- 22 Mart 2009
- 617
- 0
- Konu Sahibi gün batimi
kızlar roaccutane kullanıyordum biteli2 hafta oluyor. doktorum bioderma photoderm spray spf30 verdi akneye meyilli ciltler için olanından ama 30 bana az gibi geldi. hangi eczaneye gidip sorsam da daylong actinica yı öneriyorlar. sanırım onu alıcam.
bi de 2 hafta sonra tatile gidicez vücuduma ne kullanıyım bilmiyorum. doktorum bunlar pahalı vücuduna daha uygun bişide kullanabilirsin dedi. (gerçi başından savmanın bahanesi aradıgı bir günüydü pek ilgilenmedi ama!)
sordugum bi eczanede de bioderma vichy falan önermem . bunlarıda satıyorum ama geri dönüşü en iyi olan daylong bu etkide baska yok vücuduna da bunu kullan dedi.
siz ne diyosunuz kızlar ne kullanıyım vücuduma?
bi de 2 hafta sonra tatile gidicez vücuduma ne kullanıyım bilmiyorum. doktorum bunlar pahalı vücuduna daha uygun bişide kullanabilirsin dedi. (gerçi başından savmanın bahanesi aradıgı bir günüydü pek ilgilenmedi ama!)
sordugum bi eczanede de bioderma vichy falan önermem . bunlarıda satıyorum ama geri dönüşü en iyi olan daylong bu etkide baska yok vücuduna da bunu kullan dedi.
siz ne diyosunuz kızlar ne kullanıyım vücuduma?