Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
  • Konu Sahibi gün batimi

güneş kremi daha koruyucu olur. esmer ve kumrallar için 30 faktör yeterli bence. beyaz tenliyseniz ve güneşe karşı çok hassas iseniz 50 ya da 60 faktör

• Konu Sahibi gün batimi
yağlı cilt için hangisini önerirsiniz .sebamed in güneş kreminin tedavici özelliği olduğu söyleniyor ..

• Konu Sahibi gün batimi
bende la roch posay 50 faktörlü yağlı ciltlere uygun olanını kullanıyorum çok memnunum yağlı ciltlilere duyurulur

• Konu Sahibi gün batimi
bakale; ben de la roche ve avene arasında kararsızım, avene tester denedim ilk sürüşte yağsız gibi ama aradan zaman geçince yüüzm yağlandı la roche de öyle mi? bir de benim için asıl önemli olan bronzlaşmayı engellemek la roche önlüyor mu brozlaşmayı?

ve avene kullanan arkadaşlar, ben kesinlikle bronzlaşmak istemiyorum, avenenin bu konuda faydası var mı?

• Konu Sahibi gün batimi
arkadaşlar 2 güneş korucuyucu arasında kararsızım tecrübelerinize ihtiyacım var

1. Biotherm yüz
Kırışıklık Karşıtı Çok Yönlü Koruyucu Güneş Kremi SPF 50 UVB/UVA+++ 75ml
27 lira

2. Sebamed SPF 50 + yüz kremi
30 lira

2 side yüz için hangisi sizce daha iyidir

• Konu Sahibi gün batimi
funmak biotherm'i bilmiyorum ama sebamed acayip yağlandırıyor ve yüzünde maske gibi duruyor yapısı çok kremsi ve sürünce cilt emmiyor öyle bembeyaz duruyor, tabi güneşten korumasına diyecek lafım yok o konuda çok iyi

• Konu Sahibi gün batimi

Yağlandırıyor demekbenneyaptımki
Günlük olarak cildime uygun varlığını bile hissetmeyeceğim bir krem yok sanırım.
Bugüne kadar hiç kullanmadım güneş kremi sadece denizdeyken kullanıyorum.gamyoncuiremsu

• Konu Sahibi gün batimi
garnier in gunes urunlerine indirim vardi garnier onerir msiniz kizlar?

• Konu Sahibi gün batimi

merhaba ben avene nin 50+ faktörlü güneş koruyucusunu aldım karma ve yağlı ciltler için emülsiyon şeklinde. yeni kullanmaya başladım ama evet yağlandırıyor cildi her ne kadar ilk sürüşte iyi emilse de.

bronzlaşma için bir şey diyemeyeceğim malum henüz güneş çok şiddetli değil bir de ben çok dışarıya çıkmıyorum:)

benim çillerim var ve karma ciltliyim umarım yağlandırma dışında başka bir şikayetim olmaz yeni kullanmaya başladım çünkü

• Konu Sahibi gün batimi
garnier in gunes urunlerine indirim vardi garnier onerir msiniz kizlar?

canım garnier da güel ben hala kullanıyorum vücut için lanı ama fiyatlarına dün baktım pekde ucuz değildi

şimdi kızalr sebamedden vazgeçtim bitherm aldım yuz için ama henüz elime geçmedi kargo da
vücut içinde daylong alacağım kayınvalşdem vitiligo hastası onada onu önermişler kanser hastaalrına bile kullanabilirsin diyorlarmıs hem suya girmezseniz gunde 1 kez sürmek yeterliymiş fiyatıda 100 ml si 75 lira daha ucuzunu bulamadım malesef

• Konu Sahibi gün batimi
bugün internette roen diye bir markanın organik güneş yağını gördüm. kızarmadan, soyulmadan bronzlaştırır ve maksimum koruma sağlar diyor. fiyatı uygun, kendi sitesinde 29 tl'ye satılıyor. hepsiburada'da kullanıcı yorumlarını okudum, kullananlar memnunmuş. ben de haziranda almayı düşünüyorum:1rolleyes:

• Konu Sahibi gün batimi

lancome çilekte indrimde şuanda eğer gerçekten bronzlaşmayı önlüyorsa ben de onu alayım, bir bilen fikir verse?

from6234 çok teşekkürler a.s. , benim için en önemli konu yağlandırmaması ve kararmayı önlemesi, hala karar veremedim ne alacağıma=(

• Konu Sahibi gün batimi

rica ederim kays cığım ben avene yi kullanmayı bırakacağım başka bir ürün arıyorum sanırım uygun bir ürün değil bu benim cildime.

cildim karma malum t bölgesi yağlı.ve benim alnımda minik pütürler oluştu sivilce gibi ama beyaz :1no2: güneş kreminden olduğunu düşünüyorum ayrıca hala anlayamadım çok parlama yaptı bende ve dışarıya çıktığımda çok terletiyor aslında hafif bir ürün emülsiyon şeklinde ama bana yaramadı.

coppertone veya vichy alacağım galiba lancome yi de araştıracağım

• Konu Sahibi gün batimi
slmm
ben bugday tenliyim ve 17 yaşındaym. yüz için hangi güneş kremini önerrsnz??

• Konu Sahibi gün batimi
biotherm güneş koruyucu yüz kremim geldi belli bir parlaklık yapıyor ama memnunum lekelerim gözle görülür bir şekilde yok oluyor ve de cok yogun leblebi kadar alıyorum tüm yüzüme yetiyor şimdilik memnunum bakalım

• Konu Sahibi gün batimi
evet cnm ordan aldım çok memnunum ben ordan bu kaçıncı siparişim şükür sorunsuz geldi benimkide cok incecik sürülmesi gerekiyor bugun kayınvalideminkini de vericem memun kalırsa kampanya bitmeden bir tane daha sipariş vericez

• Konu Sahibi gün batimi
bir arkadaşım emjoy nemlendirici güneş kremi tavsiye etti günlük kullanım için aranızda hiç bu ürünü kullanan var mı kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini hihoyyyt sabırsızlıkla bekliyorum :sm_cool:

• Konu Sahibi gün batimi
kızlar biotherm 50 faktör güneş koruycu yüz kreminen çok memnunuz kayınvalidemle bende ki kahverengi lekeler azalmayab başladı ve cok yogun sanırım tüm yaz yeter de artar kayınvaldşemin de vitiligosu var onunda lekerinini rengi normala dönüyor zaten hücre yenleyici falan yzıyordu şimdi yendien siapriş vercez birer kutu daha bilgilerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…