Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
  • Konu Sahibi gün batimi

canim tsk.ler kaynanama bende alayim birde kendime..kaydirigubbakcemile5

• Konu Sahibi gün batimi
garnier 50 faktör aldım 28,90 liraya çok yogun bir ürün 6ay rahat gidiyo tavsiye ederim

• Konu Sahibi gün batimi
vay beee hayatta güneş kremi alırken bir de ona alayım denecek kaynanalar da var demek ki

dayligt kaydirigubbakcemile3
o bana alsın önce ama nerdeeee :mymeka:
neutrogena nın spfli nemlendiricisini kullanıyorum bende.

• Konu Sahibi gün batimi
vay beee hayatta güneş kremi alırken bir de ona alayım denecek kaynanalar da var demek ki

aslında alacak kaynna yokda napalım işte idare dünyası şekerim kullansın mutlu olsunda dırıdrından kurtulalım kaydirigubbakcemile3

• Konu Sahibi gün batimi
Md Formulations spf 15 koruyucusunu kullanıyorum her sabah. Yağlanma yapmadı üstelik nemlendirici üzerine sürüyorum. Çok memnunum...

• Konu Sahibi gün batimi
shiseido nun güneş kremini kullanan var mı? bir krem alamadım şimdi de bu aklıma takıldı biri bilgi verse ne güzel olur..

• Konu Sahibi gün batimi
Bacılarım haftaya deni açılışı yapacağım inşallahhihoyyyt
Cildim yağlı ve gözenekli çoğu zaman nemlendiriciyi bile kaldırmıyor cildim.
Bana önerebileceğiniz varlığı bile belli olmayan bir güneş koruyucu var mı?
Ben Sebamed yağlı ciltler için 30 faktör ya da La Roche Posay düşünüyorum.
Hangisi uygundur sizce bana ya da önerebileceğiniz başka markalar varsa bekliyorum...zemuszemus

• Konu Sahibi gün batimi
Garnier markasınn günes kremini kullanan var mı arkadslar
5 haziranda Bim mağazalarına gelecekmiş,alıp almamak konusunda tereddütte kaldım

• Konu Sahibi gün batimi
Kızlar bende sebamed baby 45 faktör aldım, daha önce normalini kullanıyordum. Ama bu daha yağsız daha yoğun çok memnun kaldım ben.

• Konu Sahibi gün batimi
copertone bu çok iyi ben kullanıyorum ,cilt hekimim önerdi..süper koruyo ve yağsızda

• Konu Sahibi gün batimi
copertone bu çok iyi ben kullanıyorum ,cilt hekimim önerdi..süper koruyo ve yağsızda

Benim cildim çok yağlı nemlendirici bile süremiyorum bu markayı rahat kullanabilir miyim acaba? Senin cilt tipin nasıl canım?
Geçenlerde Avene'nin testerinı aldım oldukça iyi ciltte yok gibi duruyor fiyatı 50 tl. Avene alacağım sanırım.:ecrin_bebek:

• Konu Sahibi gün batimi
kızlar aranızda hiç rocun güneş kremlerinden kullanan yok mu bana doktor önerdi de merak ettim n asıl bişey iyi gelen var mı diye kuulanan varsa yorumlarını bekliyorum

• Konu Sahibi gün batimi
kızlar aranızda hiç rocun güneş kremlerinden kullanan yok mu bana doktor önerdi de merak ettim n asıl bişey iyi gelen var mı diye kuulanan varsa yorumlarını bekliyorum

Ben geçen sene roc un 15 faktörlük kremini kullanmıştım.Çok yoğun ve yağlı ama iyi koruyor yüüzünü yıkasan bile yüzünden fazla çıkmıyor.güneşe çıkmadan 20 dak.önce sürersen çok daha iyi korur.Bence çok kaliteli bir marka.

• Konu Sahibi gün batimi
banada doktor önerdi rocu 50 faktörlü +kahverengi lekelere karşı fiyatıda çok pahalı yaaa

• Konu Sahibi gün batimi
Kızlarcım, şimdi ben garnier çocuk için olan yüksek koruma nemlendirici sprey aldımda bunu yüzümede kullanabilir miyim bir de hergün daha fazla bozulduğunu hissettiren göz çevreme de sürsem nasıl olur acaba ?j A kızlar nemlendiricili diyor ya şimdi nemlendirici sürmemede gerek var mı peki?j çok soru oldu Şimdiden teşekkürler fıstıklar .

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi gün batimi
Bende Yüzüm ıçin Roc Kullanıyorum ıyi Şimdilik Bi Sorun Yok Kızlar Ama Gerçekten Fiyatı Çok Pahalı Banada Dr.Önerdi Bende Mecburen Aldım.:)

• Konu Sahibi gün batimi
Kızlar Ben Tatile Gidicem Geçen Yıl Aldığım Güneş Kremi Nıveanında Hiç Memmnun Kalmadın Cok Yogun Bır Kıvamı var ve Cok Yaglı Tatıl Sonrası Heryerım Sıvılce Oldu Bu yıl Aktardan Havuc Yagı ve Kakao Yagı Karısımı Almamı Tavsıye ettıler Aranızda Kulllanan Varmı Acaba Sadece Tatıl ıçinzemuszemus

• Konu Sahibi gün batimi
bende 4 aydır sebamed 45 lık kullanyorum kı 4 aydr da ara ara yuzum soyuldugu halde (tretin,acnlyse,tca :)) dan dolayı ) leke falan da yapmadı, karartmadı aksıne kullandıgım ılaclardan dolayı beyazlıyorum :) hala da sıse bıtmedı.. ki her dısarı cıktıgımda da surdugum halde... tek sorun cok hafıf patlatıyo gercı cogu kremde bu varmıs sanırım.. bıkac ay sonra yenısını almayı dusunuyorm.. fıyat da cogu kreme gore uygun .. sebamedın urunlerını sewıyorum ya

• Konu Sahibi gün batimi
ben 1 sene kullandım ama ROCtan memmun kalmadım. Çok yoğun kıvamlı,sürünce beyazlatıyo cildi.Kötü bir görüntü. Birde yoğun olduğu için çok sıktı cildimi. Nefes aldırmadı yani. Şimdi La roche posay +50 kullanıyorum.Akışkan ve ince olması güzel. Şuan için memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…