmuştum Sonra playfull kiss i tavsiye ettiler 1 bölüm bile izleyemedim pek tarzım değil. Şimdi de su ji sub hayranlığımdan araştırırken yine onun oynadığı bir şey olsun dedim Habil ile Kabil'i açtım. Öyle işte
Playfull kiss i izledim ben de pek beğenmedim kız sinirimi bozdui am sorry i love you zaten efsane bir dizidir Sen entrika aksiyon dram seviyorsun sanırım.. Film olarak izledin mi bilmiyorum ama hüzünden öte hatırlanacak bir an bunları da tavsiye ederim beni ağlatmışlardı
Evet o filmi de izledim ve çok ağlamıştım onda da. Koreliler komedi tarzını nasıl yapıyorlar izlemedim bilemem ama dramda benim için bir numaralar
Kesinlikle katılıyorum duyguyu çok güzel yansıtıyorlarTabi konuşmaları da benim için bir etken
Aynen öyle, izledikten sonra ağzımda korece bir şeyler gevelerken buluyorum kendimi
Bende öyle belki de çözebiliriz koreceyi böyleÇok belirgin kelimeleri var sürekli kullanılan onları öğrendim artık zaten ama yazılışları falan mümkün değil öğrenemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?