- 9 Temmuz 2009
- 1.340
- 0
- 32
yeni dert arkadaslarimiz gelmisss hosgeldiniz kizlar...
öncelikle kisisel gelisim kitabi okumanizi tavsiye ederim..
benim ilk kisisel gelisim kitabim mümin sekman=>Hersey seninle baslar"di tavsiye ederim
2.olarak muhammed bozdag=>Düsün ve basar..ben bu kitaplardan cok etkilendim sizide harekete gecirecegine inaniyorum..
uyku cok önemli gercekten 1-2 hafta sonra ztn duzene giriyor yavas yavas ben mesele en gec 23.00`de yatip 5.30`da kalkiyorum..
benim is saatlerim 3vardiyeydi sabah,ögle,gece ama artik düzenli olucakk sadece sabahlari
cünki isim degisiyor kiralik firmadan bir paket firmasinda calisiyordum,simdi postaneye giricem staj yapicam daha sonrada meslek Allah izin verirse..
hayatimda simdiden degisikler olmaya basladi kariyerimde meselaa..
ben 19 yasindayim yurt disinda yasiyorumm turkiyeden geldim 8yil önce..
okul notlarim kotuydu
yabanci dilim yetersizdi 1yil önce acik ogretimden kursa yazildim 6cilt kitaptan olusan setimde daha 1 yildir 2 kitap calistimm:18:
evet bu tembellik ve sorumsuzluk simdilik 4.kitaptayim ve insallah bu sene 2 kurstan sinava girecegimm..
hergun uyandigimdaa ilk isim Rabbime sükretmek oluyor,ve dua..Onunla baslayan bir günüm hic ters gitmiyor gercekten..
eger istemedigim bir sey olursa herserde bir hayir vardir diyorum..
Pozitiv düsünün ve "insallah olur" yerine "insallah olucak" diyin..
ajanda mutlaka kullanin günlük planlarinizi yapin ve uygulayin..
aksam listeye baktiginizda way be diyo insan gercekten..
benim suan sorunum pc..her bos firsatta pcnin basindayim suan bile
cok uzun yazdim biliyorum son olarak unutmayinn "hersey seninle baslar"
öncelikle kisisel gelisim kitabi okumanizi tavsiye ederim..
benim ilk kisisel gelisim kitabim mümin sekman=>Hersey seninle baslar"di tavsiye ederim
2.olarak muhammed bozdag=>Düsün ve basar..ben bu kitaplardan cok etkilendim sizide harekete gecirecegine inaniyorum..
uyku cok önemli gercekten 1-2 hafta sonra ztn duzene giriyor yavas yavas ben mesele en gec 23.00`de yatip 5.30`da kalkiyorum..
benim is saatlerim 3vardiyeydi sabah,ögle,gece ama artik düzenli olucakk sadece sabahlari
cünki isim degisiyor kiralik firmadan bir paket firmasinda calisiyordum,simdi postaneye giricem staj yapicam daha sonrada meslek Allah izin verirse..
hayatimda simdiden degisikler olmaya basladi kariyerimde meselaa..
ben 19 yasindayim yurt disinda yasiyorumm turkiyeden geldim 8yil önce..
okul notlarim kotuydu
yabanci dilim yetersizdi 1yil önce acik ogretimden kursa yazildim 6cilt kitaptan olusan setimde daha 1 yildir 2 kitap calistimm:18:
evet bu tembellik ve sorumsuzluk simdilik 4.kitaptayim ve insallah bu sene 2 kurstan sinava girecegimm..
hergun uyandigimdaa ilk isim Rabbime sükretmek oluyor,ve dua..Onunla baslayan bir günüm hic ters gitmiyor gercekten..
eger istemedigim bir sey olursa herserde bir hayir vardir diyorum..
Pozitiv düsünün ve "insallah olur" yerine "insallah olucak" diyin..
ajanda mutlaka kullanin günlük planlarinizi yapin ve uygulayin..
aksam listeye baktiginizda way be diyo insan gercekten..
benim suan sorunum pc..her bos firsatta pcnin basindayim suan bile
cok uzun yazdim biliyorum son olarak unutmayinn "hersey seninle baslar"