Güneşle Yeniden Doğuşa.. Yeniden Ayaktayım Diyen Kadınların Mekanı..

mrb kizlarr..ben dun askimi askere yolladimmm hicc bisey yapmasim yok bos bos oturuyorum pc basindaa
sanki heranl gelicekmis gibi

kahvenin yanında bitter çikolata da çok güzel oluyor ( ayy nasıl canım çekti şimdi )

yürümek gibisi yok çok tebrik ederim..maalesef ki benim yürümeye zamanım yok bende eve gelince ip atlıyorum ,pilates yapıyorum kendi çapımda tepiniyorum toksinleri atıyorum

mrb kizlarr..ben dun askimi askere yolladimmm hicc bisey yapmasim yok bos bos oturuyorum pc basindaa
sanki heranl gelicekmis gibi

sayılı günler çabuk geçer derler ama seni pek de teselli edeceğini sanmıyorum
geçecek gerçekten geçip gidecek. ikiniz de birbirinizi düşünüyorsunuz. fiziğinin yanında olmasını öncelikli kılma. düşüncelerinizde hep birliktesiniz. bundan daha güzel ne var ki

değerini bil

mesafeleri biz yaratmışız kalıplamışız, oysa düşünceler sınırsızdır. düşüncelerin mesafesi hudutu olmaz. o senin tam da ruhuna konuşlanmış. daha ne olsun.

tskler canimmm..gunler cabuk gecer insallahhh ayrilik cok kotuymuss yaa
sen gelene kadar kurslarimi bitirecem askim demistim bu moralle nasil yapicam bilmiyorum

bak ne güzel ileriye çizgini çekmişsin şimdi yapman gereken oraya ulaşmaya bakmak. hadi bakalım toparla kendini :130:

deme yavv hastasyım kahve çikolatanın

çok sevdiğim bir aktivite olmasına rağmen yürüme, son zamanlarda çok zor geliyordu artık yavaş yavaş alışacaz senin yaptıklarında çok çok iyi ip atlama ve plates daha ne olsun, hareketsiz yaşam sanki karanlığa doğru çeken girdap gibi değil mi, hareketsizlik daha da hareketsizliğe, enerjisizliğe sürüklüyor adamı

Sabah erkenden kalkan kadınlar nerede ??
Artık uğramıyorsunuz ??
Saldım demeyin sakın ??
Maddelerinizi uzun süredir değerlendirmiyordunuz ???
Bakalım neler neler yaptınız bu vakte kadar ??
Neydi yapmasak da önemi yoktu bu vakitten sonra başlıyorduk değil mi ??
Asla tamam bitti demek yoktu dimi ??

1) Erken kalkıp erken yatmak => :79:
2) Okumalarımı yapmak, düzenli çalışmak => :79:
3) Düzenli spor yapmak => aşağıdaki çizelgemde görüldüğü gibi bu hafta sadece 2 kere yaptım yogamı, birazdan da yapacam 3 olacak
4) Dengeli beslenmek => :79:
5) Her gün en az 2 litre su içmek => :79:

ay napsamki hepsini uygulamışım mı ne

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/393159-kadinlarin-kitap-mekani-94.html

burda da tweetypinar a yetiştim sonunda
7 kitapla :79:

merhaba benim sorunum daha da farklı.. psikoloğa gitmeye karar verdim..
okula gitmek istemiyorum..okulu asıyorum..
sabahları erken kalkıyorum ama 1 2 saat koltukta sızıyorum..
akşamları eşimle birlikte uyuyorum..
geceleri çok rahatsızım..huzursuzum ..
kitap desen deli gibi okuyorum..haftada 1 tane..
pilates yapıyorum ve manyak su içerim..
ama beslenmem sıfır... sadece akşam yemeklerimi aynı saatte yiyorum..çoğu zaman sadece akşam yemeği yiyorum..kahvaltı öğle yemeği yapmıyorum..
kafam bi ton..
dışarıda işlerim var çıkacak gücüm yok...psikoloğa bile gidecek gücüm yok..her yıl bu aylarda böyle oluyorum...kıştan nefret ediyorummmmm...

offfff offffffffffff

sana çok güzel uzun uzun yazdıydım ama net çok kötü bugün gitti hepsi gönder tuşuna bastım gönderilemedi dedi yazdıklarım da gitti

bir daha aklımda kalanları yazayım

hemmen istediklerini maddeler halinde yazıyorsun bi güzel

sonra yarın öbür gün hergün buraya gelip başardıklarını :79: ve gibi ifadelerle veya uzun uzun maruzatlarını veya başarılarını yazarak anlatıyorsun
veyahut masana bi program hazırlıyorsun buraya şu kadarı bitti bunları daha başaramadım gibi ....

