Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
  • Konu Sahibi gün batimi
vallaha arkadaşlar hiç bişeyi okumadım direk şunu yazıyorum güneş kremi olarak garnier kullandım 50 faktörlü ama cildim çok kötü oldu bir ay ara verdim belki başka bişey neden olmuştur cilt bozukluğuma diye 1 ay sonra tekrar sürdüm akşama kadar cildimde yağ bezeleri oluştu artık siz düşünün başka ne diyeyim belki ciltten cilde fakeder ama bilmiyorum sevgiyle kalın

• Konu Sahibi gün batimi
kızlar merhaba yağlı bir cilde sahibim esmer tenliyim.. önerebileceğiniz güneş koruyucular varsa paylaşabilir misiniz

• Konu Sahibi gün batimi
arkadaşlar tüm yağlı ve hassas ciltlere la roche posay anthelios fluid 50+ krem öneririm. ben sivilce tedavisi görmiş birisi olarak çok memnunum. ciltte yağlılık hissi bırakmıyor. su bazlı. yağsız krem istiyorsanız özellikle FLUID olmasına dikkat edin derim ben.

• Konu Sahibi gün batimi
canım benim sivilcelerden kalma koyu renkl lekelerim var.. bazıları güneş koruyucuların bu lekeleri de yok ettiğini ya da hafiflettiğini söylüyor sivilce tedavisi gördüm demişsin de bununla ilgili de bir bilgin var mı

• Konu Sahibi gün batimi
var olan lekelere güneş kreminin bir etkisi olduğunu sanmıyorum ama lekelerin koyulaşmasını veya yeni lekelerin oluşmasını önlüyor kesinlikle

• Konu Sahibi gün batimi
solecrin bu konuda çok iyi, immunolojik filtreler içeriyor, dna hasarını önlüyor.

• Konu Sahibi gün batimi
chicco süper canım, tavsiye ederim, ben de çok beyazım ama bütün yaz
en ufak kızarıklık bile olmadı. chicco bebekler için bir marka, yani çok
üstün koruma hihoyyyt

• Konu Sahibi gün batimi
geçen yaz coppertone kullanmıştım,lekelenmeye ne kadar etkisi oldu bilemicem,sonuçta az az olsa lekelenme oldu fakat yüzümün aşırı terlemesine sebep olduğundan sokağa çıkmaktan nefret eder hale gelmiştim,bu yaz SOLECRIN'i keşfettim,lekelerimde koyulaşma olmadı ve yüzümde hemen emiliyor,terleme yapmıyor.

• Konu Sahibi gün batimi
arkonun son çıkanı cok guzel ve garnierin ürünleri de güzel

• Konu Sahibi gün batimi
arkadaşlar sebamedin güneş kremi sivilce yapar mı ?

yüzüm yağlıya dönük karma,tretin kullandığım için almayı düşünüyorum da daha da beter etmesin sivilcelerimi

bilen varmı :gitme:

• Konu Sahibi gün batimi
asdasdash sebamedı kullan ama surerken asırıya kacma ve ıstersen ustune kucuk dokunuslarla pudra sur misssss gibi dene tavsiye ederım bayanssulusmile

• Konu Sahibi gün batimi

yüzüm yağlıya dönük karma,tretin kullandığım için almayı düşünüyorum da daha da beter etmesin sivilcelerimi

sebamed'den ben hiç memnun değilim...50+ olanı kulalnmıştım 2 sene önce, hiç olmadığı kadar çok lekelenmişti yüzüm...hem de bembeyaz bir tabaka şeklinde oluyor...
hala yarısı duruyordu, aklıma geldi şimdi atayım bari onu...

• Konu Sahibi gün batimi
Arkadaşlar roc un 50 faktör olanını kullanıyorum.Kumral tenliyim ve güneş cildime çok zarar vermiyor.30 faktör yoktu aldığım yerde bu nedenle 50 aldım şimdide korkuyorum zarar verir mi fazla faktörlü olması diye?yardımcı olursanız sevinirim.

• Konu Sahibi gün batimi

cnm sebamed baya yağlı bi krem.ve arkadaşların da dediği gibi beyaz duruyo.ben bi iki defa kullandım öylece duruyo kenarda..

ben de yağsız bi güneş kremi arıyorum.genelde coppertone deniyo ama nedense güvenemiyorum ben ona.pek bi farkı yok gibi geliyo.
geçen gün roc'un bi ürününü gördüm

ROC MINESOL SPF 50 APPLICATION 150ML

sprey şeklinde ve su gibi dediler.almayı düşünüyorum.kullanan var mı acaba??

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi gün batimi
bende çok beyaz tenliyim kızarırım hemen.herkesin cilt yapısı farklıdır esasen güneş kremleride aynı şeye hizmet eder ama sebamed avene daylong coppartone kullanmış birisi olarak dead sea spa magik sunsafe den cildime daha uygununu göremedim.

• Konu Sahibi gün batimi
merhabalar...
internette adını duyduğu ve biraz da araştırığım solecrin güneş koruyucumu dün aldım ve iki kere kullanmama rağen çok memnun kaldı.beyaz ve sorunlu bir cildim var.sabahları rozaliac sürüp üstüne günş kremini sürünce bütün gün rahat ediyorum.güneş kremi nemlendiriyor ve yumuşacık yapıyor yüzümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…