Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
kızlar benim hem nemlendiricim hemde güneş kremim var ayrı ayrı

karma bi cilt tipine sahibim

2 ürünüm de markası avene

sabah yüzünüzü temizleyince sırasıyla hangisini kullanıyorsunuz?
birde nemlendiriciyi kullanmasam sadece güneş kremini kullansam olur mu

teşekkürler

ben cilt doktoruna gittim bana coopertone nin hassas ciltli olanını önerdi benim tenimde beyaz yazın çillerinde çıkar çok memnun kaldım

kızlar benim hem nemlendiricim hemde güneş kremim var ayrı ayrı

karma bi cilt tipine sahibim

2 ürünüm de markası avene

sabah yüzünüzü temizleyince sırasıyla hangisini kullanıyorsunuz?
birde nemlendiriciyi kullanmasam sadece güneş kremini kullansam olur mu

teşekkürler

yüzünü temizledikten sonra toniğin varsa tonikle sil ve nemlendiricini sür..yaşın kaç olursa olsun nemlendirici kullanman lazım yaşına uygun olanınıdan ve sonra güneş kremini süreceksin..sırası böyle..evden çıkmadan biraz önce sürersen güneş kremi iyice emer cildin koruyuculuğu tam olur.biliyosun kışın da kullanmak gerekiyo..yerimseniben

yüzünü temizledikten sonra toniğin varsa tonikle sil ve nemlendiricini sür..yaşın kaç olursa olsun nemlendirici kullanman lazım yaşına uygun olanınıdan ve sonra güneş kremini süreceksin..sırası böyle..evden çıkmadan biraz önce sürersen güneş kremi iyice emer cildin koruyuculuğu tam olur.biliyosun kışın da kullanmak gerekiyo..yerimseniben

canım çok teşekkür ederim.
eme ikisinde sürünce yüzüm sanki yapış yupuş oluyo
güneş kremini tek sürdüğümde hem nemlenmişte olur diye düşünmüştüm ben
:KK43:

yanılmışım demek

çaok sağol canımma.s.

Güneş benimde korkulu rüyam.Mart ayından itibaren coppertone ürünlerini kullanmaya başlıyorum hem vücut hem yüz için ayrı ayrı seçenekleri var.Doktorum tavsiye etmişti ve yıllardır kullanıyorum.Güneşe aşırı derecede alerjim var.Bu kremler olmadan 10 dk bile duramıyorum güneş ışığında.Hafta birde aşı yaptırıyorum.

uzun araştırmalar sonucu alerjik ciltler için tavsiye edilen babe'in kremini almaya karar verdim.üstelik yağsız olması da avantajdı.bütün bir yazı bu kermle geçirdim ve çok memnun kaldım.

canım bende babe yi kullanıorum cildim alerjik ve aşırı beyazım doktorum güneş kremsiz yaz kıs dışarı çıkmamam gerektiğini söyledi bu yüzden 50 spf olanını kullanıorum çokta memnunum .tabaka halinde beyaz olmuo yoksa ölü gibi oluodum diğer kremlerle:jeyyar: ama babe den çok memnunum yağ oranı az ve dermatolojik bi ürün tavsiye ederim:teytey:

hamilton 35 spf kullanıyorum.doktor önerdi.cok memnunum..

bende ondan kullanıyorum ama sürdüğümde hıç rahat edemıyorum çok yağlı gıbı gelıyo bana ve sıvılce yapıyo fıyatıda coktu ama kullanamıyorm malesef öylece duruyo sızde sıvılce fln yapmadı mı?:1rolleyes:

ya benim kafam karıştı şimdi cildiye dr .arkadaşa spf si 15 üstünde ne nemlendirici nede güneş koruyucu kullanma demiş cildi yorduğu için ayrıca 20 faktör koruyucu kremle 50 faktör arası pek fark yokmuş..
sadece ürünün yani güneş koruyucunun dışarı çıkmadan 20 dk önce sürmesini ve kaliteli ayrıca güneşten korurken nemlendiren bir ürün kullanmasını söğlemiş..tavsiye olarakta sabamet ,neutrogena tavsiye etmiş..
bende bu ikisi arasında kararsız kaldım hangisi sizce..?

eğer cildine önem veriyorsan laroche posay anthelios XL +50 kullan. benim çok hassas bir cildim var ve 3 senedir kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim. ayrıca vücut için de güneş koruyucu kullanın arkadaşlar eğer kullanırsanız ne dekoltenizde ne de kollarınızda güneş lekeleri oluyor. ben bütün bir yazı tabiri yerindeyse amele yanıksız geçiriyorum. görünüşden ziyade cilt kanseri için lütfen güneş koruyucu kullanın ve asla sürmeden çıkmayın. son bir şey daha, güneş koruyucunuzu aldığınız eczaneden tester da isteyin ve ya cebinizden ya da çantanızdan eksik etmeyin çünkü her 3 saatde bir yenilememiz gerekiyor. adı güeş koruyucu ama kışın bile sürülmesi gereken bir ürün bence. neyse çok konuştum kusura bakmayın :):):):)

la roche posay 50+ tavsiye ederimm.güzel bir ürün ve leke yapmıyoo

sebamed yağlı ciltler için uygun fakat karma ve kuru ciltleri çok kurutuyo ben 2 ay kadara kullanıp bırakmıştım.bence dermatolojik yada bitkisel ürünler tercih edin.

avene 50f den cok memnunum.
ama hangi güneş kremini kullanırsanız kullanın 2 saat ara ile tazelemeniz ,ayrıca ilk kullanımı güneşe çıkmadan 20 dk önce uygulamanız gerekmekte.

