Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lancome soleil spf 50yi kullanan var mı? Önerir misiniz?
arkadaşlar şu krem yada bu krem yağlı yağsız bazlı olması d tabiki tercihlerde etkili ancak bir kremi güneşten etkin koruyucu yapan şey içinde bu saydığım elementlerin olmasıdır..en azından birinin olması gerekiyo....titanyum dioksit çok etkili ..aldıınız güneş koruyucunun içindekilere mutlaka bakın egerbunlar varsa alın..sun project yazanlar bu madde kadar etkili değil....bilginize..malum yaza giriyoruz havalar ısındı..ben bu arada solenta pigmenta spf 50 kullanıyorum..içeriğinde tabikide bu maddeler var..eczacım lekeli ciltlere tavsiye etmişti..hem onarıyor hemde güeşten koruyorr..50 + faktör olduğu için 3 saatte bir yeniliyorum...bazeen 4 saatte birr..bu arada bilgisayarda leke yapıyor. koruyucu kreminizi mutlaka sürün..özellikle cilt soyucu tedavi yaptıranlar bilgisayar başındada korunmalı...radyasyon da leke yapıyor
ben kullanmıstım ama nedense cok kuruttu cıldımı.ustune makyaj yapamıyordum pul pul oluyordu.sımdı sebamed 50 faktor kullanıyorum gayet guzel kurutmuyor.Vichy +60 Faktör Güneş Kremi nasıldır kullanan varmı?
buğday tenliyim çillerim var babebin 50 faktörlü güneş koruyucusunu ve temizleme jelini kullandım bitti bir arkadaşım innova yı önerdi bilemiyorum babeden daha iyi olduğunu söyledi bu konuda tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi lütfennn....