bnde sebamed aLmaYı düşünüYorum.yarın aLıcam büyük ihtimalle
çillerimden korunmak için.
daylong da güzelmiş ama en küçüğü 31 tL,
ama gerçekTen güzeL bişiYe benziYor belKi daha sonra
dayLong aLabiLirim
bu sebamed gerçekten koruyor mu
6 saat tere suya dayanıklıymış
birde sebamedin hangi losyonunu önerirsiniz??
funmak biotherm'i bilmiyorum ama sebamed acayip yağlandırıyor ve yüzünde maske gibi duruyor yapısı çok kremsi ve sürünce cilt emmiyor öyle bembeyaz duruyor, tabi güneşten korumasına diyecek lafım yok o konuda çok iyi
bakale; ben de la roche ve avene arasında kararsızım, avene tester denedim ilk sürüşte yağsız gibi ama aradan zaman geçince yüüzm yağlandı la roche de öyle mi? bir de benim için asıl önemli olan bronzlaşmayı engellemek la roche önlüyor mu brozlaşmayı?
ve avene kullanan arkadaşlar, ben kesinlikle bronzlaşmak istemiyorum, avenenin bu konuda faydası var mı?
garnier in gunes urunlerine indirim vardi garnier onerir msiniz kizlar?
La roche, avene, lancester, nivea, sebamed güneş kremlerini kullanmış biri olarak içlerinde en iyisi bence avene, la rocheu tavsiye etmiyorum t bölgesinde yağlanma yapıyor parıl parıl, geçende Babe için eczaneden tester aldım bakalım beğenirsem yazarım, ama aklımda Lancome Soleil var sanırım bronzlaştırmıyormuş, deneyen var mı kızlar Lancome.u?
lancome çilekte indrimde şuanda eğer gerçekten bronzlaşmayı önlüyorsa ben de onu alayım, bir bilen fikir verse?
from6234 çok teşekkürler a.s. , benim için en önemli konu yağlandırmaması ve kararmayı önlemesi, hala karar veremedim ne alacağıma=(