EN İYİ NEMLENDİRİCİ GÜNEŞTEN KORUYUCU

Dermatoloji Uzmanı Yasemin Fatih Amato, en iyi nemlendiricinin güneşten koruyucular olduğunu söyledi. Amerikan Ulusal İlaç Kurulu´nun (FDA) sadece güneşten koruyucular ile meyve asitlerine anti-aging (yaşlanmayı geciktirici) onayı verdiğini belirten dermatolog Dr. Amato, ``Güneşten koruyucular nemlendirici olarak kullanılabilir ve üzerine de rahatlıkla makyaj yapılabilir'' dedi.

Bir güzellik merkezi de işleten Dr. Amato, kadınların cilt bakım ürünü alacak zamanı bilmediğini, ürün satanların da doğru uyarıyı yapmadığını öne sürdü. Genelde kadınların canları sıkıldığında, iş çıkışında bu ihtiyaçlarını karşılamaya gittiğini belirten Amato, ``Doğru zamanda gidilmediği için doğru cilt analizi yapılamıyor.

Kime sorsanız hepsi, (karma ciltliyim) der. Çünkü güzellik uzmanı ona öyle söylemiştir, peki bu mümkün mü'' diyerek şöyle konuştu:

``Yüzünüzü yıkarken cildinizde kuruluk hissediyor musunuz, o kuruluk kaç dakika sürüyor, pullanma oluyor mu olmuyor mu? Bugüne kadar ne kullandınız, hangisi iyi geldi hangisi gelmedi? Bu soruların yanıtlarının alınması gerek.

Cilt analizine en uygun en ideal zaman sabah. Sabah yüz yıkandıktan sonra cildin kuruyup kendini nemlendirecek sürenin geçmesi gerek. Yüz yıkanıp kuruduktan 20-30 dakika sonra cilt analiz için uygundur. Ama günün sonuna doğru güzellik uzmanına başvurulduğunda analizin sonucu (karma cilt) çıkar. Bu ürünleri önerip satanlar kadar tüketicinin de bilgili, bilinçli olması gerekir.''

NEMLENDİRİCİ YERİNE GÜNEŞ KORUYUCUSU

Dr. Amato, güneş ışınlarının cildi kurutup yaşlandırdığını hatırlatırken, en iyi nemlendiricinin de güneşten koruyucuların olduğunu söyledi.

Güneşten koruyucuların hem cilde nem verdiğini hem de güneşten koruduğunu kaydeden Amato, ``Yani güneşten koruyucular nemlendirici olarak kullanılabilir ve üzerine de rahatlıkla makyaj yapılabilir.

Losyon kıvamında olan, üzerinde şehiriçi güneşten koruyucu yazanlar hem kolay sürülür, makyaja uygundur. Üstelik FDA, sadece güneşten koruyucular ile meyve asitlerine anti-aging onayı verdi. Diğer ürünlerin hiçbirinde bu onay yok, yaşlandırmayı geciktirir onayları yok ama ama botoks etkisi, uzay etkisi yapıyor, iddiaları var. Hepsi palavra'' diye konuştu.

Alıntıdır.

ya bende vıchy kullanıyorum berbat yaa hıc sewmedım 1 haftalık kaldı bı hafta ıcınde gene almam lazım ya kıslar bunların numunelerı warmıdır eczanelerde acaba off ya ben bıde lazer aptırıyom herkes baska bıse dıyo

Kafam cok karisti goz cevresi ve dudak icin olan stick aldim gecen yil markasi la roche posey ,memnun kadim ,burdaki tavsiyelerden de yola cikarak sanirim yine ayni markanin yuz icin gunes koruyucusunu alirim ya da coopertone ama digeri agir basiyor

Lo roche posay ve coppertone kullanan kızlar.Yazın sıcakta yüzünüzde terleme yapıyor mu bu ürünler.Memnun musunuz?ıkisinden birini tercih edeceğim Sebamed kullandım yağlı ve beyazlık yapıyor ve de çok terletiyor yüzümü. kullanmak bile istemiyorum.

Özellikle terletmemesini istiyorum ,nemlendirici gibi birşey olmalı benim kullanacağım koruyucu...Hafif birşey istiyorum anlayacağınızyerimseniben

ben 2 yıl önce galenıc kullanmıstım föndöten gıbıydı ama seffaf cok güzeldi hemde 60 faktörluktu halam ankaradan almıstı bana ben adana da aydın dada bulamadım malsefoff yaa bilen gören yokmu cok güzeldı

güneş kremi olarak yıllardır kullandığım marka Bergasol. hiç soyulmadan kalıcı bronzluğumu Bergasol'e borçluyum. şiddetle tavsiye ederim

arkadşalar ben size forever full sunscreen isimli ürünü tavsiye ederim geçrekte kaliteli bir ürün tamamende bitkisel başlığı gördüğüm için cvp yazma gerei duydum alanıma girdiğinden :) nemlendiri ile de karıştırıp uygulama şansınızda oluor

X