Güneşle Yeniden Doğuşa.. Yeniden Ayaktayım Diyen Kadınların Mekanı..

merhaba,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

merhaba hoşgeldin ne iyi ettin de geldin biz burda göz gezdirmişsindir sayfalara planlarımızı başardıklarımızı ve başarmadıklarımızı hepsini yazıyoruz ki yazınca inanılmaz bir şekilde gözümüze çarpıyor motive ediyor tabi biz de birbirimizi motive ediyoruz

henüz daha tam başaramadıysak da amacımız bu en azından

ne kadar çok katılım olursa o kadar iyi kenetleniriz amaçlarımıza

skopca
Ben hiç birini yapmıyorum.
Saldım kendimi küstüm hayata her şeye
Nasıl toparlayacağım kendimi ya

gel buraya devamlı maddelerini tekrar tekrar yaz her gün buraya yazmak zor gelirse bana öyle geliyor kopyala yapıştır yapıyorum karşılarına başardığını veya başarmadığını yazarsan bak ben tecrübe ediyorum bunu ertesi gün o salıverdiğin maddeye daha bir bağlanıyorsun

salma sakın kendini sitede kişisel gelişim bölümlerine de bak çok güzel yazılar var mesela

http://www.kadinlarkulubu.com/kisisel-gelisim/405642-az-uyumanin-sirri.html

sayfasında nasıl daha az uyuyacağını anlatıyor şahsen çok şaşırdım ve bana çözümü açık açık anlatmış çok uyumaktan şikayetçiyim biliyorsunuz çok uyudukça her şeyden hayattan uzaklaşıyorum

ama bu linki tıklarsanız okursanız anlayacaksınız, iki kişiyi örnek vermiş biri çok az uyuyor biri en az 8 saat, nedeni de gün içinde hem bedenen hem de zihnen ne kadar çok çalışırsanız uykunun beş evresinden son evresine de o kadar hızlı ulaşıyormuşsunuz, yani gün içinde uyuşuk miskin sporsuz hareketsiz ve de kafayı çalıştırmadan, ders çalışma olsun kitap okumak olsun zihni çalıştırmadan bir gün geçirirseniz uykuya daha çok ihtiyaç duyuyormuşuz, şekil-A "Maip" ben

ama hem fiziksel hem zihinsel aktivitede bulunanın daha çok uyuması gerekir diyoruz değil mi düz mantıkla düşünürsek doğru gibi ama ters mantık işliyormuş !!!

canım tebrik ederim ne güzel kitap okuyormuşşun , bende kalınca bir kitap bitirdim yenisine başladım , abur cubur konusu beni de deli ediyor bir ara ağzıma bile sürmedim ama bu aralar yine homini gırtlak yiyorum!!!

düzenli olarak spor yaptığım için kilo almamışım hatta yarım kilocuk vermişim benim en önemli sıkıntılarımdan biri de düzenli ders çalışmamak bir de onu rayına oturtabilsem..

aslında bu topicte neden bir türlü uygulamaya geçemediğimizi de yazabiliriz belki birbirimize yardımcı
oluruz :81:

Son düzenleme:
demek ki hem bedenen hem de zihnen dolu dolu geçirmeliyiz günü, böylece gece de daha az uykuya ihtiyacımız olacak üstelik başarmanın verdiği hazla daha bir sarılacaz hayata amaçlarımız hep ileriye adım atmak olacak, bir düşünsenize ben günde 11 12 saat uyuyorum.

haftada 84 saat uyuyorum. yani haftanın 7 gününden 3-4 gününü uyuyarak geçiriyorum.

Facia

günde 6 saat uyusam (o linkteki gibi 3-4 saatlik uyku benim için en azından şimdilik çok uç nokta) şimdilik 6 saatlik hedefim olsun

haftada 42 saat uyumuş olurum. yani haftanın 7 gününden sadece 1 gün 18 saatini uykuyla geçirmiş olacam.
3-4 gün mü 1 gün 18 saat mi

ömür hızla geçiyor ve ben kıymetli saatlerimi günlerimi boş bış geçiriyorum ne kadar acı

topic güzel Maip aslında benimde yapmak istediğim çok şey var ,istikrarlı bir şekilde sürdürmek istediklerim var. Bu topici takip etmek istiyorum inşallah:)

Simorghcum bizim bi toplaştığımız bi yer var
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/393159-kadinlarin-kitap-mekani-85.html
sadece ben de katıldım 1 Aralık'dan beri şu kadar okudum demen yeterli hemen listeye dahil olursun ve inanılmaz bi okuma aşkına katkı sağlıyor.

düzenli spor yapman çok çok iyi, abur cubura da bir son vereceğiz beraber, düzenli ders çalışmayı da rayına oturtcaz merak etme, ben devamlı buraya gircem seni de bekliyorum.

