• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneşşş

Kızlar güneş koruyucu önerir misiniz bana.
Aven kullandım sivilce yaptı.
Garnier kullandım yine sivilce.
Yves rocher kullandım içeriği temiz diye ama yine sivilce...

Koruyucu kullanmaya korkuyorum.
İltihaplı sivilceler oluyor çabuk geçmiyor.

Konum doğru yerde değil ama taşınana kadar fikir alırım belki.
Bioderma köpük tavsiye ederim ardından da aven after sun.. ben beyaz tenli ve cilt problemi olan biriyim ve çok iyiydi.

Aven bana da hiç yaramadı. Sebamed de pek yaramadı. Çok hassas bir cildim var ve çok açık tenliyim. Kayınvalidem Ersağ diye bir markadan doğal bir güneş kremi getirdi, mükemmel bir şey. Tamamem doğal 20 yıl dursa bozulmuyor falan diye alladı pulladı. :D :D Deneyeyim dedim. Hiç ummazdım ama çok güzel çıktı. :D

Aven bana da hiç yaramadı. Sebamed de pek yaramadı. Çok hassas bir cildim var ve çok açık tenliyim. Kayınvalidem Ersağ diye bir markadan doğal bir güneş kremi getirdi, mükemmel bir şey. Tamamem doğal 20 yıl dursa bozulmuyor falan diye alladı pulladı. :KK70: :KK70: Deneyeyim dedim. Hiç ummazdım ama çok güzel çıktı. :KK70:

Bende şuan ne olsa kullanırım yeter ki sivilce yapmasın :KK48:
Hadi beyaz tenliler olarak siz hassas olursunuz anlarım da ben bugday tenliyim.
Ama tenimin havası sanki beyaz triplerinde :rolleyes:

Onu hiç kullanmadım denk geldim ama.
Koruyuculuğu iyi mi :)
Koruyuculuğu mükemmel; bende fotosensitivite var, kizarmanin çok ötesinde zarar veriyor güneş, pure beauty'nin 50 faktörüyle en ufak bir kızarma bile yaşamadım şimdiye kadar. Gerçi sen biraz esmersin sanirim, 30 faktörün üstüne cikmana gerek yok diye biliyorum o yüzden. (Bu da ayrı muamma. Faktör koruyuculuk süresiyle alakalı diyorlar ama yine de 50 faktörü kolay kolay kullandirmiyorlar vs..)

Pure Beauty ben de yazacaktım yalnız bana da cilt tarafından geç emiliyor gibi geldi. Bıraktığı beyazlığın geçmesi zaman alıyor bende. Henüz denemedim ama Rossmann’da satılan bir bebek ürünü markası var sanırım Babydreams adı. O markanın da güneş koruyucusu var diye hatırlıyorum. Vegan içerikli olduğu için minimum kimyasal madde var içinde.

Bilemiyorum, ben sürdükten maksimum bir dakika sonra bütün beyazlık normale dönüyor

Bilemiyorum, ben sürdükten maksimum bir dakika sonra bütün beyazlık normale dönüyor
Yani sivilce yapmadığı için önermiştim ama beyazlığı yarım saatte bile geçmiyor bende.üzerine bir de bb krem sürmek zorunda kalıyorum hep.

Koruyuculuğu mükemmel; bende fotosensitivite var, kizarmanin çok ötesinde zarar veriyor güneş, pure beauty'nin 50 faktörüyle en ufak bir kızarma bile yaşamadım şimdiye kadar. Gerçi sen biraz esmersin sanirim, 30 faktörün üstüne cikmana gerek yok diye biliyorum o yüzden. (Bu da ayrı muamma. Faktör koruyuculuk süresiyle alakalı diyorlar ama yine de 50 faktörü kolay kolay kullandirmiyorlar vs..)

Bugday tenliyim tek sıkıntım hassaslığı.
Nedense hep 50 faktör tercih ediyorum :KK48:
Oluyorsa koruyuculuğu yüksek olsun diye :halay:

Yani sivilce yapmadığı için önermiştim ama beyazlığı yarım saatte bile geçmiyor bende.üzerine bir de bb krem sürmek zorunda kalıyorum hep.
Çok ilginç, o da cilt tipiyle alakalı o zaman. Benim cildim çok kuru ve kremin rengine epey yakın bir renkte, belki ondandir

Gizy canim ben la roche posay kullaniyorum.hem gunes kreminden hem nemlendiricisinden cok cok memnunum ❤

Back
X