Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
  • Konu Sahibi gün batimi
ben eczaneden 49 liraya coopertone almıştım; 45 faktörlü. çok memnunum yağlandırmadan nemlendiriyo, hatta beyazlatıyor sanki cildi. bunu sadece yüzüme kullanıyorum.
kollarıma falan da arkonun 30 faktörlü kremini kullanıyorum. o da hem daha uygun fiyatlı hem oldukça iyi koruyor.

• Konu Sahibi gün batimi
a.s.a.s.
avene eczanelerde satılıyor sivilce siyah nokta yapmıyor çok memnunum ben bana doktorum önermişti tavsiye ederim hassas ciltler için harika ben 60 faktor kullanıyorum

a.s.merhaba acaba banada faydası olurmu cildim hassas beyaz tenliyim güneş lekelerim var 2yılddır avon güneş kıremi kullanıyorum biraz faydasını gördüm yine aynı bilemiyorum çok canım sıkılıyor bu soruna tşk.

• Konu Sahibi gün batimi
güneş lekesi güneş kremiyle geçmez alemci hatun:) sadece artmasını önleyebilir biraz...bence en kısa zamanda iyi bi eczaneye gidip güneş lekelerin için iyi bir ürün önermelerini iste hatta imkanın olursa cilt analizide yaptır belki susuzluktan mineral eksikliğinden falanda leke kalıyo olabilir ok..

• Konu Sahibi gün batimi

a.s.merhaba bende 10 yıldır güneş lekesiyle mücadelem var birçok ürün kullandım fazla faydasını göremedim sizin yazmış oldugunuz bu ürğnü denesem bir işe yararmı acaba kaç faktör acaba birde fiyatını ögrene bilir miyim teşekkür ederim

• Konu Sahibi gün batimi

ben hermevsim güneş kıremi kullanıyorum dogru ürünü hala bulamadım ama olsun yoksa kışın bile lekelerçogalıyor tşk

• Konu Sahibi gün batimi
ben roc 50faktor antı-taches brunes serisini kullanıyorum en guzel etkisi kahverengi cilt lekerinr karsı ozellıgı karma ve yaglıya donük ciltteki hatunlara şiddetle tavsiye edıyorum kesınlıkle akne olusumunu saglamıyo
güneş kremi sadece güneşten korumuyo ondan daha azılı cilt düşmanı suan hepimizin tam karşısında :BİLGİSAYAR yaydıgı beyaz ışık tamamen radyoaktif ve delinen ozon tabasıyla zararlı hal alan güneşten daha tehlikeli

• Konu Sahibi gün batimi

arkadaşım beyazlatıyor ne demek yani kendi normal ten rengini mi daha da açıyor.Ben zaten beyaz tenliyim korunacağım derken daha da beyazlamak istemiyorum,onu da yazarsan sevinirim

• Konu Sahibi gün batimi
canım geçici beyazlık o ya kremden kaynaklı öle bişe olsa herkes beyazlamak için krem alır bembeyaz olurdu bakma sen onlara coopertone iyi ama ms formulations da iyi tavsiye ederim

• Konu Sahibi gün batimi
md formulations olacaktı

bu dediğin hangi cilt tipi için benim çok kuru ve hassas sebaroit var da ben de,hemen kaşınıyor.arkadaşların çok parlıyor dediği tipteki vıcık yağlı ürünler bana iyi geliyor.utangac:

• Konu Sahibi gün batimi
canım yağlısıda var yağsızıda var
sen hangisini istediğini söyle eczacı verir zaten ok

• Konu Sahibi gün batimi
teşekkürler canım..............

• Konu Sahibi gün batimi
ben vichynin 50 faktörlü yüz için olan güneş kremini kullanıyorum.Kesinlikle beyaz tabaka yapmıyor ve cilt hemen emiyor. güneş lekelerinin oluşmasınıda önlüyüor.

• Konu Sahibi gün batimi

ben bunu kullanıyorum ve çokta memnunum cildimde iyi tolere ediyor

• Konu Sahibi gün batimi
50 faktör kullan bence cnm...çocuklar için falan olanlardan kullan onlar daha etkili

.

• Konu Sahibi gün batimi
arkadaşalr öncelikle şunu söylim 30 faktörün üstüne yok alırken sakın kazıklanmayın ben bununu çok iyi araştırdım sadece içerikleri farkli 50 miş 40 mış hikaye sadece organik kullanın yeterli geçmiş olsun

• Konu Sahibi gün batimi
doktorum coppertene önermişti bende onu kullanıorum memnunum,,,

• Konu Sahibi gün batimi
sebamed 50 faktör yada 60 olabilir. çok memnunum ..ayrıca bugün peeling te yeni öğrendiğim bir tavsiyeyi ileteyim. diyelimki güneşli sayıalcak normal bir gün perdeler açık yani odaya tülden gün ışığı ,güneş giriyor işte zararlı ışınlara ozaamanda maruz kalıyormuşuz doktro evde veya dışarda olman farketmez sabah 8 öğreln 12 akşam 17 ... gibi muhakakk kullan dedi...

• Konu Sahibi gün batimi
bence niveanın güneş yağlarından biri olan havuclu olanını kullan bende beyaz tenliyim ve hemen kızarıyorum.bu yazdıgım aksine bronzlastırıcı ama ben daha bi zararını görmedim. hem de cildi yumusacık yapıyo. günlük hayatta güneş gören yerlerine cok az sür. inan hiçbir zararını görmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…