Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
  • Konu Sahibi gün batimi
kızlar bugun coperttone 45 lık aldım harıka oıl free cok tedırgın almıstım ama harıkaymıss gercektenn bayıldımm parlatmıyoo

• Konu Sahibi gün batimi
la roche posay fluid +50 almanı tavsiye ederim. hassas ciltlerde bile kullanılan bir ürün. benim 3. yazım olacak bu güneş koruyucuyla ve hiçbir şikayetim olmadı. bu arada parmağımızda kalan güneş koruyucu göz çevremize de sürebiliriz bunu eczacı söyledi bana. ben de artık böyle kullanıyorum. bir de bu ürünlerin terter.ları var isteyin ve çantanızda çebinizde bulundurun. koca tüpü taşımakdan çok daha iyi oluyor :):)

• Konu Sahibi gün batimi
ay ewet cnm bendela roch u dusunmıstım bakalım bunu cok begendımdım ay ben kac tanee eczacıya sordumm numuneee wermedılerrrsenağlama

• Konu Sahibi gün batimi
arkadaşlar ben bakkala gitsem kararıyorum ya kış güneşide insanı yakar mı ben onda bile kararıyorum ama kararmak istemiyorum acaba bunun için güneş cremi kullansam faydasını görürmüyüm

• Konu Sahibi gün batimi
cnm kesınlıkle kullanmalısın tabı kı gunes kremıde bunu ıcın zatenn mutlaka kullan ewet kıss gunesıde yakar dıye bılıyorummm

• Konu Sahibi gün batimi
arkadaşlar adının güneş koruyucu olduğuna bakmayın yaz kış kullanılacak bir üründür bunlar. soğuk ve rüzgardan bile koruyor. tester.lara gelince sanırım bu sezon firmalar vermiyormuş en azından bana öyle dedi eczanedekiler ama elinde olanlar varsa verirler.

• Konu Sahibi gün batimi
kesınlıkle kılar günes kremını yaz kıs kullanalımmmmm

• Konu Sahibi gün batimi
kizlar aldiginiz urunlerin fiyatlarini de yazsaniz cok guzel olur..
bu arakar havalar guzellesmeye basladi yazin arap baci oluyorum ben de tenim yanmaya esmerlesmeye cok musait bu sene bronz olmak istemiyorum zaten cillerimi de artiriyor gunes hoslanmiyorum.
o yuzden aldiginiz urunlerin fiyatlarini da yazarsaniz svincem

• Konu Sahibi gün batimi
cnm ben copertone aldım 49 tl cnm ama cok güzel 45 faktörlukk

• Konu Sahibi gün batimi
la roche posay 45 lira 50 faktör. taksit de yaptılar. hemen al bance havalar güzelleşmeye başladı.

• Konu Sahibi gün batimi
La rocha posaya ovgu cok sanirsam onu alicam ben de..

• Konu Sahibi gün batimi
benim cildim hassas ve kızarıklık var yanaklarımda bana bile bir yan etkisi olmuyorsa sen de rahatlıkla kullanabilirsin. üstelik güneş gören yerlerle görmeyen yerler tek renk kaydirigubbakcemile3

• Konu Sahibi gün batimi
kızlar hem onarıcı hem de koruyucu güneş kremi kulanan var mı

• Konu Sahibi gün batimi
kızlar bugun coperttone 45 lık aldım harıka oıl free cok tedırgın almıstım ama harıkaymıss gercektenn bayıldımm parlatmıyoo
terletecekmi acaba yüzünü.kullanınca bilgi verirmisin?
la roche posay 45 lira 50 faktör. taksit de yaptılar. hemen al bance havalar güzelleşmeye başladı.

Aynı şekilde sende arkadaşım,yağlı olup olmadığını,terletme durumunu bilgilendirirmisin?

• Konu Sahibi gün batimi
sürdükden sonra güneş koruyucu sürdüğümü unutuyorum desem :) terletmiyor ama ilk sürdüğümde biraz parlaklk yapıyor sonra da hemen geçiyor. var mı yok mu hiç anlamıyorum bile... ben çok memunum ve içim de rahat kullanıyorum.

• Konu Sahibi gün batimi
ben koperton yuksek faktor.............ıkı yıldır bu urunu yaz kış kullanıyorum cıldım hasssa old için doktorum kışında ışık var gorulmesede dedı ...........kullanıyorum çok guzel daha once nıvea ve chıkko nun kullandım ama sevmedım alçı gıbıydıler...........bu çok guzel rahat sururlıyo ve parlatmıyo ve nemlendırme ozellığıde var tavsıye ederım

• Konu Sahibi gün batimi
ben de cappertone biraz baktım internetden. özellkleri güzelmiş, gramaj olarak la roche.dan fazla eğer bu senin için önemliyse bir de cildin çok hassas değilse hem yüzüne hem vücuduna kullanabilirsin bence de. ben kullanamıyorum çünkü aynı ürünü. gramaja dikkat ederken de bir sezonda bitirmen gerektiğini de unutma lütfen. karar vermek zor gerçekden...

• Konu Sahibi gün batimi
benim doktorumda güneş koruyucu olarak seba med önermişti ama kokusu güzel değil rahatsız oldum kullanmıyorum.buradan okuduklarıma göre sizler la roche posay dan memnunsunuz bende deniyim teşekkürler bilgi için hanımlar a.s.

• Konu Sahibi gün batimi
la roche almayı istiyorum bende kullananlar tam olrak hangisni kullandığnızı yazar mısınz birden fazla cesidi oluyor cünkü. birde fiyatı ..sağoln

• Konu Sahibi gün batimi
Biothermin güneş korma losyonunu tavsiye ederim..benim cildim karma ve hassas, öle herşey iyi gelmez cildime..ama biotherm ne bir sivilcelenme nede başka bişey yapmadı çok memnunum o yüzden..fiyatı da bugün sordum 58 tl idi ayrıca birde göz kremi çıkmış koruma faktörlü o da 40 tl civarı idi..bilgilerinize..:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…