Şu saatten sonra ve yarın bütün gün koca mideme abur cubur sokmayacağıma söz veriyorum
Hemen o birikmiş derslerim için de: elime kağıt kalem alıp bugün ve yarın bu ders en az şu kadar saat çalışcam gibi.. bir plan hazırlıyorum.

Yarın yatmadan önce son model arabamız balkabağına dönmeden önce buraya gelir, durum değerlendirmesi yaparız. BAkalaım işe yarayacak mı, hiiii bir de işe yarıyormuş bak sen o zamanki keyfimize :79:

belki de hatamız burda
bütün bir hayatımıza yayılacak bir planı daha emeklemeyi öğrenmeden koşmaya çalışmak olarak görüyoruz belki de aman ya kim uğraşacak diyoruz eşref saatlerimizden uzaklaşınca.

iki günlük planlar yapalım ya da bir günlük kim nasıl isterse planlarınızı illaki buraya uzun uzun yazmak zorunda degilsiniz ya kısaca bahsederiz burdan kabasını alırız masamızda ayrıntılı plan mevcut olur.
kısa süreli kısa süreli olsun sonra bir de bakarız o en baştan istediğimiz uzun vadeli plana koşuyoruz

Son düzenleme:
topic güzel Maip aslında benimde yapmak istediğim çok şey var ,istikrarlı bir şekilde sürdürmek istediklerim var. Bu topici takip etmek istiyorum inşallah:)

o zaman

Yapacakların:
Başardıkların:
Başaramadıkların ama şu andan itibaren yapmaya başladıkların:

hemen yazmaya başla balHuzurcum

biz burda seni motive etmek için bekliyoruz

duuyyygggguuuuu, esmer_sekerim , skopca, simorgh, metuka, balHuzur, Maip

ataletini inkar eden kişiler olarak şimdilik bu kadarız, vazgeçmek yok arkadaşlar, şimdilik görüşürüz, yarın akşam yatmadan önce geleceğim bakalım yeni plan işleyecek mi ??? :))

Son düzenleme:
merhaba kizlarr..cok guzel bi konu acilmis buraya ne zmandir kkya ugradigim yok..
bende aynenn sizinn gibi atalet halindeyimm..
onumde bitirmem gereken 4kurs var haziran ayinda 2sinden sinavim var ve ben halaa tembellik yapiyorumm..
arada bi gaza gelip duzenli calisiyorumm günlük-haftalik program yapiyorum falann en fazla 1-2hafta suruyorr .......................gerisi bos tabii

yeni is ortami yorgunluk falan derken derslerimi iyce saldimm
hafta sonu cok calisicam diyorumm tabi ustumde bi mecburiyet olmadigi icin erken kalkmak yerine ögleye kadar yatiyorum
tabi ondan sonrada kalkinca halsizlik isteksizlik mahkum ustumde
kitap kurdu ben bile artik dogru duzgun kitap okumaz oldumm
sürekli mumin sekmanin kisisel gelisim kitaplarini okuyorumm arada kigem.com adresinede girip konulara bakiyorumm
ama nafilee benim ruh halim an fazla 2hafta suruyor..:26:
pc ve tv basinda harcagiim bos zamani derslerime harcasam simdie profosor olmustumm amaaa nerde bende o caliskan ruhh
kendimi nasil toparliycami bilmiyorummm..
cvlaron hepsini okuyamadimm su yaptim basardim dien arkadaslardan cvp bekliyorum

yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldinizzzz

Maip seve seve katılırım aranıza..

bu topiği okuyunca acayip motive oluyorum biraz ders çalışayım ve günlük sporumu yapayım :)

Son düzenleme:
sevgili RaziyErkan, başarı hikayeleri mucizelerden oluşmuyor, bütün başarılar önümüzde uzanıp almak marifette, ya kim uzanıp da alacak şimdi onu diyoruz hepimiz keşke biri uzanıp da bizim yerimize alsa dimi ama o zaman da yaşamanın ne anlamı var, zaten bizim yerimize yaşarlar..

yaratılıştan mıdır nedir hasarlıyız, her şeyin kolayına kaçıyoruz, sorumluluklarımızın bilincindeyiz ama işte ileri adım atmak neden bu kadar zor

hareket hareketi doğuruyor, tembellik de tembelliği, bir an önce kımıldamak varken devamlı tamam yarından itibaren başlıyorum demek niye, niye işte ben de bunu devamlı kendime soruyorum neden bu kadar hareketli çalışkan kıpır kıpır işini yarına bırakmayan hayatı seven ben neden bu hale geldim, bahaneler geliyor bombardıman beynime, ama ama ama...

