Güneşle Yeniden Doğuşa.. Yeniden Ayaktayım Diyen Kadınların Mekanı..

Şu an neyle meşgulsun sen maipcim ?

şu an tatildeyim
akşama kadar şunları bunları yapacam demiştim plan çıkarmıştım onlar bitti üstüne bir de koca evi temizledim pür-i pak yaptım her yeri

şimdi müzik dinler bikaç şey yudumlamaktayım

Ne güzel de onu demedim canım ben yani kpss mi hazırlık ales mi nedir?

1) Erken kalkıp erken yatmak =>
2) Okumalarımı yapmak, düzenli çalışmak =>
3) Düzenli spor yapmak => yarın sabah gidiyorum yogaya, bu demek oluyor ki daha başlamadım :78:
4) Dengeli beslenmek => :78:
5) Her gün en az 2 litre su içmek =>

genel uzun vadeli planlarımı bi değerlendireyim dedim bu akşam yatmadan önceye kadar ki yapacaklarım ise 10 maddenin 10 u da olmadı ama daha önceden dediğim gibi 5 i oldu hiç yapmamaktan iyidir, yazmanın faydaları işte, kitabı yarıladım, temizliği yaptım ama 4 makale bi çeviri vardı onlar yetişmedi, yarına sıkıştıracam artık, ama biliyorum kendimi yazmasam yapacam edecem diye sıkıştırmasam kendimi eminim bugün yaptıklarımı da yapmazdım

Ne güzel de onu demedim canım ben yani kpss mi hazırlık ales mi nedir?

ben alesi geçtim canım ya çok şükür yüksek lisanstayım şimdi, bu tezi verip de üniye asistanlığı zorluyorum ama asistanlık olur olmaz garanti olsun işim diye kpss ye de başlıcam, asistanlık kabul edilince memurluğu bırakır üniversteye koşarım

odamı bile belirledim gelip geçerken pis pis bakıyorum odaya burası benim olacak diye
hocaya da söyledim vermem diyo

Ne güzel canım inşallah tüm bu istediklerin olur sen de bu azim varken her şey olur

Ben yeni evlendim ziraat okudum bu sene bitti
Kpss hazırlanıyorum aynı zamanda aöf iktisata kayıt oldum ona çalışıyorum
İçimde kalan türkçe öğretmenliğini kazanmak istiyorum bunun içinde çalışmalara başlayacağım

aöf ben de 2. sınıftayım aman sakın ilk sınavlarını boşlama %30 baz alınıyor diye savsaklama çok etkiliyor ben öyle yaptım, çok zorlandım sonra 2. sınavlarda, ben de dış ticaretteyim.

madem içinde türkçe öğretmenliği var o zaman kesinlikle yapmalısın, içinde kalmamalı :114:

Evet canım haklısın umarım başarabilirim

az önce yogadan geldim
ilk nefes çalışmaları yaptık sonra bi gevşedik bi esnettik kaslarımızı, sonra da güçlendirme en son tekrar esneme ve gevşeme ama hep nefesimize dikkat ederek müzik eşliğinde

çıkınca kar havası çarptı yüzüme hava mis gibi ben mis gibiyim :122:

ilk dersten değiştim

az önce kek kurabiye yedim yine kahve yanına üstüne de sigara pek bi iyi gitti ama :78:
bırakmalıyım artık bu yeme işini diyorum diyorum sabah iki yoga yaptık iki gram verdik ya hemen geri almak derdindeymişim gibi ayıp bana :78:

öğlen 1 de kalktım yine, ama kitap okuyacam diye sabaha karşı 5 de yatmıştım, hayırlı bir iş için olsa da ilk maddemi ezip geçmiş oldum neyse artık gün bitene kadar önümüzdeki maddelere bakalım :119:

Gün içinde nasıl enerjik olunur benim enerjim akşamları çok iyi oluyor

bende ziraat müh. bahçe bitkileri son sınıfım :13:

Gün içinde nasıl enerjik olunur benim enerjim akşamları çok iyi oluyor

Erkenden kalkıp biraz komik olacak ama uykum yok bugün çok enerjiğim bugün tam da benim istediğim bir gün desen

gün içinde yapman gerekenler için (mesela zor bir proje hazırlayacaksın, bütün evi dip bucak temizlemen gerekiyor, koca bir kitap seni bekliyor... gibi sorumluluklarımız fakat bize zor gelen, nedense artık nasıl bir psikolojiyse, yapmak ölüm gibi gelen o sorumluluklarımız) "Bugün ... için tam zamanı, işte bitirmek için bir fırsat!" hırsıyla, yapmak zorunda olduğumuz için değil de yapmayı istediğimiz için işe atılmak belki işe yarayabilir. Akşama canlanırım nasıl olsa akşama kadar miskinleşeyim de sonra açılırım yerine, bu saatler çok değerli, yapmak istediğim sürüyle iş var, akşama kadar şunu yaparım akşamdan sonra da bunları...

Bir süre bunu uygulasan da sonra bize deneyimlerini aktarsan hem bak burda bize de yardımcı olursun

Bu aralar yine abur cubura dadandım :96: dikkat etmem lazım

ben de yine o meşhuuuur kahve yanı aburcubur merasimimi yaptım, karnım şişti ya rahatladım, bir kızıyorum kendime sorma, bir saatlik yürüyüş yapıyorum hızlı tempolu, eve geliyorum yoga yapıyorum sonra ayyy bi ayacıklarımı uzatayım da kahvemi yudumlayayım kitabımı okurken diyorum bir de bakmışım aa o püsküüt paketi ne zaman gelmiş yanıma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…