Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
kızlar makyaj altına kullanılabilecek bir güneş kremi tavsiye edebilir misiniz?ben geçen yaz nivea DNAge 50 faktör kullanıyodum ama yağını alsın diye üzerine pudra sürmeme rağmen cildim kusuyodu resmen yüzümden akıyodu krem.şimdi sebamed kullanıyorum tek başına sürdüğümde fena değil ama üzerine köpük fondöten sürüyorum ikisi bi araya gelince çok yağlı oluyor.daha hafif yapılı makyaj bazı olarak da kullanılabilecek bi krem biliyor musunuz?

kızlar makyaj altına kullanılabilecek bir güneş kremi tavsiye edebilir misiniz?ben geçen yaz nivea DNAge 50 faktör kullanıyodum ama yağını alsın diye üzerine pudra sürmeme rağmen cildim kusuyodu resmen yüzümden akıyodu krem.şimdi sebamed kullanıyorum tek başına sürdüğümde fena değil ama üzerine köpük fondöten sürüyorum ikisi bi araya gelince çok yağlı oluyor.daha hafif yapılı makyaj bazı olarak da kullanılabilecek bi krem biliyor musunuz?

ben Bioderma kullanıyorum cilt tipime uygun olanını çok memnunum üstüne rahatça makyaj yapabiliyorum :KK66: sabahları nemlendirici yerine bundan sürüyorum..

La Roche Posey 50+ kullanıyorum yüzüm için doktor kışın dahi sürmem gerektiğini söyledi ama ben o kadar sık kullanmıyorum.Vücudum için Garnier Ambre Solutıon 50+ kullanıyorum yazları da yeterli gelmiyor sanırım.Vücut için başka markalara yöneleceğim.

kesinlikle ve kesinlikle hamilton 30 faktörlü güneş koruma kremi..mat, yağsız, parfümsüz ve hafif renkli. hem cilt tonunu eşitlemede faydalı hem güneşe karşı süper bir koruyucu. bana cilt doktorum tavsiye etti. çok memnunum :87:

ben de yağlandırmayan, parlatmayan hafif bir güneş kremi arıyordum, bahsi geçen markalara bakacağım. Sen hamilton'un ne kadar olduğunu hatırlıyor musun gretchik? bütçe ayırmak lazım.

ben hatırladığım kadarıyla 45 liraya almıştım, eczanelerde satılıyor.

la roche posay sıvı olanını kullanıyorum hiç bir şikayetim yok. benim için en önemlisi yüzü yağlı göstermemesi, bu konuda çok iyi gerçekten akışkan formülüyle rahat sürülüyor ve 50 ml olmasına rağmen uzun süre kullanabiliyorsunuz

spfli bir güneş kremim olmadığı için bir süredir sebamed 28spf yi göz çevreme de uyguluyorum.bir zararını görmedim ama yine de emin olamıyorum.göz çevresine güneş kremi sürüyor musunuz arkadaşlar?kuruluk hissedersem önce sebamed q10 göz kremimi sürüp üstüne hafifçe güneş kremimi pır pıt geçiyorum.eğer kuruluk hissetmezsem direk güneş kremi sürüyorum ama hafifçe.sizce yanlış mı yapıyorum?

Yıllardır sebamed kullanıyordum malum öğrencilik fiyatı uygun diye =) ama son zamanlarda çok ağır gelmeye başladı parlatması kışın sorun olmuyor da yazın terlıymıssın gibi gösterıyordu mecbur pudra kullanılmalıydı..Ancak geçen gün birazcık arastırdım ve SOLANTE (ACNES) almaya karar verdim fiyatı birazcık pahalı fakat boyutunu sebamedle kıyaslayınca aynı paraya denk gelıyor zaten..Neyse bugün ilk defa sürüp dışarı çıktım gerçekten bırakın yüzde beyaz beyaz kalmasını(ki losyon zaten)parlamaya dair bir şey yoktu..bu da benim gibi yağlı ciltler için nimettir sanırım :KK70: gün içersin de sankı yuzumde bir şey yokmus gıbı ferah ve nefes alıyor hissettim.Sebamed de yüzüm de sanki ağır bir şeyler varmış gibi hissederdım ancak bunda öyle bir şey olmadı..Korumasına şuan yorum yapamam bir süre daha kullanayım öyle..Uzun yazdım fakat kısacası çokk memnun kaldım korumasının yanında aknelere de iyileştirici etkisi olması çok güzel..Umarım o kısmı da işe yarar :KK9:

la roche posay sıvı olanını kullanıyorum hiç bir şikayetim yok. benim için en önemlisi yüzü yağlı göstermemesi, bu konuda çok iyi gerçekten akışkan formülüyle rahat sürülüyor ve 50 ml olmasına rağmen uzun süre kullanabiliyorsunuz

kesinlikle katılıyorum :KK9:

benim gunes kremleri ile ilgili bir konu actim canim...
oraya resmini ekledigim tum kremler ve losyonlar senin isine yarayacaktir...
hic yaglandirmiyorlar cildi...
bir goz at istersen...
ozellikle shiseido kupkuru oluyor surunce...

