Güneş Kremleri Güneş Kremi önerileriniz

Güneş kremleri, bronzlaşma
  • Konu Sahibi gün batimi
slm arkadaşlar, şimdi uzmanlar çinko içeren güneş kremleri kullanın diyorlar, hangilerinde çinko var bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim...

• Konu Sahibi gün batimi
la roche posay kullanıorum cildim çok hassas ve kılcal damar sorunum var. buna rağmen la roche benim cildimi 3 senedir sorunsuz olarak güneşden korumayı başarıyor. fluid +50 :)

• Konu Sahibi gün batimi
La roche kullanabilirsin doktor tavsiyelidir ayrica cildinde sorun olan herkese yaziyorum günes kremi yaz kis kullanilmalidir yani günes olmasa bile kullanmaniz gerekiyor cünkü günes isinlari biz görmesekte hep var tabiki yazin daha cok kullanilmali

• Konu Sahibi gün batimi
yüzüm için clinique city block spf 40 aldım. daha önce 15 olanından kullanmıştım daha yüksek faktörlüsünü çıkarmışlar, cilt tarafından hemen emiliyor, yağlı ve ya parlak bir görünüm oluşturmuyor.

• Konu Sahibi gün batimi

kesinlikle katılıyorum!

biothermin yüz için güneş kremini de beden için olanını da kullandım geçen yaz.

hatta şu kdarını söyleyim, yüz için olanı sürdükten sonra cildime sadece pudra sürüyordum. çok başarılıdır. herkese tavsiye ederim

• Konu Sahibi gün batimi

eet babe ürünleri mükemmel tavsiye ederim nemlendiricisini de kullanıyorum ben dermokozmetik ürünler çok güzel cnm dışarı çıkmadan önce nemlendirici daha sonra faktörlü bir güneş kremi suratına sürmeden dışarı çıkmamalısın benim de cildim hassas hatta yazın çiller çoğalabiliyor yane eve geldiğinde de temizleme sütüyle temizle suratını muhakkak, babenin 50 faktörü önerirler heralde sana da eczanede bulabilirsn cnm cildine ii bakman dileğiyle cnm a.s.

• Konu Sahibi gün batimi
merhaba yeni üye oldum arkadaşlar güzel öneriler var hamilton kullanan var mı aranızda karar veremedim ben ne alsam diye md de var fondötenli olan

• Konu Sahibi gün batimi
ben sebamed kullandım fakat yüzüm beyaz ve sebamedde bembeyaz yapıoyrdu o yüzden şimdi Roc 50 faktör kullanıyorum memnunum sivilcede yapmıyor. birde Uriage yi merak ediyorum aranızda kullanan varsa yorumunu yazabilir mi?

• Konu Sahibi gün batimi
Ben uriage kullanıyorum gayet güzel, bir problem yaşamadım.

• Konu Sahibi gün batimi
Ben de roc kullandım ama hiç beğenmedim yapış yapış gibi ve pis kokuyor gibi geldi bana, uriage 50 faktör, sivilce gibi bir problem de yaşamadım. Beyaz beyaz da yapmıyor, ilk başta yüzün beyaz oluyor ama 2 dk sonra düzeliyor, yağlı değil, ama çeşitleri var yağsız olanını sorarsın, biraz parlatabilir ama ben zaten parlak yüz seviyorum niyeyse, çoğu kişi mat sever. Böyle canım..

• Konu Sahibi gün batimi

çok teşekkür ederim canım. mutlaka deneyeceğim bende

• Konu Sahibi gün batimi
  • Konu Sahibi gün batimi
Merhaba Bayanlar;
Ben 90 gün önce Barış Çakırda burun estetiği oldum,Barış Çakır sayfasından yazılarıma ulaşabilirsiniz.
Yavaş yavaş güneşe çıkmaya başlayacağım (güneş gözlüğü yasak,şapka kullanıcam)
3 ürün üzerinde düşünüyorum,dr. uma henüz danışmadım bakalım o ne diyecek.
Operasyon öncesi yüzüme güneş için bakım ürünü hiç kullanmadım,vücut koruyucu kullanırdım.

1-Avene,Cleanence Solaire 40 SPF (yağsız)
2-ViCY Capital Soleil 50+SPF (UVB+UVA)
3-La Roche Posay Anthelios XL 50+SPF

Görüşmek üzere....

• Konu Sahibi gün batimi
ben de çok açık tenliyim ve çillerim de var.sebamed 60lık losyon kullanıyorum.memnunum.

• Konu Sahibi gün batimi
bnde sebamed aLmaYı düşünüYorum.yarın aLıcam büyük ihtimalle
çillerimden korunmak için.
daylong da güzelmiş ama en küçüğü 31 tL,
ama gerçekTen güzeL bişiYe benziYor belKi daha sonra
dayLong aLabiLirim

bu sebamed gerçekten koruyor mu
6 saat tere suya dayanıklıymış

birde sebamedin hangi losyonunu önerirsiniz??

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi gün batimi
Öncelikle kusura bakmayın. Bu konularda halen cahilim, çözemedim gitti. :çok üzgünüm:

Sebamed güneş koruyucunun adını öğrenebilir miyim ?
Cilt diyorsunuz ama anlayamıyorum bir türlü, yüz için mi yoksa vucut için midir yoksa her ikisi içinde kullanabilir miyiz ?

Ben Niveanın hızlı emilen güneş sütünü geçen sene kullanmıştım ama yüzüme sürmüştüm yüz için mi sadece vucut için mi anlayamadım. Niveanın sitesine baktım orada da hep cilt yazıyor anlamadım gitti.

• Konu Sahibi gün batimi
losyon bütün vücut için kullanılabiliyor yüz de dahil ama güneş kremi sadece yüz için ve krem daha kalıcı oluyor. ben sebamed in 60 faktör kremini aldım güzel memnunum iyi koruyor fakat sürdüğümde biraz beyazlaştırıyor cildi. aslında sorun değil ama ben çok beyaz olduğum için beyazlaştırmasa daha iyi olurdu tabi.ama fiyat olarakta uygun diğerlerine göre ben indirim varmış 27 ye aldım 60 faktörü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…