Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
solenta pigmenta kullanıyorum. Güneş ve sivilce lekelerini giderici ve oluşumunu engelleyici özelliğini duyarak almıştım ve çok memnun kaldım. Gündüz nemlendirici kremi gibi yüzüme kullanıyorum ve gerçekten izlerim tamamen gitti. 50+ koruma faktörlü eczanede satılıyor. Tavsiye ederim...
:90::90:

arkadaşlar roc aldım.kahverengi lekelerin oluşumunu engelleyen 50 faktörlü.kullanan varmı.ilk sürdüm.sanki yüzüm yandı gibi:KK43:ayrıca kokusu çok az vede olan kokuda biraz kötü:KK37:

babe diye bi marka var eczanelerde fln bulabilrsin yada netten araştır istersen. onun koruyucu kremleri var bi uzmana danışıp hangisinin senin için uygun olduğuna karar verebilirsin

Bende geçen gün parfümeride yüzüm için güneş kremi bakıyordum.Benim baktığımı gören bir bayan eczaneden "babe" aldığını ve çok memnun olduğunu söyledi ben daha öne la roche posay kullanıyordum aslında memnunum ama başka bir marka alayım dedim..Babe yi hiç duymamıştım ama burada duyunca yazmak istedim belki alırım

ben de solenta pigmenta tavsiye ediyorum tabii her insanın zevki ve tercihi farklıdır veya her insana her krem gitmeyebilir

kızlar ne kadar güneş koruyucu varsa denedim aynı güreşçi gibi yağlı duruyordu ama amvy 'in güneş koruyucusunu aldım 30 faktör ciltte harika duruyor ne parlama ne bişey kesinlikle tavsiye ederim 2 yıldır onu kullanıyorum tam adı Artıstry Multı Protect SPF 30 deneye değer kesinlikle roc,coppertone ,sebamed,vichy hepsini denedim ama bu harika duruyor yüzümde çok hafif bi kahverengi rengi var ben baya beyaz tenliyim tavsiye ediyorum:KK9:

bu arada amvy 'in fiyatı maksimum 55 ben kampanyadan aldım 45 lira gittigidiyordada var veya bu amvy yapan birinden bulabilirsiniz :nazar:

arkadaşlar roc aldım.kahverengi lekelerin oluşumunu engelleyen 50 faktörlü.kullanan varmı.ilk sürdüm.sanki yüzüm yandı gibi:KK43:ayrıca kokusu çok az vede olan kokuda biraz kötü:KK37:

kızlar yüzümün rengi açıldı inanırmısınız.ayrıca hiç yağ yok.cildiniz yağlıysa gönül rahatlığıya kulanabiirsiniz.iki gün kullandım.yüzümün rengi açıldı azıcıkta olsa:)benim cildim kuru.qyrıca nelediricide kullanmak zorundayım.ama beğend.şimdilik tabi.eğer başk glişmeer olursa yazarım...

mimoza roc un hangi serisini aldın.RoC Minesol Anti Brown SPF 50+ Krem (Kahverengi Lekelere Karşı Güneş Koruma) mi,yoksa Roc Soleil Protexion SPF 50+ Anti-Brown Spot Cream 50 ML.Ben de almayı düşünüyorum fakat iki tane var.Hangisi daha iyi acaba.Cevaplarsan memnun olurum

mimoza roc un hangi serisini aldın.RoC Minesol Anti Brown SPF 50+ Krem (Kahverengi Lekelere Karşı Güneş Koruma) mi,yoksa Roc Soleil Protexion SPF 50+ Anti-Brown Spot Cream 50 ML.Ben de almayı düşünüyorum fakat iki tane var.Hangisi daha iyi acaba.Cevaplarsan memnun olurum

canım benimki Roc Soleil Protexion SPF 50+ Anti-Brown Spot Cream 50 ML 49a aldım...ama bilerek almadım.sorunumu anlattım onu verdier.şimdilik ii.baktım cildim kabullendi diğer roc ürünlerinide alıcam.vcyiyi olayı ve niveayı cidim beğenmedi:KK25:innovayı ısrara al dedi.ama bakıcaz.bi iki hafta kullanayım

meraba arkadaşlar, ben esmer tenliyim ve yazları çilleniyorum özellikle boynumda ve omuzlarımda çiller çıkıyo ve ben yazın çok kararıyorum acaba bana beni bronzlaşmadan koruyacak bi krem önerir misiniz?
çok çaresizim doktora da gittim ve bana çok güzel bronzlaşmışsın ne kullanmıştın dedi. ve bronzlaşmanın nedeni krem değil, krem seni korumuş dedi. :KK53:

