Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
  • Konu Sahibi gün batimi
arkadaşlar sürünce cilt tonunu açan beyaz gösteren ve etkisi uzun süren güneş kremi önerebilir misiniz acil? yağlı bir cildim var

evet önerebilirim; cildini beyazlatsın istiyosan la roche anth. fluid kesinlikle. ben de beyazlattıgı ve dokusu cildime uymadıgı için bırakmıştım kendilerini

• Konu Sahibi gün batimi
arko krem çocuklar için olan ürün... hem müthiş bir kokusu var hem de en fazla koruyanlardan biri ve çocuklar için olduğundan dolayı zararlı madde oranı çok düşük. yüzüne de vücuduna da sürebilirsin.

• Konu Sahibi gün batimi
sebamed +45 korucuyu krem kullanıyorum.rakımı yüksek ve kuru bir yerde yaşadığım için yüksek faktörlü aldım..memnunum ama la roche yi çok övüyorlar gerçekten.bitince ondan alıcam.

• Konu Sahibi gün batimi
benim cildim beyaz güneşe çıkınca çillerim ortaya çıkıo t bölgem yağlı cildim hassas yüzüme uygun güneş kremi arıyorum ne önerirsiniz?

• Konu Sahibi gün batimi
benim cildim beyaz güneşe çıkınca çillerim ortaya çıkıo t bölgem yağlı cildim hassas yüzüme uygun güneş kremi arıyorum ne önerirsiniz?

canım aynı sorun bende de var biotherm in 50 spf si yüz için olanı ama cok iyi çillere karşı bend ede cıkıyor çiller güneş görünce ama azcık yağlanma sorunu var malesefki yaniğ yağlanma değilde cildini parlatıyor asla yağlanma değil geçici bir şey yıkayunca parlaklık vs yok

• Konu Sahibi gün batimi

zaten burnum faln parlıyor bunu sürünce parlatsın istemiyorum... yani böyle yağlanma gibi parlaklık mı yoksa sadece aydıklık mı gösteriyor cnm?

• Konu Sahibi gün batimi
kızlar ben bir cok güneş ürünü denedim ama cok memnun kaldığım olmadı.cildim güneş lekelerine elverişli.lekenme olabiliyor.sebamed aldım,en güvenilir odur diye ama memnun kalmadım.cok yoğun,kireç gibi duruyor.avene 50aldım cok güzel tavsiye ederim.kesinlikle kullanın derim.cildimi hiç rahatsız etmedi.ayrıca makyaj altına kullandığım zaman (allık,pudra vs vs)cok daha fazla kalıcı oluyor.avenin yüz tem jelinide aldım.şimdide peeling alıcam.
SELAMLAR/ SAYGILAR.

• Konu Sahibi gün batimi
zaten burnum faln parlıyor bunu sürünce parlatsın istemiyorum... yani böyle yağlanma gibi parlaklık mı yoksa sadece aydıklık mı gösteriyor cnm?

aydınlık canım oda ışıgı yansıtmak içinmiş güneş ısıgını yani

• Konu Sahibi gün batimi
Arkadaşlar ben La Roche Posay kullanıorum. Benim cildim kumral-beyaz arası bir cilt fakat fazlasıyla hassas ve incelme varmış. Dolayısıyle hem güneş kılcal damarlarıma zarar werior hemde kızarıklık oluşuyordu. Üstelik o kadar tepkili ki herşeye inanılmaz. Sİnir hastası etti beni

Vıchy Capital Soleil 50+ kullandım. Fakat yüzümde yağlı bir his bıraktı. Vichy'nin Norma Derm serisini kullanmış biri olarak söylüyorum. Chanel, Christian Dior, Givenchy.. aklınıza gelebilecek en ii ürünlerin cilt bakım serilerini kullanıorum.

La Roche Posay diorum. Bugün tam 1 hafta oldu. Çok güzel bir makyaj zemini hazırlamakla beraber fondotene ihtiyaç duymuyorsunuz ve bakımlı görünüyor cilt. Koruması gayet iyi, yağlı his yok 10 numara bir krem. Kesinlikle tavsiye ederim. En iyisi budur diye düşünüyorum.

Hatta ürünün tam adı şudur; La Roche Posay- Anthelios XL 50+

:)

• Konu Sahibi gün batimi
kızlar 2 ürünün farkını bilen var mı ; ben anlayamadım...

La Roche Posay Anthelios Spf 50+ Creme Tinted
La Roche Posay Anthelios Spf 50+ Cream Foundante

• Konu Sahibi gün batimi
ben avene 50+ kullanıyorum pek memnun değilim hafif yağlanma yapıyor, biraz da tuzlu fiyatı

• Konu Sahibi gün batimi
arkadaşlar
kampanyaya aldanıp ınnova aldım
pek memnun degılım acıkcası
roche cok daha kalıtelıydı

• Konu Sahibi gün batimi
ben önce babe ile başladım,fena değildi ama terleme yapıyor,önceki yıl coppertone kullandım,pek memnun kalmadım açıkçası,yüzümde lekelelenme oluyor zaten ve coppertone kullandığım dönemde de yine lekeler oldu ayrıca yüzümü ağırlaştırdı terleme yaptı,sokağa çıkmak istemez oldum.Geçen yıl solecrin kullandım,çok hafif,kokusu da hiç rahatsız etmiyor şimdi de coppertone bebekler için olanı kullanıyorum o da aynı solecrin gibi ikisini tavsiye ederim,coppertone baby kapağı da basmalı kullanımı kolay.

• Konu Sahibi gün batimi
sebamed'e güveniyorum ve 28 faktörlü olandan memnunum.cildim karma,fazla parlama yapmıyor

• Konu Sahibi gün batimi
karma cilt için kaç faktör önerirsiniz

• Konu Sahibi gün batimi
ben 2 yıldır kullanıyorum..coppertone 50 factor..
zoretanın tedavım sırasında doktorum devam etti ve ben sureklı kullanıyorum..memnunum..
diğer bahsedılen kremler gıbı yuzde tuylenme yapmıyor..yapış yapışta değil..
ayrıca cilde yapay bır parlaklık vermıyor..makyaj bazı gıbı duruyor cıltte..bn sevdım..

bır arkadaşımda çillerı için doktoruma gelmişti..onada coppertone 45 factor vermışlerdı..krem değil akışkandı..o da memnun kalmıştı..

• Konu Sahibi gün batimi
Benim cildim hem hassas hem de güneş ben de ben yapıyor iki yıldr sebamed 45 faktör olan güneş kremini kullandım hem cildim kızarmadı hem de ben sayımda bir artış olmadı. sadece kışın sürmüyorum onun dışında 3 mevsim kullanıyorum aşırı parlama ve yağlanma da yapmıyor sıcaklarda tavsiye ederim .

• Konu Sahibi gün batimi
la roche yi tek geçerim gerçekten çok hafif ve yağlandırmıyo

• Konu Sahibi gün batimi
La roche posay kesinlikle süper herşeyi hem de.. ayrıca Bioderma photoderm çok iyi...beyaz tenli biri olarak bunu kullanıyorum çok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…