• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneşşş

Cildim karma yapıda.
T bölgesi diğer kısımlar kuru gibi.
Hatta kaş diplerim bile nemlendirmezsem kabuklanıyor :)

Sen ne yapıyorsun peki? Kaşlarını nemlendirip diğer yerlere krem sürmüyor musun mesela? Benim cildim aşırı kurudur ve sadece tek bir ürün işe yarıyor. Siz de uygun ürünlerle cildinize düzenli bakım yapıp dengelenmesini sağlamalısınız.

Sen ne yapıyorsun peki? Kaşlarını nemlendirip diğer yerlere krem sürmüyor musun mesela? Benim cildim aşırı kurudur ve sadece tek bir ürün işe yarıyor. Siz de uygun ürünlerle cildinize düzenli bakım yapıp dengelenmesini sağlamalısınız.

Ben hergün nemlendirici sürüyorum.
Geceleri gece serumu.
Sabah örneğin temiz cilde ilk nemlendirici sonra güneş koruyucu.
Örnegin güneş kremi sürmediğimde sivilce olmuyor.

Benim lazer icin gittigim dermotolog attach die bi gunes kremi getirtiyordu yurt disindan cok guzeldi hatta kulalndigim zamanlarda disarda soran oluyordu cildiniz cok guzel ne suruyorsunuz die ben nemlendirici disinda da bir sey surmem halbu ki cok guzel koruyup aydinlik veriyordu..
Simdilerde alamadim getirtmemisti internette satisi var mi guvenilir mi bilmem resmi sitesi varsa satiliyorsa almanizi tavsiye ederim

Yazıldı mı bilmiyorum solante'nin sivilceli ciltler için olan ürünü var onu öneririm. solante acnes

solantenin akneli ciltler için olanı var onu kullanın

Çok önerildi solante.
Doktoruma da soracağım inşallah bugün yeni kremime başlayacağım :)

Benim lazer icin gittigim dermotolog attach die bi gunes kremi getirtiyordu yurt disindan cok guzeldi hatta kulalndigim zamanlarda disarda soran oluyordu cildiniz cok guzel ne suruyorsunuz die ben nemlendirici disinda da bir sey surmem halbu ki cok guzel koruyup aydinlik veriyordu..
Simdilerde alamadim getirtmemisti internette satisi var mi guvenilir mi bilmem resmi sitesi varsa satiliyorsa almanizi tavsiye ederim

Akne vs yapmadı değil mi.
Koruyuculuğu nasıldı.
İz vs oluşmadı değil mi :)

Çok önerildi solante.
Doktoruma da soracağım inşallah bugün yeni kremime başlayacağım :)

Akne vs yapmadı değil mi.
Koruyuculuğu nasıldı.
İz vs oluşmadı değil mi :)
Yok yok superdi ya ben bi maske yapsam hemen yuzmde sivilce cikar kabul etmez yuzum ama o hem cok guzel koruyordu hem de cildimi guzellestirmisti tam adi atache

Avene'in karma ve yağlı ciltler için olan pompalı ambalajda 50+ faktörlüsünü kullanıyorum. Cildi matlaştırıyor ve hiç sivilce de yapmadı bana.. Solente çok güzel koruyor ama aşırı aşırı yağlandırıyor, 2 yıl onu kullanmıştım. Bu sene Avene'e geçtim memnunum.

Ben esteviole kullanıyorum 2 yıldır çok da memnunum ama kimse tavsiye etmemiş. Pek meşhur bir ürün değil galiba :KK23:

Avene'in karma ve yağlı ciltler için olan pompalı ambalajda 50+ faktörlüsünü kullanıyorum. Cildi matlaştırıyor ve hiç sivilce de yapmadı bana.. Solente çok güzel koruyor ama aşırı aşırı yağlandırıyor, 2 yıl onu kullanmıştım. Bu sene Avene'e geçtim memnunum.

İşte o dediğinizi kullandım Aven'i.
İnanılmaz iltihaplı sivilceler çıktı.
İzleri kaldı birde :(

Cildinlemi alakalı bilemedim ama 3 yıldır solente kullaniyorum cok memnunum.
Koruması gayet guzel.

İşte o dediğinizi kullandım Aven'i.
İnanılmaz iltihaplı sivilceler çıktı.
İzleri kaldı birde :KK43:
Allah Allah aşağıdaki değil mi? Belki de cilde göre değişiyordur. Yalnız Solante çok önerilmiş ama dediğim gibi 2 yıl pudra kullanmak zorunda kaldım yaz sıcağında sırf yağlanıyor diye, korumasından çok memnundum oysa..

avene-cleanance-solaire-50-ml-spf-50-yeni-urun__0854541854895819.jpg

Allah Allah aşağıdaki değil mi? Belki de cilde göre değişiyordur. Yalnız Solante çok önerilmiş ama dediğim gibi 2 yıl pudra kullanmak zorunda kaldım yaz sıcağında sırf yağlanıyor diye, korumasından çok memnundum oysa..

avene-cleanance-solaire-50-ml-spf-50-yeni-urun__0854541854895819.jpg

Evet evet bu.
Sivilcelerim iz bıraktı :(
Solante formül olarak biraz katıymış hatta.
Korkuyorum bir yandan da.
T bölgem zaten yaglanmaya çok açık.

Evet evet bu.
Sivilcelerim iz bıraktı :KK43:
Solante formül olarak biraz katıymış hatta.
Korkuyorum bir yandan da.
T bölgem zaten yaglanmaya çok açık.
Evet Solante daha yoğun formüllü.. Deneme yanılmayla bulunuyor sanırım kendine en uygun olanı..

Back
X