Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
Son düzenleme:
sebamed 50 faktörlü var canım alabilrsin

ben 50 faktör kullanıyorum yüz için faydası var baya ama 20 faktör az bende buğday tenliyim 50 faktör kullanıyorum

kızlar sebamedin bu iki ürünü varmış biri losyon((büyük şişe) , diğeri kremmiş ((Küçük şişe)) sanırım. bnm aldgm yerde losyon olan vardı yüzüm için onu aldım ama başka bi mağazada sordugumda losyon olanı vücut için , krem olanı yüz için sattıklarını sölediler. öle olunca kafam karıştı. bunu yüzüm için kullanablrmiym bi sakıncası varmı ? (( losyon olanı yani büyük olan şişeyi ))

Son düzenleme:
bende 45 kullanıyorum guzel koruyor.. yaz bıtecek nerdeyse hala beyazım :)

Kıslar bende Babe 50 faktör yağsız koruyucu kullanıyorum cildim yağlı olduğu için diğer koruyucular parlatıyodu ama bu çok iyi doktor önerdi banada

kafam karıştı şimdi bende laroche posay almayı düşünüyordum ama bazı arkadaşlar hiç memnun kalmamışlar bide biotherm kullanan arkadaş çok memnun kalmış ve lekelerininde azaldığını sölemiş ikisinde kararsız kaldım.

canım arkadaşım la roche posay güzeldir fakat neredeyse bi kaç kullanımlık verdiğin paraya yazık mililitre olarak küçük.avene beyaz bir tabaka bırakır kullanan biri olarak söylüyorum şebek maymunu yapıyor.roc kozmetiktir içeriğinde kimyasal madde çoktur.peki ya ne mi dersen tek kelime ile dcl.spf 25 i nemlendiriyor ve güneşten koruyor.spf 30 ise güneşten koruyor beyaz bir tabak kesinlikle bırakmıyor bir nohut tanesi kadar kullanıp tam gün koruyor istersen bi kez daha tekrarlayabilirsin mililitresi çok büyük en az 5 ay kullanırsın...öptüm iyi tatiller.hihoyyyt

ben vichy 50 spf kullandım denize gidince tester ı vardı....çok beğendim...hiç acı çekmedim..tatile giderken bundan almayı düşünüyorum...

edit:[B]ya burası yüz için güneş kremi konusu galiba....ben vücuduma kullandım..[/B]

arkadaşlar bende vichy 50 faktör kullanıyorum çok memnunum..

kızlar birşey soracaktım. Benim tenim beyaz ama yüzüm tenime göre daha koyu. Halbuki hemen hemen hiç güneşe çıkmıyorum. Acaba bundan sonra hergün güneş kremi sürsem tenim açılır mı? Birde kaç gün sonra fark edilir tenimin açıldığı. Cevaplarsanız çık sevinirim...

Roaccutane kullananlar için güneş kremi önerirmisiniz kızlar??? Yağsız ve yüksek koruyuculu bi krem??

......coppertone kullandım ben.beyaztenli-yağlı bi cilde sahibim o yüzden cildimi daha yağlı gibi gösterdi..... ben yağlı ciltlere hamilton matlaştırıcı güneş kremini öneririm.....ürünü nautiluseczanesinin sitesinden inceleyebilirsiniz kızlarrrrrrrrrrrr...............................

hamilton 30 faktör hassas yüz kremini uzun araştırmalar sonucu kendime ve kuzenime aldım. 2 aydır kullanıyorum, iyi bir ürün. daha önce spa ve vichynin ürünlerini denemiştim, onlar yüzü parlatıyordu u sie tam tersine matlaştıyor. bembeyaz hayalet gibi oluyorsunuz =D

opuyorumnanaktancanım ben de bi ara roaccutane kullanıyordum ve ozaman sebamed'in güneş kremini kullanmıştım...şimdi ise yüzüme lazer yaptırıyorum ve gittiğim lazer merkezinden bioderma'nın 50 faktörlük güneş kremini kullanıyorum...benim cildim üstelik çok hassastır ve hemen kızarır..7-8 ay olmuştur biodermayı kullanalı ve çok çok memnunum.çünkü yüzüne lazer yaptırdığı için yüzü leke olan birçok arkadaşım var ama benim bu konuda hiçbir sıkıntım olmadı...üstelik hem çok yağlı bir görüntü vermiyor hem de mükemmel koruyor...kesinlikle tavsiye ederim...buarada bunu da yeni öğrendim genel olarak güneş kremi kullanmadan önce yüzün temizlenmesi gerekirmiş yoksa sivilce oluşumunu tetiklermiş..

broken senin cilt tipin ne yağlı mı......ben renkli olan güneş kremini alıyorum...eğer hassas cilt için olan iyiyse onu alırım.......biraz bilgi ver......

X