50 faktör krem kullanmıştım. (sebamedin) eczacıya gittiğimde bana yağsız güneş koruma kremi ne tavsiye edebilirsiniz dedim o da sebamed kullan dedi iyidir dedi bende evde 50 faktörlü var zaten dedim ama o çok yağlı dedim. eczacıda az kullan o zaman dedi. :KK53: kafamı attırdı bende yüzüme boca ettim kremi ve akşama kıpkırmızı hafif kararmış yüzle geri döndüm! sebamed beni kararttı. tamam korumuş olabilir ama ben kararmak istemiyorum. ayrıca hemen ertesi gün de boynumda çiller çıktı. kafayı yiycem ne olur yardım edin :KK50: :KK59:

msoyle yağsız istemiyorsan heliocare kullan inanılmaz yağsız ki ben kremini kullanıyorum.Bir de jeli var eminim o daha yağsızdır.Deneyebilirisn istersen kokusu falan da çok güzel sanki deodorant kullanmış gibisin üzerine.Aslında bronzlaştırmaması gerekiyor acaba tarihi falan mı geçmiş dicem ama eminim dikkat etmişsindir alırken.Başka marka dene istersen.Çok Yağlı olduğu için de kararma yapabilir.Daha yağsız bir güneş koruyucu dene.Aslında leke olmadığı takdir de kararman güzeldir.Yüzünün kararmasını istemiyorsan şapka kullan çok fazla etkisi var.Bir de çok gerekmedikçe güneş ışınlarına maruz kalma ve de rahatsız etmicekse seni tenini kapatan kıyafetler giyin.Yani uzun kollu yazlık kıyafetler var onları tercih et.Çok klasik öneriler oldu ama.Ama bence kararmayı kafaya takma önemli olan leke çıkmaması çünkü bu hem sağlık açısından hemde estetik görünüm açısından hiç hoş değil.Gerçi çil yapıyomuş sende Ama çillerin kalıcı tedavisi yok sanırım

mimoza roc un minesol serisi sanırım hassas ciltler için.Aslında onu almak gerekiyor.Gerçi çocuklar için olanı da çok iyi oluyor güneş koruyucuların mysol aslında sen cocuk serisinide kullanabilriisn bak.Belki iyi gelir annem kullanmıştı tatildeyken kullandığı yerler ve kullanmadığı yerler arasında çok fark vardı.Kullandığı yerler bronzlaşmamıştı kendim gördüm yani farkı.

msoyle yağsız istemiyorsan heliocare kullan inanılmaz yağsız ki ben kremini kullanıyorum.Bir de jeli var eminim o daha yağsızdır.Deneyebilirisn istersen kokusu falan da çok güzel sanki deodorant kullanmış gibisin üzerine.Aslında bronzlaştırmaması gerekiyor acaba tarihi falan mı geçmiş dicem ama eminim dikkat etmişsindir alırken.Başka marka dene istersen.Çok Yağlı olduğu için de kararma yapabilir.Daha yağsız bir güneş koruyucu dene.Aslında leke olmadığı takdir de kararman güzeldir.Yüzünün kararmasını istemiyorsan şapka kullan çok fazla etkisi var.Bir de çok gerekmedikçe güneş ışınlarına maruz kalma ve de rahatsız etmicekse seni tenini kapatan kıyafetler giyin.Yani uzun kollu yazlık kıyafetler var onları tercih et.Çok klasik öneriler oldu ama.Ama bence kararmayı kafaya takma önemli olan leke çıkmaması çünkü bu hem sağlık açısından hemde estetik görünüm açısından hiç hoş değil.Gerçi çil yapıyomuş sende Ama çillerin kalıcı tedavisi yok sanırım

umarım dediğin krem bronzlaştırmıyordur =)
aslında lekesiz bronzlaşmak güzel gerçekten ben karardığım gün çok güzel bronzluk gelmişti tenime ama tüm vucudumda değil sadece kollarımda ve yüzümdeydi... az sürdüğüm omuzlarım ve boynum ise çillenmişti...
ben öyle yarım yamalak kararmak istemiyorum.. tenimin rengini tüm sene aynı tutmak ve tabikii cildimi korumak istiyorum..
önceki mesajlarda yağsız krem önerileri de gördüm ama onların bronzlaştırıp broztırmadığını bilmiyorum...
diğer söylediğin tavsiyelere ben zaten uyuyorum, yazın uzun kollu giyerim, şapka takmaya çalışırım ama şapka bana biraz yakışmıyor :KK59:
şapka almayı düşünüyordum ama kafamın şekli biraz komik olduğu için denediğim şapkalar uymadı bana ve uyanla da yakışmadı... biraz daha fazla gezinmem lazım sanırsam..
senin dediğin kremi araştırıcam =) bulursam da alırım =)

