Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
evet tabii ki bronzlaşmana engel olur ama zaten olması da gerek.Bronzlaşmak cildinin kendini korumak için tepki vermesi,çok bronzlaşman demek cildin çok zarar gördü demek.İllaki bronzlaşmak istiyorsan fazla yüksek faktörlü kullanma.Güneş korumalarının faktör numaraları güneşin zararını ne oranda azalttıklarını gösterir.Örneğin 12 faktör demek normalde 1 saatte alacağın zararın 1/12 oranında azalması yani aynı zararın 12 saatte oluşması demek.

avene 50+ kullanıyorum ama yağlandırdı biraz yüzümü ama kuru ciltlere iyi olur sanırım.

ben ambre solar'ın 30 faktörlük güneş kremini aldım bide aynı markanın yağını aldım
kullanan varmı?

:tomato:site tanıtımı yapmak yasak..ve her mesajında bu siteyi tanıtmışsın..uyarı alabilirsn

Arkadaşlarrrrrrrrr Avon güneş koruyucuyu kremlerini hiç tavsiye etmem. Tutkaldan farkı yok, çok zor uygulanıyor, mor bir renk alıyor yüzünüz. Zaten günlük kullanım için yüze sürüpte o yüzle kesinlikle dışarda dolaşamazsınız.:kızgın: Avonun denize giderken 50 faktörlük olanını kollarıma kullandım ama çok iyi koruyamadı ve kızardı. Yüzüm için oriflame 30 faktör olanını kullanıyordum gerçekten çok memnun kaldım ama ulaşım imkanım olmadığı için bitince ve Arkonun yeni çıkardığı 45 faktör güneş sütünü aldım. Bu iki kremde çok rahat uygulanıyor ve geçekten çok iyi koruyor ayrıca fiyatları da uygun... Tavsiye ederim...:lepi:

sarısın ve cok acık tenli olanlara hamilton 80 spf ligi oneririm zaten doktor öermişti yüzü digerleri gibi cok beyazlatmıyor üstelik bende bile sivilce yapmadı 5 dakika güneş görüp kıpkırmızı olanlara önerimdir yerimseniben coppertone da kullandım ama o biraz yaglı parlatıyo

ben la roche posay anthelios 50+ kullanıyorum,doktorum dünyadaki en iyi güneş koruyucularından biri olduğunu söyledi.eğer beyaz tenliyseniz,yüzünüzde kırmızılıklar izler gibi şeyler varsa hem belirgin şekilde kapatıyo,hem de iyi koruyo.yalnız dediğim gibi beyaz tenliyseniz tercih edin çünkü cildi oldukça beyazlaştırıyo,esmerseniz doğal durmayabilir.

uzun araştırmalar sonucu alerjik ciltler için tavsiye edilen babe'in kremini almaya karar verdim.üstelik yağsız olması da avantajdı.bütün bir yazı bu kermle geçirdim ve çok memnun kaldım.

Arkadaşlar sebamed spf 50+ kullanan var mı?Yağlanma fln yapıyo mu?parlatıyo mu?

hem güneşten koruyan hem de lekeleri solduran bi güneş kremi var mı sebamed diolar bunun için ama bilemiorm bilen varsa aydınlatsın ltfn:1rolleyes:

Sebamedi ben baya araştırdım canım lekelere karşı savaşır fln dio ama yenilerinin oluşmasını engelliyo sadece sanırım.Eskileri geçirdiini hiç duymadım.Ya ben bi hata yapıp losyon aldım.Oysa yüz için krem ve sprey kullanılıyomuşmirmirmirmirlosyon kullanınca etkisiz mi oluyo?yada zarar mı veriyo??Aşırı hassas cilt için olanı aldım bi de inşallah bişi yapmazbenneyaptımki

Nivea nın yüz için veya hem yüz ve vücut için güneş koruma kremi var mı ?

Nivea nın Hızlı emilen güneş sütü kremini aldım ama yüzümede kullanabilirmiyim bilmiyorum ?

Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

Niye yasaklandıkiCADIARZU
Belki de d vitamininin sentezini engelliyodur:uhm:
Ama onlar bizim kadar güneş görmüyokifisfisfis

Sebamedi ben baya araştırdım canım lekelere karşı savaşır fln dio ama yenilerinin oluşmasını engelliyo sadece sanırım.Eskileri geçirdiini hiç duymadım.Ya ben bi hata yapıp losyon aldım.Oysa yüz için krem ve sprey kullanılıyomuşmirmirmirmirlosyon kullanınca etkisiz mi oluyo?yada zarar mı veriyo??Aşırı hassas cilt için olanı aldım bi de inşallah bişi yapmazbenneyaptımki

losyon kremden daha sıvı yapıdadır Oysa krem daha iyi korur canımcımŞeniz

ben şimdiye kadar, roc,avene,la roche posay,eveline kullandım...roc dışında hepsi iyiyidi.roc çok yağlıydı..hepsini tavsiye ederim.şimdi sebamed aldım ama daha eveline bitmediği için başlayamıyorum..içlerinde en iyi koruyan la roche posay'dı onu da söylemeden geçemiycem..eveline normalde güzel ama öğlen vakti güneşe çıktığımda koruyamıyo.hem de şapka taktım bütün yaz ama yine de leke oldu yüzümde

bende neutrogena spf 15 aldım dun nasıl sızce

md formulations 30 faktor kullanıyodum güzeldi çok hafif ama yağlı olanıda var dikkat et yağsızını al daha iyi olur hoş kışa girdik ama:)) neyse belki yazın alırsın..

X