Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
  • Konu Sahibi gün batimi

kesinlikle katılıyorum canım a.s.

• Konu Sahibi gün batimi
ben avenin 50 faktörlü olanını kullanıyorum çokta memnunum.hassas ve yağlı ciltler için olanını

• Konu Sahibi gün batimi
bende avene geçecem galiba canım...50faktörlü sprey olanındanmı kullanıyorsun? ben spreylileri daha kullanışlı buluyorumda..

• Konu Sahibi gün batimi
bende avene geçecem galiba canım...50faktörlü sprey olanındanmı kullanıyorsun? ben spreylileri daha kullanışlı buluyorumda..

yok canım ben krem şeklinde olanını kullanıyorum parlama filanda yapmıyo çok memnunum

• Konu Sahibi gün batimi
Geçen hafta ablam eczaneye La Roche Possay'ın 50 faktörlü yağsız güneş kremini sormuş (yağlı ciltler için çok iyi bir ürün, su gibi kıvamı var ve hiç kızartmıyor 2 yıldır kullanıyordum) ama eczacı bu firmanın son ürünlerinde depoya bağlı bir sorun olduğunu ve yeni satın alan müşterilerden olumsuz geri dönüşler olduğunu söyleyip Avene tavsiye etmiş. Avene'in 50 faktörlü yüz kremi bu kadar katı yapılı mı? Çok zor sürülüyor ve ne kadar az sürersen sür beyaz bi tabaka bırakıyor. Yoksa ablamın aldığı krem bozulmuş mu?

Coppertone'un 45 faktörlü yağsız kremiyle Bioderma'nın 50 faktörlü yağsız yüz kremini aldım. İkisi de parfümsüz, hemen emiliyor. Gün boyu parlama da yapmadılar, memnun kaldım tavsiye ederim...

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi gün batimi
arkadaşlar merhaba
gündüz nemlendirici ve güneş koruyucuyu nasıl kullanmalıyım?şu an ilaç kullanıyorum ve cildim soyuluyor.nemlendirici kullnmam şart.ama nasıl kullanacağım hakkında sağlıklı bir cevap alamadım

• Konu Sahibi gün batimi
canım ben nivea nın 60 faktörlü olanını kullanıyorum ve çok memnunum sana da tavsiye ederim benim de güneşte çillerim çıkıyo ve kıpkırmızı oluyorum ama geçen yaz bu kremle çok güzel korundum ve rahatça bronzlaştım...

• Konu Sahibi gün batimi
kızlar ben de nivea kullanıyordum ama ciltte aşırı parlama yapıyor ya sanki cilt yağlıymış gibi bi görüntü veriyor.hiç yağlanma yapmayan sürülür sürülmez emilen önerebileceğiniz bir krem var mı???? :uhm:

• Konu Sahibi gün batimi
merhaba kızlar;
benim de alnımda ve dudak üzerinde güneşten kararmalar oluyor.Geçem yıl Babe almıştım,Laroche ile aynı fiyataydı ama gramajı iki katıydı,(şımarık kardeşim güneşlenirken ayaklarına bile sürdü.) Kokusu biraz gıcık ama oldukça korudu,kesinlikle yağlanma yok,anında emiliyor fakat aldığımdan beri 1 yıl dolmamış olmasına rağmen bu sene aynı derecede korumuyor,daha tatile bile gitmedim ama alnımda kocaman bi leke oldu.Sizlerin yazdıklarını okuduktan sonra Coppertone almaya karar verdim,en uygun fiyata ve en küçük ambalajını nasıl alırım bilen var mı?

• Konu Sahibi gün batimi
coppertone 45 faktör kullanıyorum ..parıl parılım çok parlıyor yaa...

• Konu Sahibi gün batimi
loreal matte fluid 50 spf kullaniyorum .cildim yağlı olduğu için kremleri tercih etmiyorum,hem zor sürülüyorlar hem de cildi daha fazla yağlandırıyor.alırken fluid olmasına dikkat ederim.

• Konu Sahibi gün batimi

merhaba Julyet,
Coppertone küçük şişe aldım demişsin,dün her yerde aradım,bulamadım.sadece yüzüme kullanıcam ve normal şişenin içinde çok fazla var.Bahsettiğin küçük şişe tanıtım numunesi falanmıydı;nereden bulabilirim?Yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

• Konu Sahibi gün batimi
lancaster 30 spf kullanıyorum.. çok güzel bir ürün.. hiç parlamıyor. cildim ipek gibi oluyor onu sürünce. fiyatıda 56 ytl.