vichy 50+
Avene 50+
Daylong ( bunu henüz kullanmadım ama dermatolog önerdi, diğerleri bitince deneyeceğim )

msyole araştır bence hatta eczanede denetiyolarda bazılarında.Ama bence sebamed e göre çok memnun olcaksın.Zaten ispanya markası.İyi olur merak etme.Ama jelini ben de merak ediyorum.Armada da ve cepa da yoktu jeli çok acil olduğu için kremini almak zorunda kalmıştım.Aslında inan bilmiyorum kararmamı engelliyormu engellemiyormu çünkü tenim açık ancak denize gitiiğim zaman ürünler kullanarak bronzlaşıyorum hatta kalıcı olmuyor bende onun için bir zamanlar hap kullanmıştım bronzluğumu koruyan ve süresini uzatan ama çok da memnun kalmıştım hatta güneşten kalan lekelerim olmuştu onlara da yararı olmuştu çok da parlaktı cildim.Şapka sana yakışmadığından değil ona göre kıyafet uyduramadığın içindir bence çünkü şapka her kıyafetle giyilmiyor.Benim tercih etmememin sebebide saçlarım çok bozuluyo sinir oluyorum ya kafam çok terliyo çıkardığımda duştan çıkmış bir kafa oluyo.Yoksa ben çok severim şapka giymeyi

meraba arkadaşlar, ben esmer tenliyim ve yazları çilleniyorum özellikle boynumda ve omuzlarımda çiller çıkıyo ve ben yazın çok kararıyorum acaba bana beni bronzlaşmadan koruyacak bi krem önerir misiniz?
çok çaresizim doktora da gittim ve bana çok güzel bronzlaşmışsın ne kullanmıştın dedi. ve bronzlaşmanın nedeni krem değil, krem seni korumuş dedi. :KK53:

50 faktör krem kullanmıştım. (sebamedin) eczacıya gittiğimde bana yağsız güneş koruma kremi ne tavsiye edebilirsiniz dedim o da sebamed kullan dedi iyidir dedi bende evde 50 faktörlü var zaten dedim ama o çok yağlı dedim. eczacıda az kullan o zaman dedi. :KK53: kafamı attırdı bende yüzüme boca ettim kremi ve akşama kıpkırmızı hafif kararmış yüzle geri döndüm! sebamed beni kararttı. tamam korumuş olabilir ama ben kararmak istemiyorum. ayrıca hemen ertesi gün de boynumda çiller çıktı. kafayı yiycem ne olur yardım edin :KK50: :KK59:

canım kafayı yemene gerek yok bi çözümü var lekeli cilde sahipsen avene'in bi ürünü olan ducrayin melascreen spf50 emülsiyon formu sana göre.krem şeklinde olanı yağlanma yapar kuru ciltler için o,sen emülsiyonunu kullan lekelerden korkma diyorum :)

elifim46 önerdiğin ürünü kullandın mı sen.Ben de Roc Soleil Protexion SPF 50+ Anti-Brown Spot Cream alcaktım.Bunumu alsam acaba dicektim ve sipariş verdim az önce ben de kullancam umarım memnun kalırım.Roc alcaktım ama kısmet bunaymış.Sen kullandıysan bilgilendirirmsiin rica etsem

canım kafayı yemene gerek yok bi çözümü var lekeli cilde sahipsen avene'in bi ürünü olan ducrayin melascreen spf50 emülsiyon formu sana göre.krem şeklinde olanı yağlanma yapar kuru ciltler için o,sen emülsiyonunu kullan lekelerden korkma diyorum :)

avene bulamadım hiçbiyerde.. garnier bi de niveanın yağsız formüllü yüz kremini buldum.. onlar hem küçücük hem de uygun fiyatlı ama bazı arkadaşlar garnierın parlama yaptığını söylemiş.. acaba nivea nınkini kullanan var mıdır...

yüzüm için sebamed 50 faktor
vucudum ıcınse bioderma 30 fakroeluk kullanıyorum menmunum ..

X