Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
  • Konu Sahibi gün batimi
ben dün vücudumdaki benlerle ilgili olarak Acıbadem'e gittim...doktor hanım güneş koruyucu olarak DR MURAD veya BIODERMA kullanmamı önerdi. Kendisinin ne kullandığını sordum, DR MURAD dedi.

• Konu Sahibi gün batimi
Hamilton SPF 30 hassas ciltler için güneş koruyucu kullanmaya başladım iki gündür,

Çok hoşuma gitti,cilde çok uyumlu hemen emiyo cildim ve pürüzsüz yapıyo cildi,

Tavsiye ederim....

• Konu Sahibi gün batimi
ben de la roche anth.spf 30 kullanıyorum....... çok memnunum..........

• Konu Sahibi gün batimi
Benim de cilt tipim yağlı, hala hangi güneş kremini alacağıma karar veremedim.
Doktorum Hamilton SPF 40 ı önerdi.Ben kararsızım,sebamed mi alsam Hamilton mı?

• Konu Sahibi gün batimi
bana İnnova'nın güneş kremini aldırdılar, üstelik yağlı cilde uygun su bazlıdır falan dediler ama yapış yapış birşey klava: hiç memnun değilim

• Konu Sahibi gün batimi
Herkese merhaba.. Ben de yağlı ve akneye meyilli bir cilde sahibim ve güneş kremi alıcam karar veremiyorum..
La Roche unkini almayı istiyorum ama çok emin deilim, bir de bu aralar hep Hamilton markasının adını duyuyorum..

Fikrinizi almak istiyorum?

• Konu Sahibi gün batimi
Kızlar biodermanın spf 40 faktör bronzlaştırıcısını kullanan var mı?Hem koruyomuş, hemde bronzlaştırıyomuş

• Konu Sahibi gün batimi
Bende sebamed F50 kullanıyorum,çok memnunum makyaj yapmak için beklemek zorunda kalmak dışında sorun yaşamadım :)

• Konu Sahibi gün batimi
bende bu seneki tatilim için sebamed almayı planlıyorum sırt bölgemde küçük su kabarcığı gibi şeyler çıkıp onlar patkayıp soyuluyor daha önceden başka markaları denemiştim umarım bu sfer sebamed kremle bir problem yaşamam şakkıdı

• Konu Sahibi gün batimi
Ben dün Boyner'de 3 Al 2 Öde kampanyasından yararlandım Garnier'in 50 faktörlük yüz kremini, 30 Faktörlük sütünü ve eşim içinde 15 faktörlük spreyini aldım.
Yüz kremini sabah denedim gayet güzel yüzüm parladı ama yapış yapış değil 15 20 dakika bekledim makyajımı yaptım gayet güzel oldu

• Konu Sahibi gün batimi
sebamedin 50 faktörlük güneş kremini aldım kızlar ama kullanmadım henüz yüzümde sivilceler vardı tedavi gördüm geçtiler çok şükür ama kullanırsam bi zararı olur mu tekar sivilce yapar mı aranızda kullanıp da böyle bir sorunla karşılaşan varmı?

• Konu Sahibi gün batimi
kimse cevap yazmamis bana :çok üzgünüm:

Yazını görünce benimde aklıma ilk gelen la roche-posay oldu . Yüz için en mükemmel koruma o bence . Ayrıca fondoten kullanıyorsan eğer ikisini karıştırarakta uygulayabilirsin yüzüne .

• Konu Sahibi gün batimi
sadece yüzüm için kullanıorm sebamed ve gayet memnunum

• Konu Sahibi gün batimi
yüz biraz daha önemli olduğu için sebamed kullanıyorum
vücudumada ne bulursam farketmiyor

• Konu Sahibi gün batimi
arkadaşlar sürünce cilt tonunu açan beyaz gösteren ve etkisi uzun süren güneş kremi önerebilir misiniz acil? yağlı bir cildim var

• Konu Sahibi gün batimi
bende yeni keşfimi yazayım muhteşem bir güneş kremi anti ageng copportene tavsiye ederim kızlar...

• Konu Sahibi gün batimi
ben de clinique yüz için olanını kullanıyorum süper...normalde yanak bölgem çok acırdı güneşlendiğimde şimdi acısız bronzlaşıyorum birde aldığım yerde ikinci güneş ürünü yüzde altmış indirimliydi bide after sun aldım ikisindende çok memnunum

• Konu Sahibi gün batimi
bende clinic 50 sfp günş kremini aldım bugun geldi siparişim kendime kaynamama ve yakınir arkadaşıma aldım iyikide almısım hemen gelir gelmez yüzüme sürdümki vücut krem olmasına rağmen yağlanma parlama yapmadı strawberry den aldım kızlar baya uygun bu ara 40 tl ye aldım 150 ml si kaçırmayın

• Konu Sahibi gün batimi
antalyada yaşıyorum. la roche fluid kullanıyodum. cildim kuruya dönük karma ve hassas..... en son avene 50+ aldım ama krem olandan değil yine losyon tarzı olandan........ bundan daha çok memnun kaldım ................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…