Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
geçen gün sebamedin 45 faktörlü güneş losyonunu aldım. cildim karma, sivilcelerim var. ben kışın kullanmak için hem de nemlendirici olsun diye 45 faktörlü losyon aldım. 2 gündür kullanıyorum. yağsız olduğu için parlaklık vermiyor. ilk başta yapışma hissediyosunuz ama 10 dk sonra cilt emiyo ve yumuşacık yapıyo cildimi. herhangi bir sivilce de yapmadı. eğer krem alırsanız krmler yağlı olur ve yağlı ciltte sivilce yapabilir. yazın 28 faktörlüsünü kullanıyorum ama o da sivilce yapmıyor. kışın da cildiniz güneşten korumak ve nemlendirici niyetinize kullanmak istiyorsanız kesinlikle semamed derim.

Solecrin güneş koruyucu kullanan varmıı yorum yapabailrmisiniz kullananlar lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn

şöyle hem güneşin zararlı etkilerinden korusa hem bronzlaştırsaaaaaa

öyle bir üürn biliyorum aslında benim epilasyon salonumun ürünü su bazlı yağlandırmayan doğal bronzluk veren

bende sebamed kullanıyorum fakat, yenisini alıcaktım ordaki kız bana sebamed in bebek güneş losyonu olan 50+ faktörlük losyonu önerdi bu daha çabuk emilir falan dedi bilemedim bende losyon mu alayım yoksa krem mi ? losyon 150 ml krem 75.. günlük kullanım için alıcam ama denize falan gidersem diye de düşünüyorum.. kararsız kaldımmmm...
ikiside 50+ faktör ..

Krem bu ;

Sebamed Sun Cream SPF50+ 75ML Güneş Kremi - Güneş Ürünleri

Kadının önerdiği Losyon da bu ;

Sebamed Sun Baby Lotion SPF50+ 150ML Bebek Güneş Losyonu - Güneş Ürünleri

Krem olanının losyonuda bu ;

Sebamed Sun Lotion SPF50+ 150ML Güneş Koruyucu Losyon - Güneş Ürünleri

okadar kararsız kaldım ki :18:

bende sebamed kullanıyorum fakat, yenisini alıcaktım ordaki kız bana sebamed in bebek güneş losyonu olan 50+ faktörlük losyonu önerdi bu daha çabuk emilir falan dedi bilemedim bende losyon mu alayım yoksa krem mi ? losyon 150 ml krem 75.. günlük kullanım için alıcam ama denize falan gidersem diye de düşünüyorum.. kararsız kaldımmmm...
ikiside 50+ faktör ..

Krem bu ;

Sebamed Sun Cream SPF50+ 75ML Güneş Kremi - Güneş Ürünleri

Kadının önerdiği Losyon da bu ;

Sebamed Sun Baby Lotion SPF50+ 150ML Bebek Güneş Losyonu - Güneş Ürünleri

Krem olanının losyonuda bu ;

Sebamed Sun Lotion SPF50+ 150ML Güneş Koruyucu Losyon - Güneş Ürünleri

okadar kararsız kaldım ki :18:

ben son linkteki losyon olanı kullanıyorum 2 haftadır
krem olanı çok yoğun losyon olanı çok daha iyi
memnunum şimdilik
yağlandırma sivilce gibi bi sorun yaşamadım
ilk sürdüğümde hafif bi yapış yapış hissi var
ama 5 dk sonra bundan eser kalmıyo iyi emiliyo
cildimde güneşten oluşan kırmızı lekelere çok iyi geldi
ton farkını ortadan kadırdı sevdim ben yani

ama bebekler için olanının da içeriği gayet iyiymiş
bu elimdeki bitince onu da deneyebilirim
sebamedin ürünlerinden bi memnuniyetsizliğim olmadı şimdiye kadar
ama bu ürün yüze kullanılır diye bi ibare bulundurmuyo
makyaj altına kullanmakta sıkıntı yaşatabilir belki

Avene Clenance SPF30 turuncu pompalı tüpte oluyor.

Ben çok memnunum biçok markayı kullandım.La roche,sebamed,amway... bunu eczacı tavsiye etmişti.sonra sivilce problemimden dolayı roaccutane kullanmaya başlamıştım doktorum da güneş koruyucu olarka bunu ve biodermayı önermişti.cildime çok iyi geldi kızarma,lekelenme problemi çok var cildimde.ve kullandığım çoğu ürün cildimi tahriş ediyor.hassa cildi olanlar için tavsiye ederim.yanma yapmıyor.