Amalar iç konuşmalar bitmez, sen en iyisi başla bizim engebeli az biraz da çamurlu yolumuzda yürümeye, daha tam sağlam güzel yollar bulamadık ama yürüyoruz hiç olmazsa..

Buraya kaba taslak maddeler yazıyoruz şunu yapcam bunu etcem şunu bunu başardım bunu başaramadım ama başlıyorum hemen diye... Ayrıntılı bir çalışma planımız ise masamızda. Hazırladım ben de. Uzun zamanlı planlarım vardı, ama uzun zamanlı planlar hep ertelenmiştir, uzunlar için kısalardan başlamak lazım kısa yollar birleşecek sonra vay be amma da ilerlemişiz dicez. Umuyoruz.

Ben 2 günlük planlara karar verdim. yarın uyku saatime kadar başaracaklarımız yazdım bigüzel, bakalım olacak mı? 10 amacın 10 unu da başaramayabilirim ama çabalıcam ya da düşünsene hiç yapmamaktansa en azından 5 ini başarmak ya da niyetlenmek bile mükemmel geliyor insana..

Bir de

BAARI ZERNE SYLENM EN GZEL SZLER!

sitesinde çok hoş bir derleme yapmışlar, paylaşayım dedim. Güzel olmuş

Son düzenleme:
Başarının sırlarından biri, geçici başarısızlıkların bizi yenmesine izin vermemektir. Mark Kay

Beni öldüremeyenler güçlendirir.F.Nietzsche

Engeller beni durduramaz, her bir engel kararlılığımı daha da güçlendirir. Leonardo da Vinci

Hata değil çare bulun. Henry Ford

Düş kurmak değil, bir düşe sahip olmamak budalalıktır. Clıff Clavın, Cheers

Durmak ölüm, taklit uşaklıktır, çalışmak ve yetişmek ise hayat ve hürriyettir. L.Y. Rauke

Aradığını bilmeyen, bulduğunu anlayamaz. Cladue Bernard

Güçlükler başarının değerini artıran süslerdir. Molıere

İyi bir başlangıç, yarı yarıya başarı demektir. Andre Gıde

Her şeyin mühim noktası, başlangıçtır. Eflatun

Bütün büyük işler, küçük başlangıçlarla olur. Cıcero

Yapabilirler çünkü yapabileceklerini düşünüyorlar. Virgil

Limiti koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğini kestirebiliği kadar başarılı olur. Yüzde 100 inandığın sürece her şeyi yapabilirsiniz. Arnold Schwarzenegger

Erişmek istedikleri bir hedefi olmayanlar, çalışmaktan zevk almazlar. Emile Raux

Tembel insan yoktur. Kendisine esin kaynağı oluşturacak kadar güçlü amaçları olmayan insanlar vardır. Anthony Robbins

Düşünceler gayeyi doğurur. Gayeler eyleme dönüşür, eylemler alışkanlıkları oluşturur. Alışkanlıklarda karakter belirleyerek kaderimizi tayin eder.

Zor bir iş, zamanında yapmamız gerekip de yapmadığımız kolay şeylerin birikmesiyle oluşur. Henry Ford

Plansız çalışan kimse, ülke ülke dolaşıp hazine arayan bir insana benzer. Descartes

Hepimiz zamanın kısalığında söz ederiz de; boş geçen zamanı nasıl geçireceğimizi bilmeyiz. Seneca

aralarından en beğendiklerimi ekledim

Son düzenleme:
Günaydınlar...

sabahın karanlığında 6 olmadan ayaktaydım, kendi kendime kalktım, bilinçaltımı nasıl zorladığımı düşünün artık, sanki uyumak bana harammış gibi geliyor, suçluluk duymaya başladım artık, abartıyor muyum, olabilir, ama artık mutluyum, küçük mutluluk oyunumuz işe yarıyor gibi

çalışmaya başlıyorum, ufak ıvır zıvır işlerimi bitirdim, gece 12 ye kadar ara vererek çalışma...

yuvarlanan taş yosun tutmazmış

alıntı manyağı oldum burda

maip`cim tsk ederim canim yorumun icin..
bende bütün gün is yerinde düsündum nasil bi plan yapabilriimm nasil uzun süre konsantre olabilirim die..
bugun gece insallahh kararlarimi netlestirecegimm
calisirken cok zor oluyo ama artik calisma vardiyelerime göre yapicam planlarimi kisi süreli 1haftalik mesela
artik iflas bayragini cekiyorum
herseyi kendim icin yapiyorumm basaramiycagim sey yok egeer istersem..
kaybedicegim hic bisey yok calismadan oturarak biyerlere gelinmiyo malesefki
azimle s.... tasibile delermis misali
hayat guzell yasamak guzell basarmak daha güzelll

Slm kızlar enerjiniz yüksek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…