kremin koruyuculuğuna hiç bi lafım yok. ilaçla geçiremediğim lekelerimden kurtuldum ve ne kadar güneşte kalsam bile bronzlaşmıyorum. uzun süre olsa bile terlesem de hatta yümüzü yıkasam bile kalıyo yüzümde... ama vıcık vıcık beyazlık bırakıyo ve o beyazlık dağıtmaya çalışsam bile gitmiyo.. heralde o beyazlığından koruyodur... bide şey duymuştum, yağlı ciltler için ince yapıda olan ve beyazlık vermeyen güneş kremlerinin etkilerinin azalma şansı diğer normal kremlere göre daha fazlaymış... yani terden hemen etkisini kaybedebiliyolarmış... :18:
yağlı olmayan bi güneş kremi almak istiyodum ama şimdi fikrim biraz değişti sanki çünkü ne kadar yağlı ve parlayan bi görüntü verse de bayaa iyi koruyo... üstüne hafif pudra sürünce parlama biraz azalıyo öyle idare ediyoruz... ama pudralayınca da sivilcelerimi azdırıyo, suratımın her yerinde küçük küçük sivilceler var... eğer onlar artarsa başka bi krem kullanmayı deneyebilirim. ama o zaman da geçici bi koruma için o kadar para baymak bana biraz saçma geliyo
napıcamı hiç bilmiyorum..