Ayrıca sivilceli cildi olanlar güneş koruyucu kullanırken içerisinde yağ olmamasına dikkat etsinler.genelde yüksek faktörlü koruyucular tercih ediliyor iyidir diye ama yanlış bir düşünce.cildinize uygun olanı alın.mesela benim aldığım ürünün 50 faktör olanı da vardı ama benim cilt sorunlarıma ve cilt tipime uygun olmadığı için,30 faktörlük uygun olduğu için onu önerdi eczacı

Son düzenleme:
bi doktor önermişti onu kuzenime oda çok güzel bi krem ama ben sebamedden çok memnunum

ben daha önce sebamed de kullandım ama hem yüzde beyaz kalıntı bırakıyor hem de sivilceye neden oluyor. biodermayla tanıştığıma çook memnunum, kesinlikle vazgeçmem ve herkese tavsiye ediyorum:) biodermayı dermokozmetik bir eczanede çalıştığım sıra ordaki estetisyen arkadaşın tavsiyesiyle kullanmaya başladım ve bittikçe yenisini alıyorum, hassas bir cildim var içim rahat kullanıyorum. :21:

ben son linkteki losyon olanı kullanıyorum 2 haftadır
krem olanı çok yoğun losyon olanı çok daha iyi
memnunum şimdilik
yağlandırma sivilce gibi bi sorun yaşamadım
ilk sürdüğümde hafif bi yapış yapış hissi var
ama 5 dk sonra bundan eser kalmıyo iyi emiliyo
cildimde güneşten oluşan kırmızı lekelere çok iyi geldi
ton farkını ortadan kadırdı sevdim ben yani

Bende losyonunu aldım bakalım memnun kalcekmiyim :)

ben daha önce sebamed de kullandım ama hem yüzde beyaz kalıntı bırakıyor hem de sivilceye neden oluyor. biodermayla tanıştığıma çook memnunum, kesinlikle vazgeçmem ve herkese tavsiye ediyorum:) biodermayı dermokozmetik bir eczanede çalıştığım sıra ordaki estetisyen arkadaşın tavsiyesiyle kullanmaya başladım ve bittikçe yenisini alıyorum, hassas bir cildim var içim rahat kullanıyorum. :21:

çok pahalı yaa 50+ lostonu 54 tl :KK55:

ama bebekler için olanının da içeriği gayet iyiymiş
bu elimdeki bitince onu da deneyebilirim
sebamedin ürünlerinden bi memnuniyetsizliğim olmadı şimdiye kadar
ama bu ürün yüze kullanılır diye bi ibare bulundurmuyo
makyaj altına kullanmakta sıkıntı yaşatabilir belki

ben bebekler için olanıyla yetişkinler için olanı arasında kaldım.. ikiside aynı herhalde diye düşündüm fiyatları aynı olunca.. yetişkinler için olanını aldım bilemedim şimdi hiç bu kadar tereddütte kalmamıştım ya :KK19:

arkadaşlar fiyatlarını da yazarmısınız

Cildim çok hassas beyaz tenliyim ama her güneşe çıktığımda kizaririm. Yaz kıs fark etmez ki yazın daha beter olurum. Ve her güneşe çıktığımda benlerim/çillerim artıyor gibi hissederim. Gecen ay doktora gittim ve bı krem verdi. Normalde yüzüm yağlı krem kullanamam terleme veya sivilce yapar. Ama bu kremi baya beğendim. Terleme yapmadı. Sivilce yaparmi bilemiyorum cnku aynı zamanda sivilcelerm icinde krem kullanıyorum. Kullasının güneş kreminin adı solante pigmenta spf 50 :) ben çok memnunum

aranızda roc kullanan varmı
bende kahverenngi lekeler çıkıyor malesef güneşi gördüğünde ilk nerde cıkarsa bütün yaz öyle kalıyor
avenekullandımm, çok emmnun değilim roc gördüm şimdi acaba nasıldır.

La Roche Posay Anthelios Spf 50+ Creme Fondante
La Roche Posay Anthelios SPF 50+ Fluide Extreme

ikisi arasında kaldım ya cildim beyaz hassas ve biraz yağlı çillerim var yazın iyice çoğalır yağsız olan fluid yazanmıs ama birincide kapatıcı etkiside varmış sizce hangisi

X