La roche posay anthelios xl lotion spf 50'yi altına bepanten krem, üzerine nivea ideal finish powder ile kullanıyorum, karma ve parlayan bir cildim olmasına rağmen sonuçtan gayet memnunum. sabahları uyguladığım tek kat pudra genellikle beni tüm gün idare edebiliyor..:KK24:

bende La Roche Posay Anthelios XL Fluid SPF 50+. Ultra akışkan fluid extreme kullanıyorum. cildim çok yağlı, sabah yıkayınca 2-3 saat sonra yağlanıyordu. güneş kremi araştırıken yağlı ciltler için bunu buldum. internetten aldım 50 ml küçücük şişeyi görünce şok oldum:KK1: verdiğim paraya acıdım. ama şu an fazlasıyla değer diye düşünüyorum. sabah cildimi yıkadıktan sonra nemlendirici sürmeden direk bunu sürüyorum, cildim gün boyu asla yağlanmıyor. ben çok memnun kaldım yasğlı ciltlere parlamasından bıkanlara şiddetle tavsiye edrim.

Benim de kullanmadığım krem kalmadı la roche ve dcl dışında. hepsi de aşırı yağlanma ve beyazlık yapıyor. en son sebamedin bebekler için olanını aldım; kimyasal içermiyor. biraz yağlanma yapıyor ama çok az sürüyorum bir de peçeteyle yağı alıyorum, artık korur mu korumaz mı bilmiyorum. ha bir de bu güneş kremleri yüzünden epey bi giysi ziyan ettim. giysilerin yakasına bulaşan krem, giysi yıkanınca yakanın rengi değişiyor. hele beyaz giysiyse, çamaşır suyu kullandıysanız, o giysiyi artık yer bezi yapın.

kızlar benim cildim çok kuru lazerden dolayı da baya lekenlendi hangi güneş kremini alayım laroch ii galiba ama hep yağlı cilti olan kullanmış.benim ciltim kru???:18::18:

sebamed'in güneş kremi değil de güneş losyonunu kullanıyorum sürmek daha kolay oluyor. zaten dermatolog da nemli yüze losyonunu sürmemi önermişti. bu şekilde memnunum bende sebamedten

ben de bu coppertone adlı güneş kremini merak ediyorum.yağlı ciltler için olanı var mı ve nerden temin edebiliriz.normal eczanelere geliyor mu acaba?
losyon olanı mı krem olanı mı daha iyiydir?

Evettt bende çok açık tenli bir bayanım,cildimdede güneş lekeleri çok oluşuyor,bir cilt uzmanına çıktım O bana coppertone fort u önerdi,eczanelerdede var ama kozmetik ürünleri satan yerlerden daha ucuza alınabiliyor,memnun kaldım,ama bundan öncede sebament 50+kullanıyordum oda çok güzel bir ürün hatta cilde sürüldüğünde sanki fondöten kullanmış etkisi yapıyor....

Garnier Ambre Solaire Sheer Protect spf 30 kullanıyorum ten rengim resmen beyaz, hiç bronzlaştırmıyor ayrıca e vitaminli ve yağsız, anti leke özelliği var. Çok memnunum ilk sürüldüğünde çok yedirmezseniz hafif bir yapış yapış his oluyor ama 10 dk sonra geçiyor. Yağlı cildim var ve yağlanmayı önlediğini bile söyleyebilirim kendim için :) Fiyatı da çok uygun..

Garnier Ambre Solaire Sheer Protect spf 30 kullanıyorum ten rengim resmen beyaz, hiç bronzlaştırmıyor ayrıca e vitaminli ve yağsız, anti leke özelliği var. Çok memnunum ilk sürüldüğünde çok yedirmezseniz hafif bir yapış yapış his oluyor ama 10 dk sonra geçiyor. Yağlı cildim var ve yağlanmayı önlediğini bile söyleyebilirim kendim için :) Fiyatı da çok uygun..

ben de aynısını kullanıyorum. ne beyaz tenliyim ne de esmerim üstelik cildim de yağlı değil ama bu kremi sürdükten sonra cildim yağlı geldi ve kolay kolay sivilce çıkmazken yüzümde felaket bir şekilde sivilcelenme oldu :KK5:

kizlar bir sey sormak istiyorum parben olmayan günes koruyucu var mi lütfen yardimci olun
coppertone alcaktim ama iceriginde paraben varmis parben de kandere neden oluyomus oyuzden korkuyorum lütfen parabensiz bir krem biliyosaniz yardimci olun

X