Güne devam etme motivasyonunuz nedir?

Tmm ferhans biz faydasız insanlarız sense çok çok değerli bir çalışansın. Rahatladın mı? bak kabul ediyoruz. Ama bak evden 1500 tl kazandım bugün bak Allah’ın işine
şey çok kötü değil mi ya , girdiği her ortamda antipatik olmak negatif enerji yaymak kendi hemcinsleri tarafından bile sevilememek

Çok uzun bir süreye yayılırsa bence evet.ben erkeklerin yerinde olsam çalışmayan kadınlar da yaşamam.cinsiyetçi biri değilim.çalışmamanın insan doğasına uygun olduğunu düşünmüyorum.
Ferhansı yılın işkadını seçelim arkadaşlar. İlime bilime kültüre engin katkılarından dolayı

Memleketteki işsizlikten, şirketlerin daha ucuz iş gücü için: kıdem almış eski çalışanları çıkarıp, yerlerine bazen hiç personel almadıklarından , almaları gerekirse de asgari ücretli çalışan aldıklarından haberiniz var mı ? Kaç yıllık deneyimi olursa olsun kadın/erkek çoğu insanın 35+ dan sonra iş bulmakta ciddi sorun yaşadığının farkında mısınız ?

En büyük sorunun emeklilik yaşı 60+ iken ; işe alımdaki haksız yaş kısıtlamaları olduğunun farkında mısınız ?

Yurtdışına dair yapılan haberlerde okumuşsunuzdur belki. İş ilanına yaş,cinsiyet vb yazmak ayrımcılığa girdiği için; çoğu Avrupa ülkesinde bu tür ilan vermek dahi yasak ve cezaya tabi diye okumuştum. İşi yapacak yeterliliğe sahipse kişi, sadece yaşı sebebiyle elenmesi insan haklarına aykırı denilmişti.

Peki bizdeki durum nedir şu an , bir oturup düşünün derim.

3 Mayıs 2022 konunuzdan

@Ferhans size kötü bir haberim var , sitede yazdıklarımız silinmiyor.

Mayıs ayındaki sevgilinizden ayrıldınız mı bu durumda ? Mayıstaki sevgiliniz , size bir yemek dahi ısmarlamayan , Alman usulü yaşayan bir adam değil miydi ?

En doğru yorum olmuş
Ağzınıza sağlık.

Bende sizin gibi düşünüyorum.Soruyu yanlış anlamışlar .Konu sahibi işte çalışanlara motivasyonu nasıl sağlıyorsunuz diye sormuş ev hanımlarına sormamis .Konu gereksiz yere çalışan çalışmayan mevzusuna geldi.Birde çalisma hayatının gerceklerinide çok güzel anlatmışsınız.

İzin aldiğimizda evdeki rahatlığıda gayet iyi biliyoruz.Yayila yayila kahvaltı etmeyi vs. Kafana ve keyfine göre hareket etmeyi.Çalisma hayati ile ev hayatındaki moral motivasyon bir değil kesinlikle.Elma ile armut gibi kıyaslanamaz bile.

Mükemmel bir mesleğim var ama çalışmıyorum. Çünkü bebeğimi büyütüyorum tam zamanlı ev hanımıyım . Eşime muhtaç falan değilim onın kazandığı para benimdir zaten harçlık falan almıyorum para zaten benim. Şükürler olsun sahip olduklarımıza.

Amin canım da.dünyada hiç boşanan yokmuş gibi yazmışsın.onlar da kocamın parası benim diyordu.masallarda yaşamıyoruz.

Amin canım da.dünyada hiç boşanan yokmuş gibi yazmışsın.onlar da kocamın parası benim diyordu.masallarda yaşamıyoruz.
Kadın mesleğim var yazmış. Kolumda altın bileziğim var demiş. Kocası boşama boşasa da aç kalmaz merak etme.

Kadın mesleğim var yazmış. Kolumda altın bileziğim var demiş. Kocası boşama boşasa da aç kalmaz merak etme.
Tecrübe lazim tecrübe.adam sana tecrübe soracak.bir kere mezun oldum bilezik gibi kalsın olmuyor işte.süs eşyası mı bu diplomalar.ben 1 sene ara verdim ne yaptın o bir senede diye hesap soruyorlar.kokoca 1 seneyi boşa harcayan adamla çalışamayız dediler.hiç mi aklınızda şüphe olmuyor.basbaya kendi hayatını başkasının merhametine bırakmak bu.mehmet aslantuğun dediği gibi.

yok valla ben ara verdim baya essahtan bana hiç sormadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…