merhaba,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
skopca
Ben hiç birini yapmıyorum.
Saldım kendimi küstüm hayata her şeye
Nasıl toparlayacağım kendimi ya
İki kitap daha bitirdim ve 1 Aralıktan beri (yeniden doğduğumdan beri) 5 kitap oldu, diğer derslerim için olan okumalarımı, çevirilerimi saymıyorum bile, böyle bi azim mi geldi ne oldu
simorgh arkadaşım burda olduğunu bilmek pek rahatlattı içimi, neler yaptığınızı ettiğinizi hiç yamıyorsunuz, bugüne kadar istediklerimizi yapamadıysak kime ne, zararın neresinden dönersek kârdır, bundan sonra yaparız ya da ertelemeyi bırakıp şimdi başlarız yapmaya, cumartesi yoga kursuna kadar 4 saatlik yoga programım vardı ama ben daha başlamadım misal :) 2 gün kaldı,
abur cubur hala devam, vücudum isyan ediyor artık yeme şunlardan, yeteeeeer....
Su içmeyi azalttım, bugün yine öğlen 1 de kalktım, galiba tek artım kendimi deli gibi okumaya çalışmaya vermek, tabi diğer disiplinler olmazsa bu artımdan da minimum fayda sağlıyorum farkındayım, her şeyim düzenli olsa sonuç daha bir başka farklı olacak, farkındayım
o verdiğim 1,5 kiloyu bile geri almış olabilirim
canım tebrik ederim ne güzel kitap okuyormuşşun, bende kalınca bir kitap bitirdim yenisine başladım , abur cubur konusu beni de deli ediyor bir ara ağzıma bile sürmedim ama bu aralar yine homini gırtlak yiyorum!!!
düzenli olarak spor yaptığım için kilo almamışım hatta yarım kilocuk vermişimbenim en önemli sıkıntılarımdan biri de düzenli ders çalışmamak bir de onu rayına oturtabilsem..
aslında bu topicte neden bir türlü uygulamaya geçemediğimizi de yazabiliriz belki birbirimize yardımcı
oluruz :81:
topic güzel Maipaslında benimde yapmak istediğim çok şey var ,istikrarlı bir şekilde sürdürmek istediklerim var. Bu topici takip etmek istiyorum inşallah:)
maip`cim tsk ederim canim yorumun icin..
bende bütün gün is yerinde düsündum nasil bi plan yapabilriimm nasil uzun süre konsantre olabilirim die..
bugun gece insallahh kararlarimi netlestirecegimm
calisirken cok zor oluyo ama artik calisma vardiyelerime göre yapicam planlarimi kisi süreli 1haftalik mesela
artik iflas bayragini cekiyorum
herseyi kendim icin yapiyorumm basaramiycagim sey yok egeer istersem..
kaybedicegim hic bisey yok calismadan oturarak biyerlere gelinmiyo malesefki
azimle s.... tasibile delermis misali
hayat guzell yasamak guzell basarmak daha güzelll
Senin bu azmine imreniyorum maip
Slm kızlar enerjiniz yüksek olsun