• Konu Sahibi gün batimi
nivea light feeling +50 güzel, en azından cilt deli gibi parlamıyor ve yapış yapış olmuyor. (Yağlı cildi olanlar parlamanın ne kadar rahatsızlık verdiğini bilirler ) Yağlı ciltler için uygun.

• Konu Sahibi gün batimi
Bi de çinko çıktı başımıza.

Hürriyetten alıntı.
Güneş kremlerine dikkat

Yaz geldi. Uzmanlar kullanılan güneş kremleri için uyarıyor. Yazla birlikte çok sık kullanılmaya başlayan kremlerin, içindeki bazı maddelerin toksit olabileceğine dair bütün ülkelerden uyarılar geliyor.

Konuyla ilgili Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, güneş kremlerinde bulunan çinko oksit ve dioksin isimli maddelerin, kansere yol açabildiğini, ve güneş kremi alırken içeriğine çok dikkat edilmesi gerektiğini belirterek şöyle dedi:

"Güneş kremleriyle ilgili çok ciddi çalışmalar yapılıyor. Amerika'da içinde dioksin olan ürünlerin tüketimi konusunda ciddi uyarılar yayınlandı. Güneş kremi alırken içinde çinko oksit ve dioksin bulunmamasına dikkat edilmeli. Ürünü alırken mutlaka içeriğini kontrol edin.

GÜNEŞ KANSERDEN KORUYOR

Güneşe doğru zamanda çıkıp, doğru şekilde güneşlenildiğinde güneşin kanserden koruduğu kanıtlanmıştır. Özellikle pankreas kanserine karşı etkili olan güneş, D vitamini sağladığı için kanserde müthiş etkili olduğu ortaya çıktı. Ayrıca D vitamininin vitamin olmak dışında vücudun gereksinimi sağlamakta ve kanserde müthiş etkili olmaktadır.

• Konu Sahibi gün batimi
arkadaslar benim komik bi sorum olucak ama sormam gerek..sormadan ögrenemicem cünkü.-))ben o kadar cok günes kremi kullanmadim...ynai ancak denize falan giderken...onun haricidnede sürüyomusunuz siz yüzünüze günes kremini??ynai mesela carsiya cikarekn,günes varsa falan??ben hic sürmedim antalyada carsida gezerken falan mesela..ama bsieyde olmadi allahtan leke falan ynai...ama sizce sürmem gerekiyo mu???lekelnem olabilri mi yani simdiye kadar olmamis olsada??vede günes krmeinin üzerine makyaj olur mu??cevaplarinizi bekliyorum!"!!!

• Konu Sahibi gün batimi

valla 1987 doğum tarihinse şimdilik senin için problem yoktur.Ben 35 yaşındayım ve doktorun dediğine göre belli bir yaştan sonra mecburiyet halleri dışında gölgeden çıkmasam iyi olurmuş,zaten güneşte olduğum her dakika yüzümdeki lekelerin tonu koyulaşıyor,evden deniz kenarına giderken bile koca şemsiyeyi açıp altında yürüyorum:)Ayrıca yapılan en büyük hata da güneş kremini sadece yazın sürmekmiş,kışın da özellikle kardan yansıyan ışınlar son derece zararlıymış.

• Konu Sahibi gün batimi
Merhaba,
yağlı ciltler için en uygun krem La Roche-Posay'nin Anthelios AC 30 SPF, karmadan yağlıya dönük ciltler için ise yine aynı markanın Anthelios XL 50+ SPF kremleri kullanılabilir.
Sevgili Yakamoz Antalya gibi bir şehirde mutlaka dışarı çıkarken güneş koruma kremleri kullanmakta fayda var. Ayrıca kremin üzerine de makyaj yapabilirsin.

• Konu Sahibi gün batimi
avenenin 50+ güneş koruyucusunu çok begendim ne parlama yapıyor ne de yüzde renk degişimi oluyor fondoten gibi de durmuyor ben la roche dan bukadar memnun kalmamıştım cildim yaglı gibi duruyordu .tavsiyem avene.

• Konu Sahibi gün batimi
Arkadaslar gunesten korunma faktorleri bronzlasmami engellermi,denize girdigimde bronzlasmami engellemsnden korktugumdan faktor kullanmamaYA calisiyorm buda benim haslanmama sebeb oluyo,banada cvp werirseniz cokk sewinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…