- 9 Temmuz 2009
- 1.340
- 0
- 32
kızlar banada lütfen yardm edin noluuur :2 çok önemli sınvlarım ama ben öğlen 3e doğru kalkan birisiyim ve erken kalktığım zaman akşam baş ağrılarım oluyo bünyem alışmış tabi son günlerim bunlar nolur yardım edin.. bide benm okumam gereken biçok yazı var ama bi süre sonra uyku basıyo yada hayal dünyasına dalıyorum odaklanamıyorum sürekli konsantrem bozuk sonrada olmuyo diyip kalkıyorum. ama dediğim gibi çok önemli olmuyo diyip bırakamam asla lütfen yardım edin acaba konsantre bozukluğumu var bende doktoramı gitsem napsam bilemedim of off..
canim öncelikle güne zinde baslaman icin erken kalkman sart..7-7.30 gibi mesela..
30-45dk cik bi temiz hava al vucudun acilsin kendine gel,ama bunu ac karnina yap..
sonra geldiginde ilik bi dus cok iyi gelicekkk..
mutlaka kahvalti yapmalisin..bol yesillik,yumurta(ben 2tane yiyorum sabahlari)zeytin,peynir..
agir yagli seyler yeme karnini tam doyur..
kahvaltidan sonra kendine bi program yap hangi islerin daha önemli,önemli islerine öncelik ver (bunlari yaparken skilsakta kendini zorla)
programa ayiricagin zaman ztn 30-45dk sürer bu arada kahvaltida yediklerinde biraz olsun sindirilmis olur..
(sabahlari ben erken kalktigim icin ders calisirken uykum geliyo senin gibi o yüzden sütsüz sekersiz 1 kahve iciyorum 15dk sonra uyku falan kalmiyo)
ders calisirken mola ver okul tenefüsü gibi mesela..45dk ders 15 dk ara
ama bu aralarda konsantreni bozucak seylerle ilgilenme tel. Pc gibi..
böylelikle hem dersten skilmassin hemde daha verimli calisirsin..
45dklik ders calisma ve 15dklik arayla günde 4-5saat calisabilirsin..
günde 4-5saatle ne kadar hizli ve verimli ilerledigini sende görüceksin..
okumak istedigin kitaplari mutlaka sona birak..