biz seni burada sonuna kadar motive ediyoruz

yazmanın faydası çok başarısız olduğun maddeleri daha iyi görüyorsun ve başarmak için çabalıyorsun
yazmadan önce ve sonranın farkını biz çok fark ettik

gerçi kaytaranlarımız da yok değil hani

Son düzenleme:

aynen kışı hiç sevmiyorm yataktan kalkamıyorum akşamları oturduğum yere çakılıyorumm eşim askere gitti ev bomboşş başlasam 3 günlük ütüm var elim hiç bir işe gitmiyor 3 kilo fazlam var puzzle yaparak rahatlıyorum ama o beni daha da çok engelliyor banyo yapmaya bile üşeniyorum pasaklı abuk biri oldum yaaa

anlaştık :) umarım işe yarar.. bir liste hazırlıyayım ben garii :))

Listemi buraya geiremeyecek kadar sıkı alışıyorum ..iime telkin verdin,sağol canım ya..
benim gaza ihtiyacım varmış,bir de paylaşabileceğim insana..
eşim bu aralar ok yoğun alışıyor,eve geliyor 8.30 ta 10.00 da uyuyor.. o da üzülüyor halime .. ikide bir arıyor fakat belli etmek istemiyorum,telde enerjik konuşmaya alışıyorum..
Sabah 7 de uyandım.. eşime krep yaptım,güzel bir kvaltı hazırladım.. Ütüsünü yaptım yolladım..
sonra duş aldım ,okula gittim ( bu kısım inanılmaz,okul olayı :))
eve geldim 12 de temizliğimi yaptım.. şimdi de pilates yapacağım,sonracımaa tekrar duş alıp,yemek yaparım.. sonra daaa süslenip püslencem :))
aslında ders de alışmam gerek ama ((((((( istemiyorummmmmmm

Listemi buraya giremeyecek kadar sıkı calışıyorum ..icime telkin verdin,sağol canım ya..
benim gaza ihtiyacım varmış,bir de paylaşabileceğim insana..
eşim bu aralar ok yoğun alışıyor,eve geliyor 8.30 ta 10.00 da uyuyor.. o da üzülüyor halime .. ikide bir arıyor fakat belli etmek istemiyorum,telde enerjik konuşmaya alışıyorum..
Sabah 7 de uyandım.. eşime krep yaptım,güzel bir kvaltı hazırladım.. Ütüsünü yaptım yolladım..
sonra duş aldım ,okula gittim ( bu kısım inanılmaz,okul olayı :))
eve geldim 12 de temizliğimi yaptım.. şimdi de pilates yapacağım,sonracımaa tekrar duş alıp,yemek yaparım.. sonra daaa süslenip püslencem :))
aslında ders de alışmam gerek ama ((((((( istemiyorummmmmmm

Son düzenleme:

bir sorun daha var hala kvaltı yapmadım...

çok sevindim ya hadi bakalım bi hırslı kadın daha aramıza katıldı :81::81::81:

her mevsimin bir güzelliği var
üşümekten nefret etmeme rağmen kışı seviyorum

herkesin böyle dönemleri oluyor çabuk silkinmek gerek harcayacak vakit yok

ayrıntılı bir program olmasa dahi en azından kabataslak liste çıkarıp size özel bir yere assanız, ona oflamadan yapmak istedikleriniz kendiniz istediğiniz için yapacağınız liste gözüyle baksanız işler tamamıyle kolaylaşacak..

ben kendimi biliyorum sizler de farkındsınızdır. biri istediği için ya da yapmak zorunda olduğum için bir işi yapacaksam kesinlikle ölüm gibi geliyor. O işe kendi rızamla başlamalıyım iyi bir iş çıkarmak için, bu yüzden artık başlayacağım bir göreve bunu bitirmek istiyorum ben istediğim için yapıyorum, bu işi seviyorum çünkü yapmak istiyorum diyip duruyorum

1) Erken kalkıp erken yatmak =>
2) Okumalarımı yapmak, düzenli çalışmak => :79:
3) Düzenli spor yapmak => bu hafta 4 kere yaptım yogamı 200 dakika toplam
4) Dengeli beslenmek => :79:
5) Her gün en az 2 litre su içmek => :79:

uyku düzeni yine altüst oldu

bu işi gücü biriktirdiğim için vakit az iş çok olduğu için akşamları geç yatıyorum hadi şu da bitsin hadi bunu da bitireyim derken geç oluyor sabah 6 da kalkıyorum ama gözlerimi açmak bir mesele o sabah eblekliğiyle 2 saatçik daha dersem eğer öğleyi buluyor uyanmam

Son düzenleme:

aynen öyle..bi de sabahları hava karanlık ya o boğuyor.. güneşi görsek bu kadar uyku bastırmaz.. :)
ya gariptir ama makyaj yapmayı cok severim,giyindim fakat makyaj yapmaya isteğim yok.. bu ne belalı günlerdeyim.. bu isteğimin biteceğini hic düsünmezdim..
acaba bu ay korunmadık,tuttu mu ,hamilemiyim :S hamilelik böyle mi yaparki adamı amann kafam şaşttııı
bu tembel kadın ben olamam..kendimi tembel gördükce depreşiyorum

ama bugün her ne olursa olsunnnn bozdum.tembelliğimi.. ahanda gidiyorum mekyej yyapmayaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…