avene eczanelerde satılıyor sivilce siyah nokta yapmıyor çok memnunum ben bana doktorum önermişti tavsiye ederim hassas ciltler için harika ben 60 faktor kullanıyorum
benimde lekelerim var yıllardır koruyucu kullanırım en son doktorum phototerm max 100 lait (bioderma) yazdı ve ben kullanmaya başladım bu losyon şeklinde ama kremide var ben kremini aldım kremin daha çok nüfuz ettiğini düşünüyorum çünkü yardımcı olabildiysem sevinirim sevgiler
Ayrıca güneş kremleri kışında kullanılmalı, cildin elastikiyetini artırıp sarkmasını we kırışmasını önlüyor...kışın güneş kremi kullanmak kimilerine komik geliyor...ama güneş sadece yazın yok ki...geceyi aydınlatan güneş değil de nedir..?güneş kışında war we kışında cildimizi etkiliyor..
ben eczaneden 49 liraya coopertone almıştım; 45 faktörlü. çok memnunum yağlandırmadan nemlendiriyo, hatta beyazlatıyor sanki cildi. bunu sadece yüzüme kullanıyorum.
kollarıma falan da arkonun 30 faktörlü kremini kullanıyorum. o da hem daha uygun fiyatlı hem oldukça iyi koruyor.
md formulations olacaktı